Opdrachtgever

Wij werken in alle branches en vullen HR-functies in op hbo en wo niveau. Van CHRO, HR directeur tot HR Business Partner en HR adviseur, generieke en specialistische rollen. Vast en interim in heel Nederland. Hoe kunnen we als P&O Partner jouw organisatie helpen?

Opdrachtgevers

Referenties van opdrachtgevers

P&O Partner stelde in korte tijd HR BP kandidaten voor met een goede match op de specialisatie die wij zochten.

Sandra Goettsch

Director HRM | Nyenrode Business University

Ondanks de gespannen markt heeft P&O Partner drie kandidaten kunnen voorstellen waarbij ook echt iets te kiezen viel.

Frank Bakker

Operations Manager | MLA+

Goede doorgronding van de bedrijfscultuur en het geschetste profiel, indrukkwekkende kwaliteit van de kandidaten, voorspoedige communicatie en snelle opvolging van acties met to-the-point terugkoppeling. Al bij al zijn wij dus erg tevreden over de samenwerking tot nu toe!

Bart van Looij

CFO | Vaxxinova

P&O partner begrijpt goed wat ik zoek in een P&O-er en heel belangrijk: komt in procedures ook altijd hun afspraken na.

Hedi Keizer

Hoofd P&O | Visser en Smit Bouw B.V. | VolkerWessels

De samenwerking was prettig en effectief, o.a. door zakelijke en tegelijk informele contacten en korte lijnen. Zij hebben zich goed verdiept in onze vraag en context en hielden zich aan gemaakte afspraken.

Martine Verbeek

Directeur REBO | Universiteit Utrecht

P&O Partner is een professioneel bureau. Zorgvuldig, betrouwbaar, snel en met goed gevoel voor de juiste match.

Paulo Steverink

Financieel Directeur | FC Utrecht

P&O Partner maakt haar reputatie waar. Na een goede procedure en voorselectie door hen, bieden ze uitstekende kandidaten aan.

Dennis Maas

CFO | Smit & Zoon

Wij zijn professioneel ondersteund bij invulling van twee vacatures door een goede intake, snel & flexibel handelen en een prettige onderlinge samenwerking

Fred Slaghekke

Senior Beleidsadviseur P&O | Aeres

Zeer deskundig in hun vakgebied. De match was snel gemaakt, doordat P&O Partner direct voor je aan de slag gaat. We zijn nog steeds erg blij met de gemaakte keuze.

Inge Goijaarts

Manager Bedrijfsvoering | Theek5

P&O Partner heeft de drive er alles aan te doen om de passende kandidaat te vinden. Zeer professioneel bureau en het resultaat: drie plaatsingen op onze HR afdeling.

Nienke Schilstra

HR Manager | Heembouw

Fijne en praktische samenwerking die meebeweegt op de behoefte.

Noortje Borst

Coördinator HR Operations | NPO

P&O Partner heeft mijn verwachtingen overtroffen. Uitstekende kandidaten en een zeer plezierig, professioneel en ‘strak’ proces.

Walther Tibosch

Lid directie | Zorg van de Zaak

Wat ik fijn vond aan de samenwerking met P&O Partner is dat er geen druk op ligt. Ze gaan niet alleen voor eigen succes maar wíllen ook oprecht de juiste match maken.

Eline Vermeulen

Hoofd Recruitment | Asito

De bemiddeling naar mijn nieuwe baan ging snel en voortvarend. Sindsdien heb ik ook een paar keer als werkgever samengewerkt en de ervaring was het zelfde: prima afstemming, voortvarend en goed inspelen op mijn vraag!

Elvira Hautvast

Teammanager HRM | HVO-Querido

Goede kandidaat gevonden via P&O Partner en tevreden over de aanpak en samenwerking!

Debbie van den Heuvel

Head of HR | Mercedes-Benz Trucks Nederland

P&O Partner heeft ons op professionele wijze geholpen de kandidaat te vinden die uitstekend bij onze organisatie past.

Annemieke Nauta

HR Manager | Aqualysis

Kort op de bal en transparante begeleiding van zowel kandidaten als opdrachtgever.

Carolien Wesseling

HR Director Benelux & Germany | Manutan

De samenwerking met PO Partner heb ik als zeer prettig en professioneel ervaren. De consultant van PO Partner zat kort op de bal, schakelde in een hoge versnelling met ons mee, zeker vanaf het moment dat de kandidaten voorgesteld waren. Dit heeft geresulteerd in het aannemen van twee projectleiders met veel relevante ervaring. Ik zie uit naar de toekomstige samenwerking met deze nieuwe collega’s!

