Teamleider Personeels- en Salarisadministratie (02574)

Teamleider Personeels- en Salarisadministratie (02574)

Terug naar overzicht

Arnhem

32 - 36 , 36 - 40 (5 dagen) uur

40.000 - 50.000

Reacties welkom

De Onderwijsspecialisten

Teamleider Personeels- en Salarisadministratie (02574)

Functie omschrijving

De Teamleider is verantwoordelijk voor de personeel- en salarisadministratie, die samen met het team personeels- en salarisadministratie wordt uitgevoerd. De Teamleider zal meewerken aan en ziet toe op de kwaliteit en kwantiteit (voortgang) van de werkzaamheden, voornamelijk de administratieve processen rondom in-, door- en uitstroom.

De Teamleider fungeert als inspirator en zorgt voor een effectieve en efficiënte administratie, met oog voor zowel de beheerskant alsmede de ontwikkel- en advieskant van de afdeling. Hierbij heeft de Teamleider oog voor onder meer een optimale ondersteuning door systemen, automatisering/ digitalisering en de (werk)processen. Hij/zij enthousiasmeert, coacht (zowel in teamverband als individueel) en fungeert als vraagbaak en sparringpartner voor de medewerkers van de afdeling.

De Teamleider draagt voorstellen aan bij en fungeert als stevige sparringpartner voor de Directeur Centrale Diensten. Hierbij kan het gaan om voorstellen over bijvoorbeeld verbetering van het uitvoeringsproces en/of integrale benadering van organisatiebrede vraagstukken en de afdeling personeels- en salarisadministratie.

Lees minder

Functie-eisen en competenties

 • Je beschikt over een goed werk- en denkniveau. Je hebt minimaal een HBO-studie afgerond (bijvoorbeeld HEAO MER of BE, HBO HRM);
 • Je beschikt over minimaal vijf jaar P&O werkervaring op het terrein van administratie, operationeel, tactisch en bij voorkeur ook strategisch niveau;
 • Ervaring binnen een organisatie in verandering en met professionals is een pré, net zoals ervaring binnen de onderwijssector en met het systeem YouForce SelfService;
 • Je hebt affiniteit met ICT, bent analytisch sterk, kan meedenken en adviseren op alle niveaus en weet de vertaalslag te maken van administratief/ operationeel naar tactisch/ strategisch niveau (en vice versa);
 • Je bent een toegankelijke en verbindende gespreks-/ sparringpartner voor het management en P&O collega’s en beschikt over een stevige persoonlijkheid met overtuigings-/ daadkracht en positieve energie;
 • Je kunt goed prioriteiten stellen en behoudt overzicht;
 • Handson, selfstarting, creatief en met een frisse blik op het vakgebied en met oog voor het proces;
 • Initiatiefrijk, flexibele werkhouding, proactief en ondernemend.

Werkervaring en vakkennis zijn absoluut nodig voor deze functie, maar het allerbelangrijkste om succesvol in deze functie te kunnen werken, is je persoonlijkheid. We zoeken een enthousiasmerende, gedreven en (op alle niveaus) communicatief vaardige, stevige persoonlijkheid. Iemand die zaken met doortastendheid, sensitiviteit en een stukje flair aan zal pakken. Door je stijl van werken en gedreven instelling ben je in staat een goed contact op te bouwen met mensen om je heen en gezamenlijk stappen voorwaarts te zetten. Bij deze functie past een P&O professional met eigenheid, humor en deskundigheid.

Lees minder

De organisatie

Onze opdrachtgever, De Onderwijsspecialisten, biedt (voortgezet) speciaal onderwijs binnen 25 scholen in de regio’s Arnhem, Overbetuwe, Zuidwest-Veluwe, Liemers, Achterhoek en Stedendriehoek.

Samen met partners in onderwijs en zorg zoeken ze naar de beste oplossing om leerlingen de ondersteuning te bieden die nodig is. De Onderwijsspecialisten biedt haar leerlingen optimale begeleiding om de beste versie van zichzelf te worden. Dit geldt overigens ook voor alle medewerkers.

