Kandidaat

Kandidaat

Of je nu openstaat voor een vaste baan, een tijdelijke functie of interim-opdracht.
Wij komen graag met je in contact.

We willen veel van je weten

Wij denken met je mee over jouw pad. We zijn positief kritisch, open, creatief en kijken verder dan jouw capaciteiten. We willen veel meer van je weten en vragen door. Wat is voor jou belangrijk? Wat zijn je drijfveren? Ook als je niet wordt aangenomen in een functie, houden we nauw contact met je. Er komt ongetwijfeld een andere rol waarin jouw talenten en motivatie goed passen. Klik hier om nieuwe vacatures per mail te ontvangen.

Persoonlijk en betrokken

In ons team werken ervaren consultants, die zelf in HR-functies bij verschillende organisaties hebben gewerkt. We zijn eerlijk, duidelijk en respectvol. Dat past bij ons en kun je van ons verwachten. Inmiddels hebben wij duizenden HR-professionals geholpen aan hun volgende loopbaanstap of opdracht.

De wildcard

Wij geloven in een match die verder gaat dan alleen jouw capaciteiten. Onze opdrachtgevers weten dat en daarom stellen we regelmatig wildcard-kandidaten voor. Op papier match je niet 100%, maar breng jíj juist iets mee wat uniek en waardevol is voor de functie bij de opdrachtgever. Wildcards zijn vaak succesvolle matches.

Onze vacatures en interim-opdrachten

Hier vind je onze vacatures, zowel vaste functies als interim-opdrachten. Ook kun je ons een open sollicitatie sturen.Vaak lukt het ons om binnen drie tot zes weken een vaste functie succesvol in te vullen. De status van de vacature staat in de vacature tekst vermeld. Interim-opdrachten binnen een paar werkdagen

Referenties

Vacatures

Vaste en interim functies op alle niveaus

HR Adviseur

Verbindende HR adviseur die met passie de dynamische FlexiForce organisatie ondersteunt en adviseert in Barneveld. 

Barneveld

32 - 36 , 36 - 40 (5 dagen) uur

40.000 - 50.000, 50.000 - 60.000

Senior HR Adviseur

Stevige HR professional met een positieve houding die het voortouw neemt in verandering, beweging creëert en actief bijdraagt aan de verdere professionalisering van het HR-team

Zeist

32 - 36 uur

Strategisch HR Partner

Utrecht, 0,8 – 1,0 fte, “Hoogwaardig en waardevol zijn hier sleutelwoorden: functie-inhoudelijk, organisatie, maatschappelijk relevante sector en gedreven collega’s”.

Utrecht

32 - 36 , 36 - 40 (5 dagen) uur

70.000 - 80.000

Mobiele functie Sr. HR Business Partner

Holten (hoofdkantoor), Amersfoort, Eindhoven | 32-40 uur | Slagvaardige en pragmatisch ingestelde ervaren HR Business Partner, een enthousiaste professional die het voortouw neemt.

Mobiele rol Holten-Amersfoort-Eindhoven

uur

Bekijk alle vacatures
P&O Partner, <strong>dé specialist</strong> in HR

P&O Partner, dé specialist in HR

Upload je cv en kom met ons in contact
Schrijf je in

Heb je al een account? Inloggen

Opdrachtgevers