Senior P&O Adviseur (02778)

Senior P&O Adviseur (02778)

Terug naar overzicht

Ede

32 - 36 uur

60-000 - 80.000

kandidaten zijn voorgesteld, reageren niet meer mogelijk

Mooiland

Senior P&O Adviseur (02778)

Functie omschrijving

De Senior P&O Adviseur fungeert als inspirator en zorgt voor een effectieve en efficiënte afdeling P&O, met oog voor zowel de beheerskant alsmede de ontwikkel- en advieskant van het P&O vak.

De Senior P&O Adviseur neemt een voortrekkersrol bij de ontwikkeling en verankering van een modern P&O beleid en participeert in het proces van organisatie- en personeelsontwikkeling alsmede verandermanagement. De Senior P&O Adviseur vertaalt het organisatiebeleid in richtinggevende P&O plannen. Bij de realisatie van deze plannen adviseer je Bestuur en Directie.

De Senior HR Adviseur geeft leiding aan HR-projecten, adviseert bij medezeggenschapsaangelegenheden en bereidt, in samenwerking met de Bestuurssecretaris, advies- en instemmingsaanvragen voor. De komende jaren staan de thema's Strategische personeelsplanning en employability centraal.

Het is de bedoeling dat, mede voor de doorontwikkeling van de organisatie Mooiland, de P&O-functie binnen Mooiland zich de komende periode ontwikkelt van operationeel P&O naar volwaardig HR Business Partner.

Lees minder

Functie-eisen en competenties

 • Je beschikt over een goed werk- en denkniveau. Je hebt minimaal een HBO+ en bij voorkeur een academische opleiding afgerond. Een afgeronde studie op het terrein van HRM, Bedrijfskunde en/of Arbeids- en Organisatiepsychologie is een pré;
 • Je hebt minimaal vijf jaar P&O werkervaring op het terrein van strategisch beleids- en advieswerk;
 • Je hebt ervaring met projectmatig werken en weet te sturen op resultaat;
 • Je bent een sparringpartner van de bestuurder en management met een transparante en proactieve instelling;
 • Je bent positief ingesteld, bent verbindend, hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en zoekt de samenwerking op;
 • Je hebt overtuigingskracht, analytisch denkvermogen, implementatiekracht, bent flexibel, organisatiesensitief en je neemt verantwoordelijkheid;
 • Je herkent je in de waarden van Mooiland: elke dag iets beter, gezond verstand, helder en attent;
 • Ervaring binnen de volkshuisvestingssector is mooi meegenomen, maar zeker geen must.
Lees minder

De organisatie

Onze opdrachtgever geeft thuis door te zorgen voor voldoende betaalbare, kwalitatief goede en duurzame sociale huurwoningen. Mooiland wil een corporatie zijn die herkenbaar, aanspreekbaar en bereikbaar is voor huurders en partners. Ze willen weten wat er speelt en hebben oog voor prettig wonen in de wijk.

Werken bij Mooiland is bijzonder veelzijdig en afwisselend. Geen dag is hetzelfde. Er wordt hard gewerkt aan het realiseren van een aantal gemaakte beleidskeuzes. Op dit moment beheert Mooiland zo’n 25.000 sociale huurwoningen in 120 gemeenten verspreid over heel Nederland. Besloten is woningen in goede staat over te dragen die buiten het kerngebied van Mooiland (Noordoost-Brabant en Gennep) liggen. In 2023 zal Mooiland nog aanwezig zijn in 23 gemeenten en circa 20.000 verhuureenheden bezitten. Verder investeert Mooiland flink in duur­zaamheid. In 2030 hebben alle huurwoningen gemiddeld  energielabel A.

Mooiland (250 medewerkers) maakt haar ambities op verschillende manieren waar. Door het werk elke dag iets beter te doen, de dienstverlening op orde te brengen en te werken aan tevreden huurders. Maar ook door helder te zijn over ieders verantwoordelijkheden en over Mooilands taak als woningcorporatie. Regels zijn er om te volgen, maar bij Mooiland wordt ook hun gezond verstand gevolgd en wordt van regels afgestapt als dat nodig is om huurders echt te helpen. Er wordt geluisterd naar huurders om te weten wat leeft en speelt. Ze denken mee en zijn attent. Zo geeft Mooiland thuis.

