Rare tijden die zorgen voor bezinning, maar we gaan ook gewoon door!

Sinds half maart werken we, net als een groot deel van Nederland, voornamelijk vanuit huis. Raar, onwennig en niet altijd even gezellig. Maar dat houdt niet in dat we stil staan. Nou ja, soms misschien ook wel… we staan stil bij wat er in zo’n korte tijd allemaal veranderd is, bij wat er nog komen gaat en misschien ook wel bij onszelf en wat het allemaal met ons doet.

Maar we gaan ook verder. Verder met de dagelijkse gang van zaken, ook al is het een beetje anders dan ‘normaal’. We vervullen nog steeds vacatures, al is het soms met een flexibele startdatum. En we spreken en plaatsen ook nog steeds veel kandidaten, al is het tijdelijk via beeldbellen.

En we gaan ook gewoon door met het optimaliseren van onze processen. De afgelopen periode hebben we dan ook de laatste hand gelegd aan onze nieuwe kandidatenportal, en daar zijn we best trots op. Een compleet nieuwe look & feel die goed bij ons past en die voor jou als kandidaat makkelijk te gebruiken is. Achter de schermen is er hard gewerkt aan het updaten en upgraden van de tooling, zodat je als kandidaat heel gemakkelijk je gegevens kunt actualiseren, je beschikbaarheid kunt bijwerken en je nieuwste cv kunt uploaden.

Sta je bij ons ingeschreven en ben je nieuwsgierig geworden? Log dan met je e-mailadres in op de vernieuwde kandidatenportal via onze website www.popartner.nl.

Sta je nog niet bij ons ingeschreven, maar ben je wel op zoek naar een HR-functie of HR-interimopdracht? Dan wordt het de hoogste tijd dat we kennis met elkaar gaan maken! Schrijf je dan vandaag nog in via onze website.

Goed om te weten:

  • Elke nieuwe inschrijving bekijken we inhoudelijk en je ontvangt altijd een reactie, je komt dus niet op een ‘cv stapel’ terecht.
  • We melden je bij je inschrijving direct aan voor onze ‘vacature update mailing’, zodat je direct op de hoogte bent van de nieuwe vaste vacatures die we uit hebben staan.
  • We gebruiken ons systeem intensief om de juiste kandidaten te vinden voor onze opdrachtgevers. Houd je profiel dus goed bij, zodat je goed zichtbaar bent en blijft voor ons.

Wie weet tot ziens/spreeks en tot die tijd stay safe!

29-04-20
1756 Bekeken

Blogger

Marieke

Marieke van Rooijen

030 7 60 90 60

marieke@popartner.nl

Deel deze post