Senior Recruiter (02579)

Senior Recruiter (02579)

Terug naar overzicht

Utrecht

36 - 40 uur

50.000 - 60.000

Reacties welkom

Arbo Unie B.V.

Senior Recruiter (02579)

Functie omschrijving

Als Senior Recruiter bepaal jij bij Arbo Unie de koers op gebied van recruitment. Je hebt visie op het vak, draagt die vol enthousiasme uit en weet de organisatie hierin mee te nemen. Jij begrijpt de toekomstige personeelsbehoefte als geen ander en vertaalt deze naar een wervingsstrategie op maat, zowel online als offline. Jouw aanpak werkt aanstekelijk waardoor het Arbo Unie netwerk groeit en haar bereik in de markt toeneemt. Je bent een echte netwerker, je bent vernieuwend, creatief en inspirerend.

Lees minder

Functie-eisen en competenties

 • Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring als Corporate Recruiter;
 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur richting Communicatie, Marketing, HRM of bedrijfskunde;
 • Je hebt visie op het recruitmentvak en bent op de hoogte van de nieuwste recruitment trends en ontwikkelingen;
 • Je bent handig in het gebruiken van social media binnen recruitment, de online wereld kent voor jou geen geheimen;
 • Je bent vernieuwend, creatief en inspirerend;
 • Je bent een daadkrachtig persoon met organisatietalent en gericht op samenwerking.
Lees minder

Hoofdtaken en verantwoordelijkheden

Jouw rol is heel afwisselend. Je beheerst het gehele recruitmentproces en bent hier vernieuwend in. Je bent aanspreekpunt voor jouw eigen procedures en hebt gevoel voor de juiste match. Je bent creatief in searchen van talent, neemt goede sollicitatiegesprekken af, organiseert aansprekende wervingsevents en je bent een echte netwerker die talentpools kan opbouwen en onderhouden. Je bent zelfstartend en inventief en coacht de organisatie naar resultaat. Je hebt de lead en werkt nauw samen op projecten met je collega Recruiter. Je zorgt voor overzicht en structuur binnen recruitment en werkt op basis van solide recruitmentprocessen met behulp van het ATS Hireserve.

Thema’s die voor de komende periode op de agenda staan zijn onder andere:  arbeidsmarktcommunicatie, talentpools opbouwen en professionaliseren recruitment.

Lees minder

De organisatie

Bij Arbo Unie werken gedreven professionals (ca. 800) binnen de bedrijfsgezondheidszorg. Mensen met passie voor het vak, die vanuit hun inhoudelijke expertise adviseren om mensen een leven lang optimaal te laten werken. Veilig, gezond en productief staan daarbij centraal. Arbo Unie werkt met multidisciplinaire teams, is gericht op kennisdeling en ontwikkelen van hun professionals. Ze werken landelijk en hebben een sterke regionale binding.  

Voor verdere informatie over Arbo Unie zie: http://www.arbounie.nl

Lees minder

De afdeling

Je maakt deel uit van een actieve HR-afdeling die bestaat uit vier Sr. HR Adviseurs, drie HR Medewerkers, twee Recruiters (één junior en één senior = vacature) en een Salarisadministrateur. De HR-afdeling rapporteert aan de Directeur Management Services.

Lees minder

Opdrachtgever biedt

 • Het salaris bedraagt maximaal €5.000,= bruto per maand o.b.v. 36 uur per week;
 • Lease auto mogelijkheid o.b.v. aantal kilometers per jaar;
 • Je kunt rekenen op een prima pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden: opleidingsmogelijkheden, flexibel werken, laptop, mobiele telefoon, etc. Jouw rol is belangrijk en je verantwoordelijkheden zijn breed. Je gaat aan de slag in een organisatie in verandering, in een afwisselende functie en met een enthousiast team.
Lees minder

Overig

 • De standplaats van deze functie is Utrecht;
 • Het betreft een fulltime functie (36 uur per week);
 • Bij indiensttreding wordt in eerste instantie een jaarcontract aangeboden. Arbo Unie zoekt continuïteit in deze rol en iemand die de komende jaren in deze functie wil werken en groeien.
Lees minder

Procedure

 • Stuur ons jouw sollicitatie door op “solliciteer” (rechtsboven de vacaturetekst op onze website) te klikken. Je kunt jouw sollicitatie ook mailen naar cv@popartner.nl met vacaturenummer 02579;
 • Als je binnenkort op vakantie gaat, zet dat er dan even bij;
 • De planning van procedure maken wij binnenkort op onze website bekend;
 • Een referentieonderzoek maakt deel uit van de W&S procedure;
 • Bij vragen bel Hanne van Heloma Lugt op telefoonnummer 030 7 60 90 60 of mail je vraag naar info@popartner.nl;
 • De actuele status van deze procedure vind je op onze site www.popartner.nl.

 

Deze vacature is exclusief bij P&O Partner uitgezet. Het benaderen van onze opdrachtgever door kandidaten wordt door onze opdrachtgever niet op prijs gesteld.
 

INLICHTINGEN EN SOLLICITATIE:
 

P&O Partner 
Hanne van Heloma Lugt
Het Rond 7
3701 HS  ZEIST
www.popartner.nl
E-mail: cv@popartner.nl

Lees minder
Solliciteer
Deel deze vacature

Nieuwste vacatures