Kandidaat

Wij denken met je mee over jouw pad. We zijn positief kritisch, open, creatief en kijken verder dan jouw capaciteiten. We willen veel meer van je weten en vragen door. Wat is voor jou belangrijk? Wat zijn je drijfveren? Ook als je niet wordt aangenomen in een HR functie, houden we nauw contact met je. Er komt ongetwijfeld een andere rol waarin jouw talenten en motivatie goed passen.

Persoonlijk en betrokken

In ons team werken ervaren consultants, die zelf in HR-functies hebben gewerkt bij verschillende organisaties. We zijn eerlijk, duidelijk en respectvol. Dat past bij ons en kun je van ons verwachten. Inmiddels hebben we duizenden HR-professionals geholpen aan hun volgende loopbaanstap of opdracht.

P&O Partner executive search HR recruitment CHRO HRBP
Executive Search Consultants P&O Partner CHRO HR Recruitment

P&O Partner HR-netwerk

Onze betrokkenheid stopt niet bij een plaatsing. Ook na de start bij een nieuwe organisatie houden we contact en coachen we bij onboarding en specifieke momenten.

We houden graag contact met je. Maandelijks organiseren we een inspirerende activiteit voor ons HR-netwerk. Vaak op uitnodiging, maar ook via open inschrijving.

Wanneer mogen we jou (weer) ontmoeten?

De wildcard

Wij geloven in een match die verder gaat dan alleen jouw capaciteiten. Onze opdrachtgevers weten dat. Daarom stellen we regelmatig wildcard-kandidaten voor. Op papier match je niet 100%, maar breng je juist iets mee wat uniek en waardevol is voor de functie bij de opdrachtgever. Wildcards zijn vaak succesvolle matches.

Executive Search Consultant Jan-Willem van den Dungen P&O Partner CHRO HR Recruitment
P&O Partner executive search HR recruitment CHRO HRBP

Onze vacatures en interim-opdrachten

Vaak lukt het ons om binnen drie tot zes weken een vaste functie succesvol in te vullen. Interim-opdrachten binnen een paar werkdagen.

Hier vind je onze vacatures, zowel vaste functies als interim HR-opdrachten. Ook kun je ons een open sollicitatie sturen.

Klik hier om nieuwe vaste HR-vacatures per e-mail te ontvangen. Interim HR-opdrachten plaatsen we vooral via LinkedIn. Mis geen vacature en volg ons op LinkedIn.

 

Referenties van kandidaten

Wat ik fijn vond aan de samenwerking met P&O Partner is dat er geen druk op ligt. Ze gaan niet alleen voor eigen succes maar wíllen ook oprecht de juiste match maken.

Eline Vermeulen

Hoofd Recruitment | Asito

De bemiddeling naar mijn nieuwe baan ging snel en voortvarend. Sindsdien heb ik ook een paar keer als werkgever samengewerkt en de ervaring was het zelfde: prima afstemming, voortvarend en goed inspelen op mijn vraag!

Elvira Hautvast

Teammanager HRM | HVO-Querido

Professionele, warme dienstverlening en een persoonlijke benadering met interesse voor wie ik ben. P&O partner maakt echt de verbinding tussen opdrachtgever en kandidaat en snapt dat het met name gaat over de human connection en laat dat ook zien in hun aanpak.

Kitty Althof

HR Directeur | Zorg van de Zaak

Snel schakelen, persoonlijke aandacht en het goed kunnen beoordelen of er een klik zou kunnen zijn tussen kandidaat en werkgever, dat is P&O Partner!

Leonie Blom

HR Manager | Bakker Goedhart

De zorgvuldigheid, persoonlijke aandacht, eerlijkheid en attente handelen zijn fantastisch en echt onderscheidend.

Mardi Beukhof

Learning & Development Specialist | TNT

P&O Partner is een prettige gesprekspartner en een professionele intermediair, waaruit een hele leuke baan is voortgekomen!

Mirna Kramer

HR Adviseur | Gerrit Rietveld Academie

Ik ben heel tevreden over de samenwerking! P&O Partner luistert goed naar je tijdens de intake, ze kunnen goed schatten of vacatures bij je passen of niet. De communicatie verloopt vlot en ze denken echt mee met je.

Susan Coers

HR Advisor | KRO-NCRV

I have experienced P&O Partner as a professional and involved partner with excellent judgement of character. The assistance the consultant provided was personal, professional and with due care. On the two occasions that they acted as an intermediary to help me find a job, I was more than happy with their services.

Janne Damen

HR Advisor & Talent Development | Theek 5

Het gesprek bij P&O Partner gaf mij een goed gevoel, open informeel en veelzijdig. De consultant heeft veel mensenkennis, is deskundig en sociaal. Zeer plezierig ervaring.

Wietse van Dommelen

HR Consultant

Ik waardeer het zeer dat P&O Partner de nodige tijd nam tijdens het gesprek, hoewel de consultant na een korte tijd al door had dit ik niet aansloot bij de vacature. Ik kreeg zelfs nog even wat advies mee, helemaal goed. Top!

Chris

P&O Adviseur

P&O Partner | Dé recruitment specialist in HR-functies

Upload je cv

Schrijf je in

Heb je al een account? Inloggen

Mis geen HR-vacature!

Meld je aan voor onze HR-vacature mailing en volg ons op LinkedIn

HR-vacature mailing LinkedIn