Specialist Vitaliteit en Gezondheid (03053) – VERVULD

Specialist Vitaliteit en Gezondheid (03053) – VERVULD

Terug naar overzicht

Vleuten

32 - 36 , 36 - 40 (5 dagen) uur

50.000 - 60.000

Procedure is afgerond

Evidensia Nederland

Specialist Vitaliteit en Gezondheid (03053) – VERVULD

De functie

Bedankt voor je interesse in deze vacature. Helaas is deze al vervuld. Ben je benieuwd welke vacatures op dit moment bij ons openstaan? Ga dan terug naar het overzicht en klik op de rode button ‘Toon openstaande vacatures’.

Heb je nog vragen, neem dan contact met ons op via cv@popartner.nl

Lees minder

Functie-eisen en competenties

 • Je beschikt over minimaal een HBO werk- en denkniveau en hebt een HBO-/ WO-studie afgerond richting bij voorkeur HRM, A&O Psychologie en/of Bedrijfskunde;
 • Aanvullend heb je cursussen en/of opleidingen gevolgd op het gebied van casemanagement (Rccm of Crov is een pré), bezwaar en beroep bij UWV en/of verzuimmanagement;
 • Je hebt minimaal drie jaar ervaring als Specialist in gezondheidsmanagement, verzuim, casemanagerment en vitaliteit. Bij voorkeur binnen meerdere, commerciële organisaties. Het is van belang dat je minimaal bij één bedrijf intern als Specialist op dit vakgebied hebt gewerkt;
 • Je inspireert anderen met jouw visie op het vak, bent ondernemend, innovatief, slagvaardig en realistisch;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en staat stevig in je schoenen;
 • Je werkt zelfstartend én bent altijd gericht op samenwerking;
 • Je bent ervaren in het vertalen van beleid naar de dagelijkse operatie én omgekeerd;
 • Je ziet verbeterkansen en bent ervaren in het beschrijven en verbeteren van processen en het ontwikkelen en implementeren van beleid;
 • Vanwege het deels mobiele karakter van de functie is het van belang dat je in bezit bent van een rijbewijs B.

Kortom: je bent een ervaren, inhoudelijke specialist op het terrein van gezondheidsmanagement. Met jouw energie en ondernemende geest weet jij hét verschil te maken. Je zal met overtuigingskracht bijdragen aan de ontwikkelingen binnen de organisatie en de koers vasthouden. Je kunt prioriteren en een nadrukkelijke rol pakken met jouw duidelijke visie op het vak. Je denkt in mogelijkheden en oplossingen, buiten de gangbare kaders, maakt zaken bespreekbaar en weet anderen te overtuigen en te enthousiasmeren. Door jouw gedreven instelling bouw je een goed contact op met mensen om je heen om zo gezamenlijk stappen voorwaarts te zetten.

Lees minder

Hoofdtaken en verantwoordelijkheden

 • Je werkt zeer zelfstandig in nauwe samenwerking met de Clinical Directors en leidinggevenden van de “eigen” regio Zuid-Nederland (ongeveer 120 vestigingen onder de “lijn” Den Haag – Arnhem). Je ondersteunt de Clinical Directors en leidinggevenden bij de verzuimbegeleiding van hun medewerkers gedurende het eerste ziektejaar. Je onderhoudt contact met de arbodienst, helpt leidinggevenden bij het interpreteren van de adviezen van de bedrijfsarts en je ondersteunt hen bij het (op tijd) invullen van de juiste formulieren. Verder heb je een signaalfunctie om tijdig in te schatten wanneer er interventie ingezet moet worden.
 • Ook onderhoud je het contact met de zieke medewerker, ben je verantwoordelijk voor het op orde hebben van het verzuimdossier en alle te doorlopen stappen van de Wet verbetering Poortwachter.
 • Je onderhoudt actief contact met reïntegratiebureaus en bent creatief in het zoeken naar oplossingen om de medewerker te re-integreren. Uitgangspunt is dat door jouw persoonlijke inbreng de reïntegratie optimaal verloopt.
 • Je geeft gevraagd en ongevraagd advies en bent een proactieve sparringpartner en klankbord. Je zoekt bij specifieke cases naar mogelijke oplossingsrichtingen. Je bent als een spin in het web de regisseur op het gebied van preventie, verzuim, reïntegratie en arbeidsongeschiktheid. Dit alles met als doel het beheersen en reduceren van (ziekte)verzuim en WIA-instroom.
 • Je draagt bij aan de optimalisatie van het verzuimbeleid en –proces en de ontwikkeling van het vitaliteits- en gezondheidsbeleid. Je creëert draagvlak voor het uitrollen van de daarmee samenhangende procedures.
 • Je analyseert trends en ontwikkelingen ten aanzien van de wettelijke, financiële en bedrijfskundige kaders van dit vakgebied.
 • Je onderzoekt en benut mogelijkheden als subsidies en andere (wettelijke) vergoedingen, cofinanciering, en efficiëntie uit samenwerking om vitaliteit en gezondheid te promoten en bevorderen.
 • Je stelt periodieke verzuimrapportages op, analyseert deze en doet op basis hiervan voorstellen voor aanpassing van verzuimbegeleiding en het inzetten van preventieve maatregelen.

