Bestel nu: “Zo werkt het nieuwe ontslagrecht” (boek).
Dat het nieuwe ontslagrecht er bepaald niet eenvoudiger op geworden is, blijkt wel uit de eerste gerechtelijke uitspraken. Maar hoe moet je als HR professional de bomen door het ontslagbos blijven zien?

Arbeidsrechtadvocaat en blogger van P&O Partner, Maarten van Gelderen, schreef juist voor HR professionals het praktische boek “Zo werkt het nieuwe ontslagrecht”. Het boek staat vol met tips, praktijkvoorbeelden en stappenplannen voor elk denkbaar ontslagdossier.
Per ontslagreden wordt helder uitgelegd aan welke eisen een ontslagdossier moet voldoen waarbij formeel-juridisch taalgebruik zoveel mogelijk vermeden wordt. Ook staat Maarten in het boek uitgebreid stil bij de financiële gevolgen van ontslag en krijgt u handige tips om te voorkomen dat een ontslagdossier tot onnodige kosten leidt.

Als relatie van P&O Partner komt u in aanmerking voor een aantrekkelijke korting als u het boek vóór 31 december 2015 bestelt. U betaalt dan slechts € 49,95 (inclusief btw en verzendkosten) in plaats van de reguliere prijs van € 59,95. U kunt het boek hier bestellen.

28-11-17
1734 Bekeken
Deel deze post