Op 26 maart 2024 organiseerden wij het HR-event “Dreambuilders”. Decor voor dit exclusieve event was het Museum of Humanity in Zaandam. Onze sprekers vertelden over hun eigen dromen, leiderschap en organisatieontwikkeling. Mooie, eerlijke en inspirerende verhalen van o.a. Hans van Breukelen en Hans Wopereis. Met energie en humor namen zij de deelnemers mee om ‘Vanuit bezieling je kracht te ontdekken en daarmee hét verschil te maken!’

Het Museum of Humanity hangt vol portretten van mensen die je hart raken en draagt bij aan een wereld waarin iedereen gezien wordt. P&O Partner staat hier volledig achter en draagt hier trots en actief aan bij als *Dreambuilder.

Dagelijks selecteren we mensen voor HR-posities, met veel aandacht voor het individu en iemands persoonlijkheid. Zonder ruimte te laten voor enige vorm van discriminatie. Zo bouwen wij als team iedere dag mee aan de droombaan van een HR-professional.

HR Event Dreambuilders P&O Partner specialist in HR

*P&O Partner is als Dreambuilder aangesloten bij het Museum of Humanity dat bijdraagt aan een wereld waarin iedereen zich gezien voelt. Documentair fotograaf Ruben Timman, portretteert vanaf 2001 mensen, overal ter wereld. Hij heeft zijn leven gewijd aan het documenteren van de schoonheid en waardigheid van de mens. Inmiddels zijn meer dan 8000 mensen geportretteerd op exact dezelfde wijze: recht van voren, met een zwarte achtergrond, zo puur mogelijk. Mensen worden uitgenodigd echt oog voor elkaar te krijgen. Iets dat P&O Partner van harte toejuicht en aan bij wil dragen. Ieder mens is immers een meesterwerk.

08-04-24

Deel deze post