Terug naar overzicht

Sr. HR Business Partner (03564) – VERVULD

Amsterdam

32 - 36 uur

50.000 - 60.000

Procedure is afgerond

Openbare Bibliotheek Amsterdam (OBA) - VERVULD

Sr. HR Business Partner (03564) – VERVULD

De functie

Bedankt voor je interesse in deze vacature. Helaas is deze al vervuld. Ben je benieuwd welke vacatures op dit moment bij ons openstaan? Ga dan terug naar het overzicht en klik op de rode button ‘Toon openstaande vacatures’.

Heb je nog vragen, neem dan contact met ons op via cv@popartner.nl

Lees minder

Functie-eisen en competenties

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau, relevante opleiding op het HR vakgebied of hieraan gerelateerd;
 • Je hebt tenminste 5 jaar werkervaring als HR professional;
 • Je hebt ervaring met organisatieontwikkeling en verandermanagement;
 • Je bent in staat best practices toe te passen in een dynamische veranderende maatschappelijke organisatie;
 • Je hebt inzicht in bedrijfsprocessen, bent organisatiesensitief en cultuurdrager van de OBA normen en waarden;
 • Je bent op de hoogte van actuele wet- en regelgeving op HR gebied en van actuele HR trends en ontwikkelingen;
 • Je beschikt over enkele specifieke competenties:
  o Besluitvaardig
  o Resultaatgericht en efficiënt
  o Samenwerkingsgericht
  o Ondernemend

Lees minder

Hoofdtaken en verantwoordelijkheden

Vanuit je rol als HR Business Partner ondersteun en begeleid je de managers bij de uitvoering van het organisatiebeleid en de wijzigingen die daarbij horen. Je houdt het management scherp en bent een volwaardige gesprekspartner voor HR-thema’s en verandertrajecten. Je kunt de organisatiestrategie vertalen naar noodzakelijke organisatieveranderingen, waarbij je graag een zichtbare bijdrage levert aan de resultaten.

Daarnaast ondersteun je de HR Manager bij de ontwikkeling en uitvoering van het HR beleid. Je bent iemand die naast het tactisch en strategisch advieswerk, bij voorkeur, ervaring heeft met Arbo vraagstukken en een bijdrage kan leveren aan de bij OBA spelende actuele en toekomstige thema’s zoals: strategische personeelsplanning, talentontwikkeling, duurzame inzetbaarheid, opleidingsbeleid en organisatieverandering.

Je bent een zelfstandige adviseur die (mede-) verantwoordelijk is voor een projecten. Je bent bereid de handen uit de mouwen te steken en rapporteert aan de HR Manager.

Lees minder

De organisatie

De OBA (Stichting Openbare Bibliotheek Amsterdam) is een maatschappelijk-culturele instelling met circa 300 medewerkers en heeft als missie om kennis, cultuur en informatie voor iedereen bereikbaar en toegankelijk te maken. Al ruim 100 jaar is de OBA de plek waar Amsterdammers samenkomen voor hun persoonlijke ontwikkeling. Waar het in de 20ste eeuw met name om boeken ging, vraagt de 21ste eeuw om vrije toegang tot alle denkbare informatiebronnen, meer leervormen en een breed educatief en cultureel aanbod. De OBA trekt daarmee jaarlijks ca. 4 miljoen bezoekers. OBA Oosterdok is, met een oppervlakte van 28.000 m², de grootste bibliotheekvestiging van Nederland. Hiernaast heeft de OBA 26 buurtvestigingen in de gemeenten Amsterdam, Diemen en Ouder-Amstel. Voor verdere informatie over de OBA zie: http://www.oba.nl en https://www.oba.nl/dam/bestanden/jaarverslagen/obabeleidsvisie20192022.pdf

 

Lees minder

De afdeling

Als Senior HR Business Partner maak je onderdeel uit van het HR team. Het team bestaat uit twee HR Assistenten, twee HR Business Partners (1 vacature), de Coördinator vrijwilligers/stagiaires en de Manager HR.

Voor deze rol wordt een Senior HR Business Partner gezocht, die denkt in kansen en mogelijkheden. Hierbij ben je een constructief kritische sparringpartner voor de HR Manager.

Lees minder

Opdrachtgever biedt

 • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO openbare bibliotheken (schaal 10);
 • Salarisrange tot maximaal € 4.643,- bruto per maand op fulltime basis (36 uur) afhankelijk van ervaring;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 3,25% over bruto jaarsalaris en een fietsplan;
 • Goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden met GoodHabitz opleidingen, en een individueel opleidingsbudget;
 • Een uitdagende veelzijdige HR rol in een unieke organisatie in transitie, actief op het gebied van cultuur, ontwikkeling, informatie en maatschappij;

Lees minder

Overigen

 • De standplaats van deze functie is Amsterdam.
 • Dit is een functie voor 32-36 uur per week.
 • Bij indiensttreding wordt in eerste instantie een jaarcontract aangeboden. Continuïteit in deze functie is voor onze opdrachtgever zeer gewenst. Wij zoeken dan ook een kandidaat die de komende jaren in deze functie wil werken.

Lees minder

Procedure

Procedure is afgerond

Lees minder