Recruitment vrijwilligers die van uitdaging houden! (02730)

Recruitment vrijwilligers die van uitdaging houden! (02730)

Terug naar overzicht

Reacties welkom

Scouting Nederland

Recruitment vrijwilligers die van uitdaging houden! (02730)

De functie

We hebben binnen Scouting veel kennis en ervaring, maar we leren ook graag bij en zijn nieuwsgierig naar de expertise en ervaring van mensen buiten Scouting. Zo kan ons recruitmentteam wel wat extra kennis en expertise van buiten gebruiken. Dit team ondersteunt bij de werving van vrijwilligers voor alle landelijke beleidsteams en landelijke evenementen Een recruiter hoeft bij ons niet alleen vanaf het bureau te werven. Als je het leuk vindt ga je ook naar evenementen, bedenk je nieuwe wervingsacties en adviseer je anderen over nieuwe wervingsmethoden. Van een recruiter wordt verwacht dat je minimaal één avond (drie uur) per twee weken je inzet voor Scouting Nederland. Meer uren kan en mag uiteraard ook.
 

Het recruitmentteam van Scouting Nederland is in ontwikkeling. Er wordt onder andere gewerkt aan een recruitmenttool en een nieuwe vacaturewebsite waardoor we onze vrijwilligers nog beter kunnen werven. Recruiters zijn een belangrijke schakel in het actief benaderen van mensen uit onze landelijke vrijwilligerspool en het vinden van nieuwe vrijwilligers. Nog meer dan in de reguliere recruitmentwereld waarderen kandidaat-vrijwilligers een persoonlijke benadering. Lijkt het je leuk daarin een rol te spelen en op die manier bij te dragen aan de persoonlijke ontwikkeling van jongeren en Scouting? Super, neem dan contact met ons op via recruitment@scouting.nl om van gedachten te wisselen.

Lees minder

Procedure

Wil je je aanmelden, meer informatie of gewoon eens van gedachten wisselen over de mogelijkheden, mail dan naar recruitment@scouting.nl. Binnen twee weken neemt een van de recruiters contact met je op over een vervolg.

 

Geïnteresseerde HR professionals kunnen direct via bovenstaand e-mailadres contact opnemen met Scouting Nederland.

Lees minder
Solliciteer
Deel deze vacature

Nieuwste vacatures