Opdrachtgever

Opdrachtgever

Wij werken in alle branches en vervullen HR-functies op ieder niveau.
Vast en interim.

Specialist

Specialist

We zijn al 25 jaar gespecialiseerd in search, werving & selectie en interim-management van HR-functies. We hebben een sterk netwerk en groot kandidatenbestand en zijn zichtbaar in de HR-markt. Onder HR-professionals hebben we een bekende en positieve naam.

HR kennis en ervaring

HR kennis en ervaring

Onze consultants zijn ervaren, positief kritische én inhoudelijk stevige gesprekspartners. Voor zowel onze opdrachtgevers als (potentiële) kandidaten. Zij hebben allemaal HR-werkervaring en volgen de ontwikkelingen binnen HR op de voet.

Doorlooptijd

Doorlooptijd

Wij werken zorgvuldig en snel. Je hebt een vast contactpersoon als aanspreekpunt. Vaak lukt het ons om binnen drie tot zes weken een vaste functie succesvol in te vullen. Interim-opdrachten binnen een paar werkdagen.

Sterk netwerk

Sterk netwerk

We hebben een groot, sterk en divers netwerk met daarin hoogopgeleide professionals in alle loopbaanfasen. Het zijn HR-generalisten en specialisten, allen met hart voor HR.

Samen

Samen

We gaan eerlijk, duidelijk en respectvol om met onze opdrachtgevers én kandidaten. Dat past bij ons en kun je van ons verwachten. Wij houden van een prettige samenwerking met korte lijnen.

Succesvol

Succesvol

We hebben inmiddels duizenden HR-professionals bemiddeld naar vaste functies en interim-opdrachten. Al jaren vullen wij met succes nagenoeg alle exclusieve opdrachten in.

Referenties

P&O Partner, dé specialist in HR

Neem contact met ons op, we helpen je graag

Contact