Terug naar overzicht

VAST/PAYROLL – open sollicitatie (03102)

Heel Nederland

Reacties welkom

P&O Partner

VAST/PAYROLL – open sollicitatie (03102)

De functie

Wij zijn op zoek naar HR-professionals voor vaste functies. Door middel van je sollicitatie op deze vacature, wordt je ingeschreven bij ons in het systeem en nemen we contact met je op.

Functie-eisen en competenties

De HR-professionals die wij zoeken beschikken over minimaal een afgeronde HBO-opleiding en hebben aantoonbare ervaring op HR-gebied.

Hoofdtaken en verantwoordelijkheden

Voorbeelden van functies waar wij voor werven zijn:

 • HR Adviseur of HR Business Partner: als HR Adviseur beweeg je je gemakkelijk tussen management en werknemers. Je bent een stevige gesprekspartner en geeft gevraagd en ongevraagd adviezen ter verbetering van beleid en processen, zowel in de organisatie als binnen de HR afdeling. Hiernaast neem je deel aan verschillende projecten. Deze projecten zijn gericht op de verbetering of introductie van verschillende HR-processen en/of -programma’s;
 • HR Manager/ HR Directeur: als HR Manager of HR Directeur draag je in een leidinggevende positie de verantwoordelijkheid voor het ondersteunen, adviseren en faciliteren van het primair HR-proces. Als MT-lid ben je mede verantwoordelijk voor de totstandkoming van het strategisch organisatiebeleid en ontwikkel je als afgeleide hiervan het strategisch HR-beleid door beleidsvoorstellen aan te dragen. Daarnaast heb je een signalerende en toezichthoudende rol met betrekking tot de ondersteunende systemen en processen. Je hebt ruime ervaring in een leidinggevende HR-rol en je beschikt over gedegen, allround kennis van het HR-werkveld;
 • HR Medewerker: als HR Medewerker ondersteun je de HR-afdeling en in meer of mindere mate directie en medewerkers. Je werkzaamheden kunnen bestaan uit onder ander het opstellen van contracten, het verwerken van ziekteverzuimgegevens, het beantwoorden van vragen van medewerkers, de gehele salarisadministratie of een controle hierop en de administratieve handelingen van de in-, door- en uitstroom van medewerkers. Je rapporteert aan je leidinggevende. In deze functie is het belangrijk dat je communicatief vaardig bent, overweg kunt met verschillende systemen en dat je nauwkeurig en resultaatgericht te werk gaat.

Of meer specialistische functies als:

 • Specialist Recruitment: als ervaren recruiter ben je prima in staat om de juiste kandidaten te vinden en weet je hiervoor de juiste wervingsmiddelen in te zetten. Denk hierbij aan het gebruik van social media (LinkedIn, Facebook, Twitter), de interne recruitmentdatabase en vooral ook het eigen netwerk dat je moeiteloos weet op te bouwen. Daarbij voorzie je de vacatures van een sterke tekst en weet je deze goed te vermarkten. Ook vorm je als recruiter het gezicht van de onderneming en weet je de arbeidsmarkt op een proactieve wijze te benaderen. Je bent in staat om de kandidatenmarkt te analyseren en doordat  je weet wat daar speelt, ben je in staat om hierop te acteren. In samenwerking met je recruitment collega’s pak je een actieve rol in het organiseren van wervingscampagnes en neem je als vertegenwoordiger van de onderneming deel aan onder meer bedrijvendagen en –beurzen. Tenslotte verwachten we dat je goed op de hoogte bent van de ontwikkelingen in het recruitment vak en dat je deze goed weet door te vertalen naar continue verbeteringen voor de afdeling;
 • Arbeidsvoorwaarden / Compensation & Benefits Specialist: als ervaren C&B specialist ben je goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van verloningen, secundaire arbeidsvoorwaarden en bonussystematiek. Daarnaast kun je uitstekend procesmatig denken en zorg je continu voor adviezen ter verbetering van processen en systemen. Tevens werk je uiterst secuur en ben je een stevige sparringpartner op het gebied van arbeidsvoorwaarden voor het lijnmanagement. Waar nodig doe je aanbevelingen met betrekking tot wijzigingen in de arbeidsvoorwaarden en heb je een signalerende en toezichthoudende rol voor de naleving van wet –en regelgeving. Tot slot initieer je deelname of lidmaatschap aan programma’s op het gebied van arbeidsvoorwaarden.

De organisatie

Over P&O Partner:

Wij zijn bijna drie decennia gespecialiseerd in search, werving & selectie en interim-management van HR-functies. We hebben een sterk netwerk en groot kandidatenbestand en zijn zichtbaar in de HR-markt. Onder HR-professionals hebben we een bekende en positieve naam.  Wij hebben vanaf 1994 al meer dan 1500 verschillende HR-professionals via P&O Partner geplaatst bij verschillende opdrachtgevers. De functies zijn uiteenlopend van aard, zowel in omvang als complexiteit. 

Over opdrachtgevers:

Onze opdrachtgevers zijn zeer divers in omvang en qua sector. Wij werken voor grote beursgenoteerde multinationals, maar ook voor een stichting met 50 medewerkers. Wij hebben HR-professionals geplaatst bij een groot academisch ziekenhuis met duizenden medewerkers, maar ook bij een metaalbedrijf met een directeur eigenaar. Wij hebben echt al (bijna) voor alle soorten van organisaties in Nederland gewerkt en wij hebben dan ook goed zicht op de verschillende organisatie culturen en welke HR-professional bij welke organisatie het beste past. Voor de duidelijkheid, wij bemiddelen alleen HR-professionals, daar zijn wij goed in en die arbeidsmarkt kennen wij door en door.

Kijk op onze website voor een uitgebreide referentielijst (www.popartner.nl)

Overigen

Geef aan of je een allround HR-professional bent of een HR-specialist. Noem tevens het volgende:

 • De gewenste functie(s);
 • De gewenste regio; 
 • Beschikbaarheid en opzegtermijn; 
 • Inzetbaarheid (aantal uren per week); 
 • Eventuele specialismes;
 • Gewenste arbeidsvoorwaarden.

Wij komen graag in contact met HR-professionals die via P&O Partner bemiddeling zoeken.

Procedure

 • Je kunt op deze vacature reageren via de solliciteerknop rechtsboven de vacaturetekst. Het toevoegen van een motivatie wordt extra gewaardeerd. Je kunt je cv en motivatie ook mailen naar cv@popartner.nl onder vermelding van vacaturenummer 03101;
 • Je ontvangt binnen twee weken een reactie op je sollicitatie. 
 • We maken een profiel voor je aan waarmee je in onze database wordt opgenomen. Je kunt dit profiel zelf beheren. Je gebruikersnaam is je e-mailadres waarmee je gesolliciteerd hebt, het wachtwoord kun je via onze website opvragen.