Esther Jansen

HR Manager | Juridisch Loket

P&O partner is al jaren onze partner in HR. Keer op keer vinden zij voor ons dé kandidaat waar we op dat moment behoefte aan hebben. Ze schakelen snel, efficiënt, de communicatie is uitstekend. Ook deze keer zijn wij weer heel blij met onze nieuwe collega.

Tina Hayema

Senior HR-adviseur | IBFD

Professionele, warme dienstverlening en een persoonlijke benadering met interesse voor wie ik ben. P&O partner maakt echt de verbinding tussen opdrachtgever en kandidaat en snapt dat het met name gaat over de human connection en laat dat ook zien in hun aanpak.

Kitty Althof

HR Directeur | Zorg van de Zaak

Executive Search

HR directeuren spelen steeds vaker een strategische rol bij het succes van organisaties door de business strategie te vertalen naar een succesvolle uitvoering. De rol van een executive HR-professional (100K+) is veelzijdig. We helpen organisaties aan HR-professionals die het verschil maken.

Bij het invullen van een eindverantwoordelijke HR-positie, gaat het niet alleen om kennis en ervaring. De match op persoonlijkheid en de bedrijfscultuur zijn cruciaal. Voor een duurzame match kunnen wij een passend assessment met een persoonlijkheidsanalyse en desgewenst ontwikkeladvies bieden.

Werving & Selectie

Talent is schaars. En organisaties zijn continu in verandering. Ongeacht de fase waarin de organisatie zit, helpen wij organisaties om de kern van de vraag helder te krijgen. En welk talent daar het beste bij past om hun strategie uit te voeren. Naast de kennis en ervaring van kandidaten, hebben we veel oog voor de match op persoonlijkheid.

Iedere werving & selectie opdracht is daarom maatwerk en goed afgestemd op de doelen en dynamiek van de organisatie. Wij bemiddelen (senior) HR-professionals vanaf 65K+.

Interim HR

Dagelijks krijgen we aanvragen voor interim HR-opdrachten. Dit zijn tijdelijke HR-functies op verschillende niveaus in alle branches en in heel Nederland. Omdat we een sterk interim netwerk hebben, vullen we interim opdrachten vaak binnen enkele werkdagen succesvol in.

Gemiddeld werken er per maand 70 HR-interim professionals via P&O Partner. Nieuwsgierig naar welke interim HR-rollen wij invullen? Kijk dan bij onze ingevulde HR-vacatures.

Specialist in HR

We zijn al bijna 30 jaar gespecialiseerd in executive search, werving & selectie en interim-management van HR-functies. We hebben een sterk netwerk en groot kandidatenbestand en zijn zichtbaar in de HR-markt. Onder HR-professionals hebben we een bekende en positieve naam.

Onze consultants zijn ervaren, positief kritische én inhoudelijk stevige gesprekspartners. Voor zowel onze opdrachtgevers als kandidaten. Zij hebben allemaal (internationale) HR-werkervaring en volgen de ontwikkelingen binnen HR op de voet.

Succesvol

Wij werken zorgvuldig en snel. Je hebt een vast contactpersoon als aanspreekpunt. Vaak lukt het ons om binnen drie tot zes weken een vaste functie succesvol in te vullen. Interim-opdrachten binnen een paar werkdagen.

We hebben inmiddels duizenden HR-professionals bemiddeld naar vaste functies en interim-opdrachten. Al jaren vullen wij met succes nagenoeg alle exclusieve opdrachten in.

Sterk netwerk

We hebben een groot, sterk en divers netwerk met daarin hoogopgeleide professionals in alle loopbaanfases. Het zijn HR-generalisten en specialisten, met hart voor HR. We gaan eerlijk, duidelijk en respectvol om met onze opdrachtgevers én kandidaten. Die samenwerking past bij ons en kun je van ons verwachten. Wij houden van een prettige samenwerking met korte lijnen.

We zijn trots op onze jarenlange samenwerking met opdrachtgevers. P&O Partner wordt gevraagd en teruggevraagd.

Vervulde HR-vacatures

We hebben inmiddels duizenden HR-professionals bemiddeld naar vaste functies en interim HR-opdrachten. Al jaren vullen wij met succes nagenoeg alle exclusieve opdrachten in. Een greep uit onze recente succesvolle plaatsingen.