Route en parkeren

P&O Partner – zit boven restaurant De Hermitage
Het Rond 7
3701 HS Zeist
030  7 60 90 60

 

Met de auto

Vanuit Amsterdam – A1

Ga de A27 op bij knooppunt Eemnes richting Hilversum/Utrecht. Bij knooppunt Rijnsweerd rechts aanhouden richting A28 afslag De Uithof/Amersfoort. Links aanhouden voor afslag 2 richting De Uithof/Zeist. Houd rechts aan bij de splitsing, volg de borden De Bilt/Zeist en voeg in op de Universiteitsweg/N412. Volg de Universiteitsweg/N412 en Utrechtseweg totdat deze iets naar rechts draait en dit de Waterigeweg wordt. Sla linksaf naar de Lageweg en vervolgens linksaf bij de 1e dwarsstraat, Het Rond op.

Vanuit Amsterdam – A2

Ga via de A2 naar de A12/E35 richting Bunnik/Odijk/Wijk bij Duurstede. Neem afrit 19-Bunnik. Ga verder op de Schoudermantel/N229. Neem de Sportlaan, Koelaan en Waterigeweg. Sla linksaf naar de Lageweg en vervolgens linksaf bij de 1e dwarsstraat, Het Rond op.

Vanuit Utrecht – N237

Volg de N237 en Utrechtseweg totdat deze iets naar rechts draait en dit de Waterigeweg wordt. Sla linksaf naar de Lageweg en vervolgens linksaf bij de 1e dwarsstraat, Het Rond op.

Vanuit Amersfoort – A28

Neem afrit 3-Den Dolder. Voeg in op de Zandbergenlaan/N238 richting Zeist. Vervolg deze weg naar de Krakelingweg. Ga rechtdoor over de rotonde. Op de volgende rotonde eerste afslag naar de Woudenbergseweg/N224, deze gaat over in de Laan van Beek en Royen. Ga op beide rotondes rechtdoor. Ga na de tweede rotonde rechtsaf naar de 2e Dorpsstraat. Ga linksaf Het Rond op.

Vanuit Arnhem – A12

Neem afrit 20 naar de N225 richting Driebergen. Ga verder op de Hoofdstraat. Neem de Driebergseweg naar Het Rond in Zeist.

Met het openbaar vervoer

Het dichtstbijzijnde treinstation is station Driebergen-Zeist. Hier kun je bus 50 of bus 74 nemen naar Bushalte Het Rond/1e Dorpsstraat. Het is dan ongeveer 1 minuut lopen naar ons kantoor. Je kunt ook vanuit Utrecht Centraal bus 50 of bus 74 richting (Driebergen-) Zeist nemen. Voor de reistijden: kijk op www.9292.nl.

Parkeren

Op Het Rond kun je alleen betaald parkeren. Links/achter ons kantoor kun je gratis parkeren. Het parkeerterrein ligt aan de Tuin van Schellinger en bevindt zich tussen de Hermitage (Het Rond 7) en het kantoor van de Sociale Dienst/UWV (Het Rond 6). Rij het parkeerterrein op en rij helemaal door naar achteren. Aan de rechterkant zie je de parkeerplaatsen van ons kantoor. Let goed op dat je parkeert op een parkeerplaats van P&O Partner, er wordt een zeer streng wielklem beleid toegepast! Loop vervolgens terug richting Het Rond en ga linksaf. Vervolgens direct weer links waar ons kantoor zich bevindt op de eerste etage boven De Hermitage. Bij binnenkomst in de centrale hal ga je rechts de trap op en de deur door.