Jan-Willem van den Dungen

Managing Partner

Ik werk sinds 2003 bij P&O Partner. Eerst als Partner / Senior Consultant en vanaf 2016 als Managing Partner. Naast de dagelijkse leiding, ben ik nauw betrokken bij het invullen van vaste senior HR-rollen en HR-interimopdrachten. In de afgelopen jaren heb ik honderden HR-professionals aan een nieuwe functie en/of interim-opdracht geholpen en met duizenden HRM’ers gesproken over hun loopbaan en/of samenstelling van hun HR-team.

Voordat ik me aansloot bij P&O Partner heb ik jarenlang in het HR-vak gewerkt. Onder meer bij Wolters Kluwer, Univé, Telfort, Friesche Vlag, Endemol en ruim 40 MKB-organisaties.

Regelmatig verras ik mijn collega’s met matches die ik uit mijn hoofd maak en ben handig en creatief in het vinden van HR-professionals. Ook al is de vraag complex en de tijdsdruk nog zo hoog, ik zet door tot ik het gewenste resultaat gehaald heb.

Meer over Jan-Willem

Ik ben opgegroeid in het Noord-Brabantse Vught en ben voor mijn studie verhuisd naar Arnhem. Sinds 2010 woon ik in het Gelderse Velp. Wekelijks vind je me aan de rand van het voetbalveld om naar mijn zoon Steijn te kijken. Ook word ik vrolijk als ik kijk naar mijn hockeyende en pianospelende dochter Anne. Zelf tennis ik overigens. Mijn favoriete vakantiebestemming: overal waar de zon schijnt! Maar ook Scandinavië heeft zeker na een winterse, negendaagse tocht in 2016 mijn grote interesse. Net als Volvo, PSV en Labrador Retrievers.