Speciaal voor de HR Professionals organiseren wij een mooi event “Dreambuilders”. Decor voor dit exclusieve event is Het Museum of Humanity in Zaandam. Op deze unieke rauwe locatie, omgeven door portretten van mensen die je hart raken, vertellen onze sprekers over hun eigen dromen, ervaringen en worden nieuwe inzichten op een inspirerende wijze gedeeld. Met energie en humor nemen zij je mee om ‘Vanuit bezieling je kracht te ontdekken en daarmee hét verschil te maken!’

 

Gastsprekers zijn:

Hans Wopereis, meer dan 30 jaar ervaring in persoonlijke en organisatieontwikkeling, was jarenlang mededirecteur van het ITIP, School voor Leven en Werk.
Zijn meest recente boek ‘Bezieling werkt’ biedt een inspirerend en praktisch kader van acht universele waarden die je kunt inzetten om bezieling tot beginpunt te maken in je organisatie en de cultuur van je team.

Hans van Breukelen, van huis uit onderwijzer, maar vooral bekend door zijn voetbalcarrière. Hij stond als doelman onder de lat bij FC Utrecht, Nottingham Forest en PSV. Hij kwam 73 keer uit voor het Nederlands elftal en beleefde zijn ultieme overwinning met het Europese Kampioenschap voetbal in 1988. Zes jaar later nam hij afscheid van het voetbal en richtte hij zich op een maatschappelijke loopbaan met als centraal thema: succes is maakbaar.


P&O Partner is als Dreambuilder aangesloten bij het Museum of Humanity dat bijdraagt aan een wereld waarin iedereen zich gezien voelt. Documentair fotograaf Ruben Timman, portretteert vanaf 2001 mensen, overal ter wereld. Hij heeft zijn leven gewijd aan het documenteren van de schoonheid en waardigheid van de mens. Inmiddels zijn meer dan 8000 mensen geportretteerd op exact dezelfde wijze: recht van voren, met een zwarte achtergrond, zo puur mogelijk.
Mensen worden uitgenodigd echt oog voor elkaar te krijgen. Iets dat P&O Partner van harte toejuicht en aan bij wil dragen. Ieder mens is immers een meesterwerk.

P&O Partner, HR Event Dreambuilders
Afbeeldingen : Museum of Humanity

 

 

 

26maart '24

Deel deze post