Lees minder

De organisatie

Onze opdrachtgever, Evidensia Nederland, is een groep van dierenklinieken, ziekenhuizen en uitvaartcentra in heel Nederland. Samen willen zij de zorg voor dieren verbeteren. De organisatie groeit hard en heeft inmiddels meer dan 260 vestigingen binnen Nederland. Deze vestigingen worden ondersteund vanuit het Supportkantoor te Vleuten.

Evidensia maakt sinds de fusie met het Engelse IVC in 2017 deelt uit van de grootste dierenartsgroep in Europa. Met ruim 1150 praktijken in tien landen in Europa is er veel slagkracht mogelijk en veel kennis en ervaring aanwezig. Deze wordt echter niet gerealiseerd door te centraliseren. IVC-Evidensia gelooft in lokaal ondernemerschap per praktijk, per regio en per land.

De markt is in beweging en de veterinaire zorg ontwikkelt zich sneller dan ooit. Evidensia wil hierin een actieve rol spelen door continu te onderzoeken en te ontwikkelen. Bij Evidensia wordt gebouwd aan de veterinaire toekomst. Zij ondersteunen wetenschappelijk onderzoek, hebben een sterk internationaal forum met diverse specialisten en beschikken over een eigen Evidensia Academy, waar ze de kennis en kunde van haar medewerkers versterken en vergroten.

 

Kijk voor meer informatie op de website: www.ivcevidensia.nl

Lees minder

De afdeling

De HR afdeling ondersteunt Evidensia vestigingen in het land op alle vlakken van het HR-vakgebied. Geen dag is hetzelfde op de afdeling. Samen zijn de HR collega’s verantwoordelijk voor alle HR zaken van ruim 1.400 medewerkers.
 

Momenteel is één Verzuimcoördinator verantwoordelijk voor de begeleiding en ondersteuning van de dierenklinieken op het gebied van Arbo en Verzuim. Vanwege de groei en ontwikkeling van de organisatie is een vacature ontstaan voor een ervaren Specialist Verzuim en Gezondheid. Vanuit deze functie zal nauw samengewerkt worden met de Verzuimcoördinator. Beiden rapporteren aan de HR Manager maar ook met de eindverantwoordelijke HR Directeur zijn de lijnen kort.

Lees minder

Opdrachtgever biedt

 • Het aanvangssalaris is afhankelijk van kennis en ervaring en bedraagt maximaal ca. € 5.000,= bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek.
 • Verder kent de functie moderne secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder o.a. een leaseauto, 25 verlofdagen en een goede pensioenvoorziening.
 • Evidensia is een succesvolle en sterk groeiende organisatie. Men gelooft in Samen Beter. Evidensia staat voor Betrouwbaarheid, Betrokkenheid, Samenspraak, Ondernemerschap en Ontwikkeling. Deze waarden maken onder andere dat het fijn is om te werken bij Evidensia.
 • En… je huisdier is welkom op kantoor!
Lees minder

Overigen

 • Het Supportkantoor is gevestigd in Vleuten, vlakbij Utrecht.
 • Het gaat om een zelfstandige functie met veel eigen regelruimte waarin jezelf kunt bepalen wanneer je waar werkt (Vleuten, vanaf thuis of op een locatie van één van de vestigingen).
 • Het betreft een functie voor 32 – 40 uur per week (minder uren werken dan 32 uur is niet mogelijk).
Lees minder

Procedure

Procedure is afgerond

Lees minder
Solliciteer
Deel deze vacature

Nieuwste vacatures