Voor verdere informatie over onze opdrachtgever zie: www.mooiland.nl

Lees minder

De afdeling

Als Senior P&O Adviseur maak je deel uit van het P&O team dat verder bestaat uit drie P&O Adviseurs en één Medewerker P&O. De Senior P&O Adviseur geeft functioneel leiding aan tactisch operationele HRM processen en rapporteert zelf aan de Directeur Bedrijfsvoering.

Lees minder

Opdrachtgever biedt

 • Het aanvangssalaris is afhankelijk van kennis en ervaring. De functie van Senior P&O Adviseur is ingeschaald in schaal K en kent een maximum van € 5.340,= per maand  obv een fulltime dienstverband.
 • Als medewerker van Mooiland krijg je een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden. De arbeidsvoorwaarden zijn voor een groot gedeelte vastgelegd in de cao woondiensten. Daarnaast biedt Mooiland je de mogelijkheid om arbeidsvoorwaarden te ruilen door middel van een flexibel pakket (Woondiensten Cafetaria Systeem), een uitstekend pensioen (via pensioenfonds voor Woningcorporaties), collectieve (ziektekosten)verzekeringen bij diverse (zorg)verzekeraars en mag je je eigen smartphone en/of laptop die je nodig hebt, kiezen.
 • Bovendien biedt Mooiland je volop opleiding-, ontwikkeling- en doorgroeimogelijkheden. Ook krijg je alle kans om flexibel te werken, zodat je werk en privé optimaal in balans kunt houden.
 • Werken bij Mooiland betekent dat je in een dynamische en afwisselende werkomgeving terecht komt met een fijne, informele werksfeer en leuke collega’s. Er zijn regelmatig  bijeenkomsten met elkaar, waaronder een “elke maand iets beter borrel”, een Mooilanddag en  inspiratiesessies.
Lees minder

Overig

 • De standplaats van deze functie is Ede. Eén dag per week ben je werkzaam vanuit de locatie Grave.
 • Het betreft een functie voor 32 uur per week. Sterke voorkeur voor “vrije” dag op vrijdag.
 • Bij indiensttreding wordt in eerste instantie een jaarcontract aangeboden. Continuïteit in deze functie is voor onze opdrachtgever zeer gewenst. Wij zoeken dan ook een kandidaat die de komende jaren in deze functie wil werken.
Lees minder

Procedure

 • Graag ontvangen wij jouw sollicitatie door op de knop “solliciteer” (onderaan de vacaturetekst op onze website) te klikken. Ook kun je jouw sollicitatie mailen naar cv@popartner.nl onder vermelding van het vacaturenummer (02778);
 • Als je binnenkort op vakantie gaat, verzoeken wij je dit aan te geven;
 • In week 43 vindt een afrondend gesprek plaats met één van de voorgestelde kandidaten;
 • De actuele status van de procedure is te vinden op onze site www.popartner.nl bij de betreffende procedure;
 • Als je nog vragen hebt over deze vacature, kun je deze naar ons mailen. Ook kun je ons telefonisch bereiken via het nummer 030 760 90 60 (kantoor P&O Partner).

Deze vacature is exclusief bij P&O Partner uitgezet, hetgeen inhoudt dat wij onder andere de voorselectie van kandidaten zullen verzorgen. Het benaderen van onze opdrachtgever door W&S bureaus en kandidaten wordt door onze opdrachtgever niet op prijs gesteld.


INLICHTINGEN EN SOLLICITATIE:

P&O Partner
Jan-Willem van den Dungen
Het Rond 7
3701 HS Zeist
Telefoon 030 760 90 60
Email: cv@popartner.nl
www.popartner.nl

Lees minder
Solliciteer
Deel deze vacature

Nieuwste vacatures