Vanwege de groei van ons bureau en om ook in de toekomst de Search, Werving en Selectie van HR Professionals voor vaste en interim functies goed te kunnen blijven uitvoeren, zijn wij op zoek gegaan naar een nieuwe kantoorruimte centraal in Nederland.

Per 1 mei jl. zijn wij verhuisd naar ons nieuwe kantoor aan Het Rond in Zeist. Het pand is jarenlang in gebruik geweest als hotel. Dit vind je nog terug in bijvoorbeeld de rode vloerbedekking en het gouden deurbeslag. Wij kijken uit op het prachtige gemeentehuis en het Figi theater is aan de overkant.

De kantoorruimte is gevestigd in een statig pand waarin op de begane grond is gevestigd het culinair bekende restaurant “De Hermitage”. De locatie “Het Rond” heeft met zijn monumentale panden waaronder het gemeentehuis van Zeist een karakteristieke uitstraling.

De bereikbaarheid van de kantoorruimte is uitstekend, op nog geen honderd meter is er een bushalte met verbindingen naar diverse richtingen. Op- en afritten van de rijkswegen A28 en A12 bevinden zich op enkele autominuten afstand.

Graag ontvangen wij je vanaf mei in ons nieuwe kantoor. Uiteraard zullen wij een openingsborrel organiseren als wij goed en wel gesetteld zijn.
Als je vragen hebt over onze verhuizing, kun je ons bereiken via onderstaande contactgegevens.

Nieuwe contactgegevens:
Het Rond 7
3701 HS Zeist
T: 030 - 7 60 90 60
E-mailadressen blijven ongewijzigd.

27-11-17
2262 Bekeken

Blogger

Jan-Willem

Jan-Willem van den Dungen

06-50500958

janwillem@popartner.nl

Deel deze post