Startende HR Professionals – open sollicitatie (02724)

Startende HR Professionals – open sollicitatie (02724)

Terug naar overzicht

Heel Nederland

Reacties welkom

P&O Partner

Startende HR Professionals – open sollicitatie (02724)

De functie

Onze opdrachtgevers zijn divers, van midden- en klein bedrijf tot grote internationale corporate omgevingen. Voor deze bedrijven zoeken wij HR Professionals en Junior HR Adviseurs. Het gaat om projecten, tijdelijke functies en vaste functies.

Bij een vaste functie treed je direct in dienst bij de opdrachtgever. Gaat het om een tijdelijke functie of project dan ben je via P&O Partner werkzaam bij onze opdrachtgever. De duur van een tijdelijke opdracht varieert doorgaans tussen de twee en zes maanden. Als deze opdracht op het einde loopt, kijken we of je aan een volgende opdracht kan worden gekoppeld. Werken op projectbasis is een mooie kans om veel te leren en brede en relevante werkervaring op te doen binnen HR.

Lees minder

Functie-eisen en competenties

 • Je hebt een afgeronde hbo/wo–studie, bij voorkeur in HRM, Bedrijfskunde en/of Arbeids- en Organisatie Psychologie, werkervaring in een HR-functie is een pre.
 • Communicatie is jouw sterke punt, je legt makkelijk contact en beschikt over een gezonde dosis flair.
 • Je bent een positieve, klantgerichte doorzetter met drive en wilt je graag verder ontwikkelen.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Je houdt van aanpakken, bent klantgericht en flexibel.

We zijn benieuwd naar je ervaring in een eventuele eerste baan, stage en/of afstudeerervaring en HR-gerelateerde nevenactiviteiten, zodat we kunnen proberen je op de best mogelijke plek te plaatsen.

Lees minder

De organisatie

P&O Partner is een bekend bemiddelingsbureau voor HR-professionals. We zijn al 25 jaar gespecialiseerd in werving & selectie en interim-management van HR-functies in Nederland. P&O Partner is bewezen succesvol in het invullen van HR-vacatures en interim opdrachten, veelal op exclusieve basis. Wij worden gevraagd én teruggevraagd.

Kijk voor een uitgebreider beeld op onze website: www.popartner.nl.

Lees minder

Overigen

 • Wij vinden jou als persoon daadwerkelijk belangrijk, dat is waarom onze naam zo positief bekend is in de markt. Wanneer we met je kennismaken, vragen we goed door op wie jij bent als persoon. We zorgen ervoor dat jouw nieuwe functie en bedrijf past bij jouw persoonlijkheid.
 • Uitdagend werk waardoor je vaardigheden en talenten verder ontwikkelt zodat je relevante ervaring op doet voor je volgende functie(s).
 • Leuk werk om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent.
 • Een prima salaris en goede arbeidsvoorwaarden.
 • De opdrachten en projecten zijn doorgaans voor 3 tot 5 dagen, variërend van 24 tot 40 uur per week.
 • Het is handig als je in bezit bent van een rijbewijs en bij voorkeur een auto.
Lees minder

Procedure

Graag ontvangen wij jouw sollicitatie door op de knop “solliciteer” (onderaan de vacaturetekst op onze website) te klikken. Ook kun je jouw sollicitatie mailen naar cv@popartner.nl onder vermelding van het vacaturenummer 02724. Na ontvangst van jouw schriftelijke sollicitatie zullen wij contact met je opnemen.

 

INLICHTINGEN EN SOLLICITATIE:
 

P&O Partner
Carina Kuiper / Hanne van Heloma Lugt
Het Rond 7
3701 HS  ZEIST
www.popartner.nl
Telefoonnummer: 030-7609060
E-mail: cv@popartner.nl
 

Lees minder
Solliciteer
Deel deze vacature

Nieuwste vacatures