Terug naar overzicht

Teamleider HR Services – VERVULD (04148)

Utrecht

32 - 36 uur

75.000 - 90.000

Procedure is afgerond

Veiligheidsregio Utrecht

Teamleider HR Services – VERVULD (04148)

De functie

Je geeft leiding aan een gemotiveerd, kundig team professionals (8fte) dat bestaat uit HR Officers en salarisadministrateurs. De gehele HRM afdeling bevindt zich in een ontwikkeltraject dat aansluit op de organisatiebrede ontwikkelkoers die is ingezet. Er wordt gewerkt met accountteams, HR Officers vormen samen met de HR Adviseur een duo en bedienen hun cluster. Dit geeft veel nieuwe mogelijkheden en uitdagingen die we met elkaar aan gaan. Periodiek leg je verantwoording af over de keuzes die je gemaakt hebt voor het aandeel HR Services in het jaarplan van HRM en stuur je waar nodig bij.

Als Teamleider HR Services geef jij coachend en motiverend leiding aan het team. Jij gaat je in deze functie samen met het team richten op verdere digitalisering van HR en de salarisadministratie. Samen met het team zorg jij voor een soepel lopende, hoogwaardige levering van administratieve en ondersteunende producten en diensten. Jij bent verantwoordelijk voor de planning van de HR producten/diensten en zorgt ervoor dat de inzet van de medewerkers goed geregeld is.

Je onderhoudt proactief contact met interne en externe klanten, waardoor je goed weet wat er speelt in de organisatie. Je maakt ook verbinding met de gebruikers in de organisatie. Jij vertaalt de wensen van de organisatie naar praktische uitvoering.

Natuurlijk ben je toegankelijk en benaderbaar voor je medewerkers. Je werkt vanuit een heldere visie en zorgt ervoor dat het team hiervan op de hoogte is. Je haalt het beste uit het team door middel van inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Je stuurt op resultaat met ruimte en vertrouwen voor de medewerker. Je krijgt dingen voor elkaar en bent gewend om te gaan met harde deadlines en kunt ook deadlines stellen.

Functie-eisen en competenties

  • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur beschik je over een afgeronde opleiding op het terrein van HRM en/of bedrijfskunde;
  • Je hebt relevante werkervaring als leidinggevende, bij voorkeur binnen; een HR services/personeels- en salarisadministratie;
  • Je bent bekend met beheersing van de interne controle en wordt gelukkig van het optimaliseren van HR processen en systemen;
  • Je bent een verbindende factor binnen het team, wat op een fijne manier met elkaar samenwerkt. Dit houdt in dat je communicatief sterk bent, flexibel en oplossingsgericht om samen proactief het resultaat te behalen.

De organisatie

De Veiligheidsregio Utrecht, kortweg de VRU, is een samenwerkingsverband van 26 Utrechtse gemeenten op het gebied van brandweerzorg, crisisbeheersing en geneeskundige hulpverlening. Of je nu branden blust, centralist bent op de 112-meldkamer of werkt op kantoor: bij de VRU werken mensen met een passie. Een passie om levens te redden, om incidenten te voorkomen en te bestrijden. Mensen met een helder hoofd en een hart dat klopt voor de goede afloop. Dienstbaar, deskundig, alert en adequaat.

Er werken 2.400 mensen bij de VRU, waarvan 1.600 vrijwilligers. Mensen die werken op kantoor, een ‘koude’ functie, hebben veelal ook een rol bij de vrijwillige brandweer, een warme’ functie. De saamhorigheid is groot. De VRU heeft onlangs haar 12,5 jarig jubileum gevierd. Zie hier een mooie compilatie van het VRUbileum festival.

Voor verdere informatie over Veiligheidsregio Utrecht zie: http://www.vru.nl

De afdeling

‘Wij dragen bij aan veiligheid. Elke dag weer, steeds beter.’ Dat is waar we voor staan. Onze ambitie blijft ongewijzigd, maar heeft de afgelopen jaren wel een andere lading gekregen. De wereld verandert, wat maakt dat wij ook moeten veranderen. Een nieuwe koers, waarbij we behouden wat goed is en onze talenten en krachten benutten om verder te komen. Je leest hier meer over in de concept Bestuursagenda VRU 2024-2027. Onze ontwikkelkoers geeft richting, maar nog niet alles ligt in beton gegoten. We hebben onze thema’s bepaald en de organisatie en onze HR afdeling zijn volop in ontwikkeling.

Samen met de Teamleider HRM Beleid & Advies val je als Teamleider HR Services onder het afdelingshoofd HRM. Gezamenlijk leveren jullie een actieve bijdrage aan de beleidsvorming en ontwikkeling van de gehele afdeling HRM van ongeveer 30 HR professionals.

Opdrachtgever biedt

Voor deze Teamleider HR Services rol word je ingeschaald in schaal 11, die een max kent van € 5.773,- bruto per maand op basis van 36 uur. Er is een Individueel Keuze Budget (IKB) van 18,63% over je jaarsalaris. Je bepaalt zelf waaraan je dit wilt besteden. Bijvoorbeeld voor het kopen van extra verlofuren, het volgen van een opleiding of maandelijks opneembaar. Omgerekend kom je tot een maximaal jaarsalaris van ongeveer 90K op basis van 40 uur.

Je krijgt 144 uur wettelijk verlof op basis van een 36-urige werkweek en 21,6 uur bovenwettelijk verlof. Er is een reiskostenvergoeding of thuiswerkvergoeding van €3,- per dag en uitstekende pensioenregeling via het ABP. Daarnaast is de mogelijkheid deel te nemen aan de collectieve ziektekostenverzekering bij IZA, Menzis en CZ.

De VRU heeft samen met de andere Veiligheidsregio’s een eigen cao: de CAR-UWO.

Overigen

  • De standplaats van deze functie is bij Brandweerpost Utrecht Leidsche Rijn op de Belcampostraat 10 in Utrecht. Zie hier een mooie introductie op locatie van de brandweerlieden;
  • Hybride werken is mogelijk;
  • Dit is een functie voor 32-36 uur per week, 4x9uur behoort tot de mogelijkheden;
  • Bij indiensttreding wordt in eerste instantie een jaarcontract aangeboden;
  • Continuïteit in deze functie is voor onze opdrachtgever zeer gewenst. Wij zoeken dan ook een kandidaat die de komende jaren in deze functie wil werken.

Procedure

Deze vacature hebben wij succesvol ingevuld. Ben je benieuwd welke HR-vacatures op dit moment bij ons openstaan? Ga dan via het menu naar ‘HR-vacatures’.
Heb je andere vragen? We helpen je graag! Opdrachtgevers met het vinden van HR-talent, kandidaten met een volgende stap in hun HR-loopbaan. Vast en interim. Wil je kennis met ons maken of bijpraten? Neem gerust contact met ons op. We zijn bereikbaar op 030 7 60 90 60 of per e-mail: info@popartner.nl.