Susanne Prins van Wijngaarden

Consultant

“Connecting ambitious professionals, to achieve their common goals” is nog altijd het motto waarnaar Susanne met veel plezier werkt bij P&O Partner als Consultant. In de afgelopen jaren heeft ze zich toegelegd op het recruitment vakgebied en mag ze zich specialist noemen in Werving & Selectie, Employer Branding en Professional Personal Branding.

In haar gesprekken met HR-professionals geeft ze graag tips & tricks om specifieke HR-kennis uit te lichten op iemands cv of LinkedIn profiel. Zodat in één oogopslag duidelijk is, waar de ambities en kracht van de HR-professional liggen.

Na haar studies Sociale & Organisatie Psychologie in Leiden en Public Human Resources Strategy aan de Erasmus Universiteit, heeft ze in diverse HR-rollen gewerkt bij multinationals als IBM en ABN Amro en ook binnen de publieke sector. In Singapore heeft ze haar eigen recruitment netwerk opgezet. Bij haar thuis is het een gezellige drukke boel met drie jonge kinderen en een man met een eigen bedrijf. En maakt ze daarnaast graag tijd voor culturele uitjes met vriendinnen.