Terug naar overzicht

Senior HR Business Partner (04396)

Arnhem

24 - 32 uur

60.000 - 80.000, 75.000 - 85.000

Reacties welkom

Volkshuisvesting Arnhem

Senior HR Business Partner (04396)

De functie

In deze rol heb je een directe impact op het welzijn en succes van zowel je collega's als de organisatie. Je ontwerpt en implementeert HR-beleid dat naadloos aansluit bij de organisatievisie en fungeert als brug tussen afdelingen en collega's door organisatievraagstukken integraal te benaderen.

Je neemt het voortouw in het ontwikkelen van een ontwikkelingsgericht HR beleid en werkt aan een open en lerende werkcultuur. Als HR-expert en sparringpartner voor bestuur en management, werk je nauw samen met andere afdelingen. De lijnen zijn kort en de samenwerking is prettig.

Je inspireert, coacht en bent een vraagbaak voor je HR-collega’s. Je zorgt voor een effectieve en efficiënte HR-afdeling, met oog voor zowel de beheerkant alsmede de ontwikkel- en advieskant van het HR vak. Het team is in ontwikkeling en als Senior HR Business Partner speel je een sleutelrol in de professionalisering en richting van het team. In het begin ondersteun je ook operationeel, maar dit zal geleidelijk afnemen.

Belangrijke thema’s voor de komende tijd zijn leiderschaps- en cultuurontwikkeling (lerende organisatie en versterken collega-/ eigenaarschap) en de implementatie van een nieuw HR- en recruitmentsysteem.

Functie-eisen en competenties

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau, studieachtergrond bij voorkeur HBO+/WO in HRM of Bedrijfskunde;
 • Uitgebreide ervaring als HR Business Partner en ervaring met het coördineren en/of aansturen van een HR team;
 • Affiniteit met de sector is een plus, maar ervaring bij een corporatie is niet noodzakelijk;
 • Up-to-date kennis van HR-ontwikkelingen en het vermogen deze te vertalen naar de organisatie;
 • Sterke analytische vaardigheden en uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Proactieve, ondernemende houding met overtuigingskracht en eigenaarschap;
 • Vermogen om ideeën om te zetten in concrete beleidsvoorstellen en succesvolle implementatie.

Werkervaring en vakkennis zijn absoluut nodig voor deze functie. Echter jouw persoonlijkheid en de wil om met een frisse blik en enthousiasme mee te werken aan de ontwikkelingen binnen de organisatie maken hét verschil.

De organisatie

Volkshuisvesting Arnhem biedt betaalbare en kwalitatieve woningen in vele wijken van Arnhem. Samen met haar partners en huurders werkt Volkshuisvesting Arnhem aan leefbare, gezonde buurten waar bewoners zich echt thuis voelen. Met een strategie die focust op inclusief samenleven, uitbreiding van het aantal woningen en nieuwe woonconcepten,  betaalbare woonlasten en duurzame renovaties, bereid onze opdrachtgever zich voor op de toekomst.

Dit is een perfecte moment om in de functie van Senior HR Business Partner te starten omdat volop gewerkt wordt aan het optimaliseren en professionaliseren van de interne organisatie.

Voor verdere informatie over onze opdrachtgever zie: www.volkshuisvesting.nl

De afdeling

Wij zoeken een Senior HR Business Partner die functioneel leiding geeft aan het HR-team, bestaande uit een HR Business Partner en een HR Medewerker. Je werkt nauw samen met en rapporteert aan de Manager Bedrijfsvoering.

Opdrachtgever biedt

 • Maandsalaris tussen € 4.804,= en € 6.493,= bruto op fulltime basis (36 uur);
 • Uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals eindejaarsuitkering, bijna zes weken verlof, reiskosten- en thuiswerkvergoeding, goede pensioenregeling en persoonlijk opleidingsbudget;
 • Flexibele arbeidsvoorwaarden via een cafetariasysteem. Zo kun je bijvoorbeeld vakantie-uren bijkopen en voordelig een Sportkaart aanschaffen;
 • De voorwaarden van Volkshuisvesting Arnhem vallen onder de CAO Woondiensten.

 

Volkshuisvesting Arnhem bied je een functie in een informele organisatie met een fijne, collegiale werksfeer.

Overigen

 • Standplaats: Arnhem;
 • Aantal uren: 24-32 uur per week;
 • Mogelijkheid om flexibel te werken: 50% op kantoor en 50% vanuit huis, met goede voorzieningen voor beide werkplekken;
 • Start met een jaarcontract, met de intentie tot een langdurige samenwerking. Continuïteit in deze functie is voor onze opdrachtgever zeer gewenst. Wij zoeken dan ook een kandidaat die de komende jaren in deze functie wil werken.

Procedure

 • Je kunt op deze vacature reageren door jouw cv en motivatie te mailen naar cv@popartner.nl onder vermelding van vacaturenummer 04396;
 • Het opvragen van een VOG maakt onderdeel uit van deze W&S procedure;
 • De planning van de W&S procedure wordt binnenkort vermeld op onze website;
 • Indien je nog vragen hebt, bel ons op telefoonnummer 030 760 9060 of mail je vraag naar info@popartner.nl

Deze vacature is exclusief bij P&O Partner uitgezet. Voor verdere informatie en/of voor al jouw vragen, kun je contact opnemen met P&O Partner.

VRAGEN OF SOLLICITEREN:
P&O Partner 
Jan-Willem van den Dungen
Het Rond 7
3701 HS  ZEIST
www.popartner.nl
E-mail: cv@popartner.nl