Op uitnodiging van P&O Partner waren 25 HR Directeuren aanwezig bij de voorstelling “De verleiders”, gebaseerd op het boek over de vastgoed fraude in Nederland. Een van de auteurs van het boek, Vasco van der Boon, gaf een korte toelichting op de de rol van HR. Het was een zeer geslaagde avond!

Enkele reacties van onze gasten:

Bijzonder was het gisteren, wederom. Ik wil jullie absoluut complimenteren met de keuze van gisteravond. De locatie maar bovenal het thema, maakt dat dit soort van bijeenkomsten naar een hoger plan worden getild.
Daar wil ik jullie hartelijk voor bedanken en jullie feliciteren met deze dag.

Dank voor het “cadeau” van gisteravond. Erg genoten van deze avond en inderdaad stemt het tot nadenken. Dank.

Traditioneel weer de moeite waard om naar jouw evenement af te reizen! Maar deze keer was het wel de overtreffende trap: Uitgebalanceerd programma en echt een topproductie. Geen plat theater maar echte dilemma’s en gelukkig ook veel humor. En nog van harte met die 18e verjaardag…..waar blijft de tijd…..

Hartelijk dank voor de bijzondere en leuke avond. Het was erg goed. De locatie, de voordracht en het toneelstuk en niet te vergeten de aardige mensen van jouw kantoor. Ik vond het bijzonder er bij te zijn.

01november '12

Deel deze post