Het merendeel van de ongeveer 1.500 medewerkers van De Onderwijsspecialisten is leraar of onderwijsondersteuner. Daarnaast werken er onder meer gedragswetenschappers, fysiotherapeuten en maatschappelijk werkers. De Onderwijsspecialisten onderscheidt zich door haar geïntegreerde kennis op het gebied van onderwijs, gedrag en zorg. Dit maakt De Onderwijsspecialisten een bijzondere, maatschappelijke organisatie.

Voor verdere informatie over De Onderwijsspecialisten zie: http://www.deonderwijsspecialisten.nl

Lees minder

De afdeling

De personeels- en salarisadministratie  is een zelfstandige afdeling die fungeert als P&O Servicedesk en valt onder de Centrale Diensten.

De Teamleider personeels- en salarisadministratie werkt nauw samen met alle hoofden van afdelingen binnen de Centrale Diensten en is verantwoordelijk voor het team personeels- en salarisadministratie dat bestaat uit zeven medewerkers personeelsadministratie en twee salarisadministrateurs.

De Onderwijsspecialisten is een doorlopend veranderende organisatie met ambities. De afgelopen jaren is een adequate en gedegen backoffice opgebouwd. Het team personeels- en salarisadministratie wil nu een volgende stap gaan zetten qua efficiency, het maken van verbinding en nog meer aansluiten bij het organisatiebeleid.

Lees minder

Opdrachtgever biedt

 • Het geboden salaris is ingedeeld in schaal 10 van de CAO Primair Onderwijs (minimaal € 2.377,- en maximaal € 3961,- bij een volledige werkweek).
 • Het geboden salaris wordt aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering en een ruime vakantieregeling en conform CAO Primair Onderwijs. Tevens kunnen medewerkers van de Onderwijsspecialisten gebruik maken van de cafetariaregeling.
 • Bij de Onderwijsspecialisten krijg je alle ruimte om verder te leren. Er worden tal van ontwikkelmogelijkheden en opleidingsprogramma’s, zowel inhoudelijk als verbredend, geboden. Je bent regisseur van je eigen loopbaan.

Lees minder

Overig

 • De standplaats van deze functie is Arnhem. De Centrale Diensten bevinden zich in een kantoor in het centrum van Arnhem en is zeker met openbaar vervoer zeer goed bereikbaar.
 • Het betreft een functie van 32-40 uur per week.
 • Bij indiensttreding wordt in eerste instantie een jaarcontract aangeboden. Continuïteit in deze functie is voor onze opdrachtgever zeer gewenst. Wij zoeken dan ook een kandidaat die de komende jaren in deze functie wil werken.
 • Bij indiensttreding wordt gevraagd om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).
   
Lees minder

Procedure

 • Graag ontvangen wij jouw sollicitatie door op de knop “solliciteer” (onderaan de vacaturetekst op onze website) te klikken. Ook kun je jouw sollicitatie mailen naar cv@popartner.nl onder vermelding van het vacaturenummer (02574);
 • Als je binnenkort op vakantie gaat, verzoeken wij je dit aan te geven;
 • Eind week 12 vindt de eerste gespreksronde plaats bij onze opdrachtgever; eerste deel week 13 tweede gespreksronde en tweede deel week 13: arbeidsvoorwaardengesprek;
 • De actuele status van de procedure is te vinden op onze site www.popartner.nl bij de betreffende procedure;
 • Als je nog vragen hebt over deze vacature, kun je deze naar ons mailen. Ook kun je ons telefonisch bereiken via het nummer 030 – 760 9060 (kantoor P&O Partner).

Deze vacature is exclusief bij P&O Partner uitgezet, hetgeen inhoudt dat wij onder andere de voorselectie van kandidaten zullen verzorgen. Het benaderen van onze opdrachtgever door W&S bureaus en kandidaten wordt door onze opdrachtgever niet op prijs gesteld.

 

INLICHTINGEN EN SOLLICITATIE:

P&O Partner
Jan-Willem van den Dungen
Het Rond 7
3701 HS  ZEIST
Telefoon 030 – 760 9060
E-mail cv@popartner.nl
www.popartner.nl

Lees minder
Solliciteer
Deel deze vacature

Nieuwste vacatures