De afgelopen periode hebben we de laatste hand gelegd aan onze nieuwe kandidatenportal voor HR professionals, en daar zijn we best trots op. Een compleet nieuwe look & feel die goed bij ons past en die voor jou als HR kandidaat makkelijk te gebruiken is. Achter de schermen is er hard gewerkt aan het updaten en upgraden van de tooling, zodat je als kandidaat heel gemakkelijk je gegevens kunt actualiseren, je beschikbaarheid kunt bijwerken en je nieuwste cv kunt uploaden.

Sta je bij ons ingeschreven en ben je nieuwsgierig geworden? Log dan met je e-mailadres in op de vernieuwde kandidatenportal via onze website www.popartner.nl.

Sta je nog niet bij ons ingeschreven, maar ben je wel op zoek naar een HR-functie of HR-interimopdracht? Bijvoorbeeld als CHRO, HR Directeur of HR Business Partner? Dan wordt het de hoogste tijd dat we kennis met elkaar gaan maken! Schrijf je dan vandaag nog in via onze website.

Goed om te weten:

  • Elke nieuwe inschrijving bekijken we inhoudelijk en je ontvangt altijd een reactie, je komt dus niet op een ‘cv stapel’ terecht.
  • We melden je bij je inschrijving direct aan voor onze ‘vacature update mailing’, zodat je direct op de hoogte bent van de nieuwe vaste vacatures die we uit hebben staan.
  • We gebruiken ons systeem intensief om de juiste kandidaten te vinden voor onze opdrachtgevers. Houd je profiel dus goed bij, zodat je goed zichtbaar bent en blijft voor ons.

Wie weet tot ziens of tot spreeks!

Deel deze post