Senior HR Adviseur (02424) – regio Oost-Nederland

Senior HR Adviseur (02424) – regio Oost-Nederland

Terug naar overzicht

Oost-Nederland

32 - 36 uur

50.000 - 60.000

Reacties welkom

Koninklijke Kentalis

Senior HR Adviseur (02424) – regio Oost-Nederland

Functie omschrijving

Het gaat om een zelfstandige, allround brede HR-adviesfunctie voor één van de dertien gebieden, te weten de regio Gelderland. Vanuit het Team GebiedsOndersteuning wordt nauw samengewerkt met de leidinggevenden om het primaire proces (zorg en onderwijs) te adviseren en te ondersteunen bij de uitviering van het HR-beleid. Je levert proactief een bijdrage aan de uitvoering en bewaking van het (vastgestelde) HR-beleid en bent in de rol van businesspartner goed op de hoogte van alle ontwikkelingen in het HR-vakgebied.

De HR Adviseur werkt samen met de HR Consulenten (zgn. de tweede lijn), die een focus hebben op de “eigen” regio, maar ook landelijk ingezet kunnen worden afhankelijk van de vraag.

Hiernaast is het ook een functie waarin zaken als organisatieontwikkeling en HR-beleid aan de orde komen. Je signaleert en denkt actief mee over ontwikkelingen en de integrale benadering van business vraagstukken en aan de ontwikkeling, implementatie en uitvoering van het (strategisch) HR-beleid. De HR Adviseur heeft een signalerende functie binnen de vakdiscipline HR om organisatieprocessen die aangepast moeten worden of andere zaken die geregeld moeten worden, op de agenda te krijgen.

Ook treedt de HR Adviseur op als HR Projectleider bij gebiedsoverstijgende of landelijke projecten.

Lees minder

Functie-eisen en competenties

 • Je beschikt over een goed werk- en denkniveau. Je hebt minimaal een HBO+ (HBO en Post-HBO) of academische opleiding afgerond. Een afgeronde studie op het terrein van HRM, Bedrijfskunde en/of Arbeids- en Organisatiepsychologie is een pré;
 • Je beschikt over minimaal vijf jaar HR-werkervaring op operationeel, tactisch en bij voorkeur ook strategisch niveau;
 • Ervaring binnen een organisatie in verandering en met projectmatig werken is een grote pré, net zoals ervaring in een zorg- dan wel onderwijsinstelling;
 • Je bent analytisch sterk, kan meedenken en adviseren op strategisch niveau en weet de vertaalslag te maken naar tactisch/ operationeel niveau;
 • Je bent een toegankelijke gespreks-/ sparringpartner voor het management en HR-collega’s en beschikt over een stevige persoonlijkheid met overtuigings-/ daadkracht en positieve energie;
 • Handson, selfstarting, creatief en met een frisse blik op het vakgebied en met oog voor het proces;
 • Initiatiefrijk, flexibele werkhouding, proactief en ondernemend.

Werkervaring en vakkennis zijn absoluut nodig voor deze functie. Echter jouw persoonlijkheid maakt of je écht succesvol bent binnen Kentalis. Je kunt zelf hét verschil maken.

Lees minder

De organisatie

Onze opdrachtgever, Kentalis, is een landelijke organisatie voor mensen met een taalontwikkelingsstoornis en mensen die slechthorend, doof of doofblind zijn dan wel een communicatief meervoudige beperking hebben (CMB). Kentalis biedt onderzoek, zorg en onderwijs op maat, dicht bij huis en op zo’n 100 locaties door heel Nederland. Ook wordt samengewerkt met zorg- en onderwijsprofessionals in het binnen- en buitenland. Bij Kentalis werken ongeveer 4000 medewerkers.

Kentalis bevindt zich in een transitieperiode. Fasegewijs wordt gewerkt aan het sneller en passender  reageren op vragen en wensen van leerlingen, cliënten en hun ouders/omgeving. Om de wendbaarheid te vergroten en de verbinding te optimaliseren, is een andere manier van werken geïntroduceerd  met korte lijnen, alleen coördinatieschakels daar waar nodig en met samenwerkingsverbanden tussen zorg en onderwijs op gebiedsniveau. De ondersteuning is inmiddels dichterbij het primair proces georganiseerd. Qua leiderschapsstijl zal de focus verlegd worden van structuur en hiërarchie naar gedrag, leiderschap en werkwijzen.

