Terug naar overzicht

Strategisch Adviseur Leren & Ontwikkelen (04190) – VERVULD

Arnhem

32 - 40 uur

75.000 - 85.000

Procedure is afgerond

De Onderwijsspecialisten

Strategisch Adviseur Leren & Ontwikkelen (04190) – VERVULD

De functie

Als Strategisch Adviseur L&O ben je verantwoordelijk voor het vormgeven en versterken van de leer- en ontwikkelcultuur bij De Onderwijsspecialisten. Je geeft leiding aan het team Leren en Ontwikkelen en werkt nauw samen met collega’s van de ondersteunende dienst en de directeuren van de 30 scholen om een lerende organisatie neer te zetten. Jouw doel is het stimuleren van duurzame ontwikkeling van alle medewerkers en het creëren van een omgeving waarin zij als 'Professional aan zet' kunnen zijn. Je bouwt samen met interne en externe partners aan verschillende leer- en ontwikkelprogramma’s die uiteindelijk bijdragen aan goed en inclusiever onderwijs en het waarmaken van de werkgeversbelofte: meer aandacht, meer mogelijkheden (https://youtu.be/PxZUxkSWebU).

Je krijgt veel ruimte en vrijheid om deze strategische rol verder vorm te geven en een team neer te zetten. Je bent een echte bouwer en verbinder.

Functie-eisen en competenties

  • Een afgeronde HBO of WO opleiding, bij voorkeur in de richting van Onderwijskunde of HRM;
  • Minimaal vijf jaar ervaring in een adviesrol op het gebied Leren & Ontwikkelen;
  • Je hebt goed ontwikkelde adviesvaardigheden en bent een conceptueel denker;
  • Je hebt een hart voor onderwijs, bent creatief, nuchter en kunt relativeren;
  • Je bent organisatie sensitief, een netwerker en je ziet graag resultaat.

 

Hoofdtaken en verantwoordelijkheden

•    Blijven innoveren en ontwikkelen van het bestaande leer-en ontwikkelaanbod;
•    Versterken kennisuitwisseling en expertise intern en extern;
•    Partnerschappen uitbouwen en onderhouden met hogescholen en ROC’s binnen het programma ‘Samen Opleiden’ met als doelstelling toekomstgericht te                 werken. Denk daarbij aan de instroom van nieuwe leerkrachten en onderwijs ondersteunend personeel, zij-instromers en het bieden van stageplekken; 
•    Vormgeven aan en implementeren van het leiderschapsprogramma waarvan de bouwstenen al zijn gelegd;
•    Het ontwikkelen van een basisaanbod ‘Professional aan zet’.

De organisatie

De Onderwijsspecialisten is een stichting van 30 scholen in het speciaal basis onderwijs, speciaal onderwijs en speciaal voortgezet onderwijs in de regio’s Arnhem, Overbetuwe, Zuidwest-Veluwe, Liemers, Achterhoek en Stedendriehoek. De 1.650 medewerkers zetten zich in voor 4.300 leerlingen tussen de 4 en 20 jaar die extra ondersteuning nodig hebben. Omdat ze moeilijk leren, een lichamelijke of meervoudige beperking hebben, chronisch ziek zijn of extra begeleiding nodig hebben bij hun gedrag. 

De visie op Leren en ontwikkelen van De Onderwijsspecialisten gaat uit van het onvoorwaardelijk inzetten op de ontwikkeling van de professionals. De organisatie gelooft in het versterken van het reflectief onderzoekend vermogen, zowel op vakinhoudelijk gebied als op persoonlijk en professioneel vlak.

De ondersteunende dienst van De Onderwijsspecialisten is gevestigd in een modern kantoorpand in het centrum van Arnhem. Hier werken ongeveer 100 collega's van verschillende afdelingen samen ter ondersteuning aan alle scholen. Je werkt in een open werkruimte met een informele werksfeer.

Voor verdere informatie over De Onderwijsspecialisten zie: De Onderwijsspecialisten | speciaal onderwijs

De afdeling

Samen met 8 collega’s maak je deel uit van het team Personeel & Organisatie. Je rapporteert aan het Hoofd P&O. Deze rol is een co-creatie tussen HR en Onderwijs en je hebt dan ook een functionele rapportage lijn met de Directeur Onderwijs. Je geeft leiding aan het toekomstige team Leren & Ontwikkelen (L&O). Je wordt nauw betrokken bij de aanstelling van een adviseur L&O en een support medewerker.

Opdrachtgever biedt

•    Voor deze functie geldt, afhankelijk van opleiding en ervaring, een salaris tussen € 75.000 en € 85.000,= o.b.v. een fulltime dienstverband van 40 uur inclusief eindejaarsuitkering van 8,33% (CAO Primair Onderwijs-schaal 12);
•    Een jaarcontract met de intentie tot een vast contract. Het betreft een structurele functie. Continuïteit in deze functie is voor onze opdrachtgever zeer gewenst. Wij zoeken dan ook een kandidaat die de komende jaren in deze functie wil werken;
•    10,5 vakantieweken per jaar in de schoolvakanties;
•    Volop mogelijkheden voor ontwikkeling binnen je vakgebied.
 

Overigen

  • De standplaats van deze functie is Arnhem. Je kunt afwisselend op kantoor en thuis werken en daarnaast ben je ook regelmatig op de scholen en bij samenwerkingspartners;
  • Dit is een functie voor 32-40 uur per week. Minder uren werken is niet mogelijk.

Procedure

Deze vacature hebben wij succesvol ingevuld. Ben je benieuwd welke HR-vacatures op dit moment bij ons openstaan? Ga dan via het menu naar ‘HR-vacatures’.
Heb je andere vragen? We helpen je graag! Opdrachtgevers met het vinden van HR-talent, kandidaten met een volgende stap in hun HR-loopbaan. Vast en interim. Wil je kennis met ons maken of bijpraten? Neem gerust contact met ons op. We zijn bereikbaar op 030 7 60 90 60 of per e-mail: info@popartner.nl.