Op donderdag 25 mei 2023 organiseerden wij een bijzonder HR Event in samenwerking met Artsen zonder Grenzen. Dit event is ontstaan vanuit een succesvolle samenwerking in de afgelopen periode. Een exclusief event, speciaal voor de HR Professionals van ons sterke P&O Partner HR netwerk. Deelnemers kregen o.a. een inkijk in HR bij deze mooie NGO én volgden een interessante mini masterclass van Rob van Eijbergen over Boardroom dynamiek & integriteit.

Onze gastsprekers waren:

  • Judith Sargentini, Directeur NL Artsen zonder Grenzen: de missie van Artsen zonder Grenzen.
  • Maaike Hersevoort, Interim deputy staff director voor field staff Artsen zonder Grenzen en Bridget Simpkins, HR adviseur bij de Operational Desks Artsen zonder Grenzen: de uitdagingen van mens & organisatie in een missie gedreven noodhulp organisatie.
  • Prof. dr. Rob van Eijbergen, Hoogleraar Integriteit bij de Vrije Universiteit: masterclass ‘Sociale Veiligheid vanuit de boardroom en doeltreffende HR-interventies’.

Rob van Eijbergen is als deeltijd hoogleraar Integriteit en kwaliteit van organisaties bij het Zijlstra Instituut van de Vrije Universiteit van Amsterdam verbonden. Hij begeleidt onderzoek naar de integriteit van organisaties. Hij doceert over Organisational Dynamics en Integriteit van organisaties. En werkt binnen organisaties zowel aan individuele als aan organisatieontwikkeling en procesbegeleiding.

“Integriteit is een tijdgebonden en cultuurgebonden begrip, echter de mechanismen die tot integriteit schendingen leiden, zoals bijvoorbeeld groepsdruk zijn van alle tijden en internationaal hetzelfde.” — Rob van Eijbergen

Wij kijken terug op een geslaagd HR Event en gingen met energie, inspiratie en nieuwe inzichten weer naar huis!

25mei '23

Deel deze post