Kandidaat

Kandidaat

Of je nu openstaat voor een vaste baan, een tijdelijke functie of interim-opdracht.
Wij komen graag met je in contact.

We willen veel van je weten

Wij denken met je mee over jouw pad. We zijn positief kritisch, open, creatief en kijken verder dan jouw capaciteiten. We willen veel meer van je weten en vragen door. Wat is voor jou belangrijk? Wat zijn je drijfveren? Ook als je niet wordt aangenomen in een functie, houden we nauw contact met je. Er komt ongetwijfeld een andere rol waarin jouw talenten en motivatie goed passen. Klik hier om nieuwe vacatures per mail te ontvangen.

Persoonlijk en betrokken

In ons team werken ervaren consultants, die zelf in HR-functies bij verschillende organisaties hebben gewerkt. We zijn eerlijk, duidelijk en respectvol. Dat past bij ons en kun je van ons verwachten. Inmiddels hebben wij duizenden HR-professionals geholpen aan hun volgende loopbaanstap of opdracht.

De wildcard

Wij geloven in een match die verder gaat dan alleen jouw capaciteiten. Onze opdrachtgevers weten dat en daarom stellen we regelmatig wildcard-kandidaten voor. Op papier match je niet 100%, maar breng jíj juist iets mee wat uniek en waardevol is voor de functie bij de opdrachtgever. Wildcards zijn vaak succesvolle matches.

Onze vacatures en interim-opdrachten

Hier vind je onze vacatures, zowel vaste functies als interim-opdrachten. Ook kun je ons een open sollicitatie sturen.Vaak lukt het ons om binnen drie tot zes weken een vaste functie succesvol in te vullen. De status van de vacature staat in de vacature tekst vermeld. Interim-opdrachten binnen een paar werkdagen

Referenties

Vacatures

Vaste en interim functies op alle niveaus

Corporate Recruiter

Nieuwe positie als Corporate Recruiter voor iemand die zich comfortabel voelt in een vrije rol die nog vorm en inhoud moet krijgen en waar je voor alle niveaus in de organisatie, van laag- tot hoog geschoold personeel, aan de slag gaat

Aalsmeer

uur

HR Adviseur / Adviseur Talent Development

Ben jij de allround HR Adviseur die talent development succesvol weet uit te rollen binnen een dynamische en sterk groeiende industriële bakkerij? Lees dan snel verder!

Bunschoten

32 - 36 , 36 - 40 (5 dagen) uur

50.000 - 60.000

HR Adviseur / Casemanager Verzuim

“Hands on HR Adviseur met casemanagementervaring die in een dynamische handelsomgeving en samen met een ambitieus HR team mee wil werken aan de groei en transformatie van de organisatie”

Aalsmeer

32 - 36 uur

Head of HR

“Uitdagende Head of HR rol met focus op change. Je bent assertief, inspirerend, veelzijdig en verbindend in deze dynamische internationale High Tech organisatie (omgeving Zwolle-Apeldoorn). ”

Epe

uur

Bekijk alle vacatures
P&O Partner, <strong>dé specialist</strong> in HR

P&O Partner, dé specialist in HR

Upload je cv en kom met ons in contact
Schrijf je in

Heb je al een account? Inloggen

Opdrachtgevers