Marieke van Rooijen

Officemanager

Na afronding van mijn mbo-studie kreeg ik het aanbod om bij een autodealer aan de slag te gaan in de after sales. Ik heb nog even getwijfeld over verder studeren, maar uiteindelijk toch voor een werkcarrière gekozen. Een leerzame en leuke tijd, vooral door het intensieve contact met veel (vaste) klanten. Na 11 jaar was het tijd voor een nieuwe stap. Door een klant werd ik gevraagd om als Officemanager bij haar te komen werken, een bureau in salarisadministratie. Ik heb daar alle facetten van het officemanagement geleerd. Van financiële administratie tot HR en van wagenparkbeheer tot het organiseren van events. Ook bij dit bureau heb ik zo’n 10 jaar met veel enthousiasme gewerkt.

Werkplezier is mijn grootste motivatie. Het samenwerken met spontane, gedreven collega’s in een professioneel team waarin ik dagelijks van meerwaarde kan zijn, geeft mij voldoening. Als Officemanager vind ik het belangrijk collega’s en management zo goed mogelijk te ontzorgen en adviseren. Daarnaast hecht ik veel waarde aan klantgerichtheid richting opdrachtgevers en kandidaten. Ik ben ervan overtuigd dat P&O partner hier voor een ideale werkomgeving is.

Meer over Marieke

Ik ben geboren en getogen in Houten waar ik nu samenwoon met mijn man en 2 kinderen. Ik heb altijd heel fanatiek paard gereden en was dagelijks op de manege te vinden. Door tijdgebrek rijd ik momenteel niet meer. Daarvoor in de plaats loop ik regelmatig hard en ’s winters ga ik graag met het gezin en met vrienden naar de bergen om te skiën. Verder hou ik van gezellige avonden met vrienden, ga ik graag uiteten en moedig ik in het weekend mijn kinderen aan met hun sporten.