 

Voor verdere informatie over onze opdrachtgever zie: www.kentalis.nl

Lees minder

De afdeling

De HR Adviseur werkt binnen één van de dertien gebieden en maakt deel uit van een zgn. Team GebiedsOndersteuning (TGO) dat bestaat uit medewerkers van de disciplines ICT, HRM, financiën, communicatie & marketing en facilitair.
 

De centrale ondersteuning wordt  georganiseerd in twee multidisciplinaire clusters: een Cluster Bedrijfsvoering (o.a. een nog in te richten multidisciplinair servicecentrum, middelen en proces, compliance en kwaliteit)  en een Cluster Ontwikkeling (o.a. positionering en relatiebeheer, HR (beleids-)advies, Leerhuis en Medezeggenschap). De HR Adviseur valt hiërarchisch onder de Clusterleider Ontwikkeling. Functioneel wordt nauw samengewerkt met de (gedelegeerd) disciplineleider HR.

Voor de strategische projecten worden steeds tijdelijke ondersteuningsteams ingericht, waarbij de samenstelling en duur afhankelijk is van de inhoud en looptijd van het project.

Lees minder

Opdrachtgever biedt

 • Het salaris is ingedeeld in FWG 60 zoals omschreven in de CAO Gehandicaptenzorg 2017-2019 (minimaal € 3.069,- en maximaal € 4.477-, bij een volledige werkweek).
 • De geboden secundaire arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Gehandicaptenzorg 2017-2019. Geboden wordt onder meer een eindejaarsuitkering van 7,05%. Het arbeidsvoorwaardenpakket kun jezelf samenstellen en kan bestaan uit een sportabonnement, een fiets of vakliteratuur.
 • Als je bij Kentalis werkt, kun je interne opleidingen volgen. Afhankelijk van de doelgroep waarmee je gaat werken, leer je bijvoorbeeld de Nederlandse Gebarentaal, totale communicatie of vierhandengebaren. Een unieke kans; dit leer je niet bij reguliere opleidingen.
 • Werken bij Kentalis is afwisselend, uitdagend en bijzonder. Samen met vakkundige en betrokken collega’s draag jij bij aan het levensgeluk van leerlingen en cliënten.

Lees minder

Overig

 • Het gaat om een mobiele functie binnen de regio Gelderland.
 • Het betreft een functie voor 32 uur per week. Werkdagen en –tijden zijn in overleg te bepalen.
 • Kentalis vraagt nieuwe medewerkers om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Lees minder

Procedure

 • Graag ontvangen wij jouw sollicitatie door op de knop “solliciteer” (onderaan de vacaturetekst op onze website) te klikken. Ook kun je jouw sollicitatie mailen naar cv@popartner.nl onder vermelding van het vacaturenummer (02424);
 • Als je binnenkort op vakantie gaat, verzoeken wij je dit aan te geven;
 • Uiterlijk week 46 zullen wij kandidaten voorstellen aan onze opdrachtgever. Op 27 november vinden gesprekken plaats bij onze opdrachtgever;
 • De actuele status van de procedure is te vinden op onze site P&O Partner bij de betreffende procedure;
 • Als je nog vragen hebt over deze vacature, kun je deze naar ons mailen. Ook kun je ons telefonisch bereiken via het nummer 030 – 760 9060 (kantoor P&O Partner). 

Deze vacature is exclusief bij P&O Partner uitgezet, hetgeen inhoudt dat wij onder andere de voorselectie van kandidaten zullen verzorgen. Het benaderen van onze opdrachtgever door W&S bureaus en kandidaten wordt door onze opdrachtgever niet op prijs gesteld.

INLICHTINGEN EN SOLLICITATIE:

P&O Partner

Caroline Zeeberg
Het Rond 7
3701 HS  ZEIST
Telefoon 030 – 760 9060
E-mail cv@popartner.nl
www.popartner.nl

Lees minder
Solliciteer
Deel deze vacature

Nieuwste vacatures