Hanne van Heloma Lugt

Managing Partner

Hanne is Managing Partner bij P&O Partner. Ze werkt met name op executive search projecten, voor vaste senior HR-functies en interim functies. Ze heeft een sterk en groot netwerk opgebouwd, kent de markt goed en is een sterke senior adviseur en sparringpartner voor directieleden en eindverantwoordelijken in HR.

Ze heeft 20 jaar werkervaring binnen het internationale HR-werkveld. Voordat ze bij P&O Partner startte, heeft ze HR-transformatie projecten gedaan bij Accenture en HR-rollen gehad binnen media organisaties, waaronder de NOS. Altijd had zij een internationale focus in haar werk.

Hanne heeft een Master Sociale Wetenschappen, afstudeerrichting HRM, behaald aan de Vrije Universiteit. Ze is op haar best als iets complex is. ‘Kan niet, bestaat niet voor mij. In mijn gesprekken gaat het over hoe het wél kan. Daar ligt mijn kracht, dat is mijn eerste natuur. Dat ik ben opgegroeid in de tropen is daar denk ik een goede basis voor geweest.’ In haar vrije tijd is ze in de natuur te vinden met haar gezin en hond Keet.