Op zaterdagavond 14 september 2019 stond Hotel Theater Figi in Zeist op zijn kop: P&O Partner vierde haar 25-jarig jubilieumfeest samen met ruim 500 gasten. Fenomenaal! Wat  een energie de zaal en wat een vibe! Na een spetterende opening met lasershow, volgde een avond vol muziek met Wolter Kroes, Do en Xander de Buisonjé. Zij werden begeleid door de steengoede New Amsterdam Orchestra Band.

Jan-Willem van den Dungen en Hanne van Heloma Lugt, beide Managing Partner, hebben deze avond de oprichter van P&O Partner, Michiel Koning, in het zonnetje gezet en stonden stil bij zijn vertrek later dit jaar. Na zijn mooie speech werd Michiel door de zaal uitgezwaaid.

Het was een onvergetelijke avond en een mijlpaal voor P&O Partner. Wat een feest!

Na een Hele nacht liggen dromen, Sjalalalalala-en, Heaven en Geloven in elkaar is het team van P&O Partner weer doorgegaan met waar ze al 25 jaar goed in zijn en met heel veel plezier doen: het bemiddelen van HR-professionals voor vaste functies en interim-opdrachten. Een nieuwe loopbaanstap is een lifetime event voor velen. P&O Partner vindt het ontzettend mooi om hier al 25 jaar aan bij te mogen dragen voor zoveel HR-professionals.

 

Deel deze post