Kwaliteit en zorgvuldigheid in W&S procedures staan bij P&O Partner hoog in het vaandel. Naast een grondig sollicitatiegesprek, controleren wij de (school)diploma’s van kandidaten en verzorgen wij een referentenonderzoek.

Verder bieden wij onze opdrachtgevers de mogelijkheid gebruik te maken van een aantal testen. Hierbij kan gedacht worden aan een Persoonlijkheidstest, Capaciteitentest en SelectieAssessment. Het uitvoeren van de testen, het opstellen van de testverslagen en het bespreken van de testresultaten worden uitgevoerd door Quiris Adviesgroep. Een kwalitatief hoogstaand bureau dat onder meer voorziet in het afnemen van testen en het verzorgen van trainingen en coachingsvraagstukken. P&O Partner en Quiris werken inmiddels jarenlang plezierig en succesvol samen.

Het traditionele assessment aan het eind van een selectieprocedure of aan de start van een ontwikkelingstraject is al lang niet meer de enige vorm van assessment of meting die besluiten met betrekking tot de selectie, ontwikkeling of doorstroming van medewerkers kan ondersteunen. De markt is vol van aanbieders van allerlei online tools die informatie kunnen verstrekken over een persoon, in ook wisselende vormen van betrouwbaarheid. Quiris heeft in dat landschap partners en aanbieders gekozen die instrumenten leveren waar zij enthousiast over zijn en die al dan niet in combinatie met elkaar antwoord op veel verschillende HR vraagstukken kunnen geven. Vanzelfsprekend kijken ze daar ook naar die instrumenten die aansluiten bij relevante HR ontwikkelingen zoals talentmanagement, duurzame inzetbaarheid en strategische personeelsplanning.

Deel deze post