Tijdens een door P&O Partner georganiseerde HR seminar “een persoonlijke reis”, namen Anne Giezen en Heleen de Mooij-Lubbers ons met energie en humor mee op reis en zij lieten ons over (lands)grenzen heen kijken. Ze deelden heel persoonlijke ervaringen en gaven ons nieuwe inzichten door anders te kijken naar talent.

Anne Giezen fungeerde als reisleidster en hielp met behulp van een speciale landkaart (“MapsTell”) verschillende persoonlijke eigenschappen te visualiseren. Zij liet ons zien in welk werelddeel jij persoonlijk als HR professional ‘woont’. Met als doel over de grenzen heen te kijken naar andere werelddelen waar andere persoonlijkheidsprofielen huisvesten. Met deze creatieve invulling van kijken naar elkaar kun je niet alleen inzicht en begrip maar ook een (meer) succesvolle samenwerking realiseren.

De volgende spreker was Heleen de Mooij – Lubbers. Heleen heeft tijdens haar leven veel heftige momenten gekend die een grote impact op haar hebben gehad. Tijdens haar persoonlijke reis heeft zij geleerd om deze met nieuwsgierigheid tegemoet te treden en te kijken naar wat er wel is in plaats van wat er tekort schiet. Een zeer inspirerend verhaal van iemand die is opgegroeid met Ruud Lubbers als vader (nog altijd de langstzittende minister-president -die Nederland gehad heeft). Een intelligente en razendsnelle denker, gewend om besluiten juist vanuit het hoofd te nemen. Nu zet Heleen zich professioneel in voor persoonlijke ontwikkeling en helpt anderen met haar verhaal om vanuit het hart in eigen kracht te komen.

Het was een inspirerende en boeiende avond waarbij volop gekeken is voorbij de beelden en geluisterd is voorbij de woorden.

 

27november '18

Deel deze post