Kandidaat

Kandidaat

Of je nu openstaat voor een vaste baan, een tijdelijke functie of interim-opdracht.
Wij komen graag met je in contact.

We willen veel van je weten

Wij denken met je mee over jouw pad. We zijn positief kritisch, open, creatief en kijken verder dan jouw capaciteiten. We willen veel meer van je weten en vragen door. Wat is voor jou belangrijk? Wat zijn je drijfveren? Ook als je niet wordt aangenomen in een functie, houden we nauw contact met je. Er komt ongetwijfeld een andere rol waarin jouw talenten en motivatie goed passen. Klik hier om nieuwe vacatures per mail te ontvangen.

Persoonlijk en betrokken

In ons team werken ervaren consultants, die zelf in HR-functies bij verschillende organisaties hebben gewerkt. We zijn eerlijk, duidelijk en respectvol. Dat past bij ons en kun je van ons verwachten. Inmiddels hebben wij duizenden HR-professionals geholpen aan hun volgende loopbaanstap of opdracht.

De wildcard

Wij geloven in een match die verder gaat dan alleen jouw capaciteiten. Onze opdrachtgevers weten dat en daarom stellen we regelmatig wildcard-kandidaten voor. Op papier match je niet 100%, maar breng jíj juist iets mee wat uniek en waardevol is voor de functie bij de opdrachtgever. Wildcards zijn vaak succesvolle matches.

Onze vacatures en interim-opdrachten

Hier vind je onze vacatures, zowel vaste functies als interim-opdrachten. Ook kun je ons een open sollicitatie sturen.Vaak lukt het ons om binnen drie tot zes weken een vaste functie succesvol in te vullen. De status van de vacature staat in de vacature tekst vermeld. Interim-opdrachten binnen een paar werkdagen

Referenties

Vacatures

Vaste en interim functies op alle niveaus

Corporate Recruiter

Prachtige functie voor een recruitment professional die wil bouwen aan de recruitment van een organisatie die ertoe doet, met 100% naamsbekendheid én een groot sociaal hart

Amsterdam

32 - 36 uur

P&O Adviseur

“Overtuigende, adviesvaardige en hard werkende HRM’er met ervaring die zich thuis voelt binnen kleine internationale organisatie met een A-merk.”

Zaandam

< 24, 24 - 32 uur

Manager HR

“Inspirerende, verbindende leidinggevende met aandacht voor de medewerkers en die ook kan ‘Omdenken’”

Apeldoorn

32 - 36 , 36 - 40 (5 dagen) uur

70.000 - 80.000

HR Business Partner

“Daadkrachtige HR Business Partner die in 2 jaar wil doorgroeien naar Manager HR. Deze ontwikkelfunctie kent veel zelfstandigheid en past bij een ondernemende, nuchtere en proactieve HRM’er die toe is aan een 3e of 4e loopbaanstap.”

Rotterdam

32 - 36 , 36 - 40 (5 dagen) uur

60.000 - 70.000

Bekijk alle vacatures
P&O Partner, <strong>dé specialist</strong> in HR

P&O Partner, dé specialist in HR

Upload je cv en kom met ons in contact
Schrijf je in

Heb je al een account? Inloggen

Opdrachtgevers