Terug naar overzicht

Senior HR adviseur (04218) – VERVULD

Arnhem

32 - 38 uur

70.000 - 80.000

Procedure is afgerond

DNV

Senior HR adviseur (04218) – VERVULD

De functie

Als Senior HR Adviseur lever je een bijdrage door actuele HR-vragen samen met de managers van de verschillende business-lines op te pakken. Daarnaast ben je zo nodig betrokken of verantwoordelijk in (internationale) projecten. DNV heeft zes verschillende business-lines, die in Nederland vertegenwoordigd zijn. Omdat het goed gaat met de organisatie zijn zij groeiende. In deze rol ben jij tevens verantwoordelijk voor het begeleiden van / meewerken aan fusie en overname trajecten (M&A).

Jij levert een actieve bijdrage aan het HR team om de groei in goede banen te leiden. Daarom zoeken wij een ervaren HR adviseur die ook interesse heeft in de proceskant van HR en op (internationale) projecten bijdraagt. Je houdt je naast de dagelijkse HR taken mede bezig met due dilligence, compliance, wet- en regelgeving en de cao’s voor Nederland.

 

Functie-eisen en competenties

 • Afgeronde HBO of WO opleiding, bij voorkeur in HRM of vergelijkbare studie;
 • Circa 7 jaar ervaring als HR-generalist, bij voorkeur in een complexe internationale organisatie;
 • Projectervaring en ervaring met fusies en overnames, compensation & benefits is een pré;
 • Je bent een uitstekende procesmanager; neemt regie en bent gestructureerd, goed plannen en organiseren;
 • Goede communicatieve en interpersoonlijke vaardigheden op alle organisatieniveaus met een dienstverlenende instelling;
 • Uitstekende kennis in woord en geschrift van de Engelse en Nederlandse taal;
 • Bereidheid om initiatieven op het gebied van diversiteit, gelijkheid en inclusie te participeren, ontwikkelen en implementeren;
 • Hands-on mentaliteit.

Hoofdtaken en verantwoordelijkheden

 • Je adviseert en ondersteunt het lijnmanagement en internationaal HR op actuele vraagstukken, wet en regelgeving, CAO, beleid en procedures;

 • Je levert een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van HR beleid en de vertaling op tactisch en operationeel niveau;

 • Je bent het aanspreekpunt op HR bij fusies en overnames in NL en zo nodig internationaal door de lokale HR-collega's te ondersteunen;

 • Je levert kwaliteitscontrole op geleverde diensten en informatievoorziening in samenwerking met het Global Center. Zorgdragen dat processen en systemen goed worden gehandhaaft;

 • Naast actuele HR-vragen lever je een bijdrage aan aan beleid en projecten, ook internationaal.

De organisatie

Onze opdrachtgever, DNV, is een onafhankelijke expert op het gebied van risicomanagement en kwaliteitszorg in meer dan 100 landen en van oorsprong een Noorse organisatie. Als vertrouwde stem voor veel van 's werelds meest succesvolle organisaties, gebruikt zij haar kennis om veiligheid en prestaties te verbeteren, benchmarks in de branche te bepalen en oplossingen te creëren en te implementeren om wereldwijde transformaties aan te pakken.

Zij werken vanuit een idealistische purpose: de ambitie van DNV is een wereldwijde bijdrage te leveren aan een betere, veilige en duurzame toekomst. Zij groeien organisch maar ook door actieve acquisities te doen.

DNV heeft zes verschillende business lines die worden ondersteund vanuit Global Shared Services (GSS). Wereldwijd werken er circa 14.000 medewerkers bij DNV waarvan 650 collega’s in Nederland. Er zijn in de ondersteunende afdeling Global Shared Services 9 regio’s wereldwijd die worden aangestuurd vanuit het hoofdkantoor in Noorwegen. Regio West-Zuid-Oost-Europa heeft haar hoofdkantoor in Arnhem.

DNV is een kennisintensieve organisatie met hoofdzakelijk professionals. De bedrijfscultuur is informeel, open en transparant. Het kantoor van DNV ligt op een prachtige groene locatie in Arnhem en is goed bereikbaar. Voor verdere informatie over DNV zie: DNV.nl - When trust matters - DNV

De afdeling

De senior HR Advisor werkt voor de GSS HR regio West-Zuid-Oost-Europa. De senior HR Advisor rapporteert aan de Manager HR Advisory in Nederland. In Nederland werken er 9 GSS HR collega’s vanuit Arnhem. Je werkt in deze rol voor de verschillende Business Lines, niet alleen voor Nederland maar ook voor andere landen in de regio West-Zuid-Oost-Europa. Je maakt deel uit van het Global Shared Services Center voor de regio.

Opdrachtgever biedt

 • Een salaris tussen 60-80K, afhankelijk van werkervaring;
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een bonus (op basis van bedrijfsresultaten), premievrij pensioen (beschikbaar premiestelsel), 30 verlofdagen.

Overigen

 • De standplaats van deze functie is Arnhem;
 • Flexibel werken mogelijk; 2/3 dagen kantoor, 2 dagen thuis;
 • Dit is een functie voor 32-38 uur per week. Minder uren werken is niet mogelijk;
 • Bij indiensttreding wordt een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd aangeboden. Continuïteit in deze functie is voor onze opdrachtgever zeer gewenst. Wij zoeken dan ook een kandidaat die de komende jaren in deze functie wil werken.

Procedure

Deze vacature hebben wij succesvol ingevuld. Ben je benieuwd welke HR-vacatures op dit moment bij ons openstaan? Ga dan via het menu naar ‘HR-vacatures’.
Heb je andere vragen? We helpen je graag! Opdrachtgevers met het vinden van HR-talent, kandidaten met een volgende stap in hun HR-loopbaan. Vast en interim. Wil je kennis met ons maken of bijpraten? Neem gerust contact met ons op. We zijn bereikbaar op 030 7 60 90 60 of per e-mail: info@popartner.nl.