Terug naar overzicht

P&O Adviseur – VERVULD (04381)

Amsterdam

28 - 32 uur

50.000 - 70.000

Procedure is afgerond

Levvel

P&O Adviseur – VERVULD (04381)

De functie

Wat deze functie echt bijzonder maakt, is de veelzijdigheid en de overvloed aan kansen om jezelf te ontwikkelen en te groeien. Elk jaar worden P&O teamdoelen vastgesteld. Dit zorgt voor een dynamische werkomgeving waar projectmatig wordt samengewerkt. En het mooiste? Jij bent niet alleen een onderdeel van deze projecten, je kunt ook zelf bepalen welke P&O projecten je oppakt. Jouw ervaring, interesse en energie worden volop gewaardeerd en ingezet!

In deze rol van P&O Adviseur ben je de sparring partner voor de directeur en teamleiders van onder andere de gebiedsteams in Amsterdam, jeugd en veiligheid en Specialistische Jeugdhulp in Speciaal Onderwijs (SJSO). Je stelt het organisatiebelang voorop en werkt samen met de directeur en ongeveer twaalf leidinggevenden. In deze directie werken om en nabij de 300 medewerkers.

Je werkt met verschillende CAO’s. Het merendeel van de CAO- of personeelsbeleid-gerichte vragen beantwoorden de collega's van de P&O Servicedesk. Zij staan ook de medewerkers te woord met operationele vragen. Jij richt je op meer complexe P&O vraagstukken. Soms ondersteun je ook operationeel waar nodig. Je adviseert leidinggevenden over de toepassing van beleid. En zoekt de ruimte als de praktijk daarom vraagt.

Kortom, deze functie is als een snoepwinkel vol mogelijkheden. Buiten het reguliere P&O werk krijg je de kans om je bezig te houden met een breed scala aan werkzaamheden en projecten, waardoor geen dag hetzelfde is. Dit is de ideale rol voor een P&O Adviseur die op zoek is naar uitdaging, afwisseling en volop ruimte voor persoonlijke en professionele groei.

Functie-eisen en competenties

 • Hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur met een afgeronde HR- of Bedrijfskundige opleiding.
 • Minimaal vijf jaar ervaring als P&O of HR Adviseur, bij voorkeur binnen een grote en complexe organisatie.
 • Actuele kennis van de Nederlandse arbeidswet- en regelgeving.
 • Sterk in het positioneren van je rol en de afdeling.

Hoofdtaken en verantwoordelijkheden

 • Fungeer als tactisch en strategisch partner voor één of meerdere directeuren op het gebied van P&O ontwikkelingen.
 • Ondersteun proactief directeuren en leidinggevenden bij de implementatie en toepassing van P&O beleid en regelingen.
 • Adviseer teamleiders over verzuim en (personeels-)ontwikkeltrajecten.
 • Zorg voor verbinding en blijf op de hoogte van wat er speelt bij de directie, het bestuur en de verschillende afdelingen binnen de organisatie.
 • Neem verantwoordelijkheid voor één of meerdere specifieke P&O onderwerpen.

De organisatie

Levvel zet zich in voor kinderen, jongeren en (pleeg)gezinnen met complexe problemen. Bij Levvel is alle hulp onder één dak: van opvoedondersteuning tot (hoog) specialistische jeugdhulp,  complexe psychiatrische zorg, TOPGGz en acute hulp. Met lef en vastberadenheid pakken zij complexe zorgvraagstukken aan.

Jaarlijks kijken de collega’s van Levvel naar wat kinderen, jongeren en gezinnen écht nodig hebben, meestal op verwijzing. Levvel is er om te helpen. Zo kort als het kan en zo lang als het nodig is.

Bij Levvel werken ruim 2.300 gedreven professionals. Dit zijn diverse soorten hulpverleners die bijvoorbeeld expertise hebben in psychische en psychiatrische problemen, jeugd- en opvoedhulp en jeugdhulp bij licht verstandelijke beperking. Om de best mogelijke zorg te bieden, verbindt Levvel praktijkkennis, wetenschappelijke kennis en de kennis van ervaringsdeskundigen. Er zijn opleidingsmogelijkheden voor alle medewerkers, intern of extern. Blijven leren en ontwikkelen, met elkaar, wordt nadrukkelijk gestimuleerd.

Levvel is een diverse en inclusieve organisatie waar iedereen de ruimte krijgt om te groeien. Als je bij Levvel werkt, kies je voor een maatschappelijke organisatie midden in de jeugdhulp. De complexiteit van de organisatie vraagt om eigenaarschap van alle medewerkers. Netwerken en proactief collega’s opzoeken om zaken voor elkaar te krijgen. Dit is essentieel om samen succesvol te zijn.

Meer weten? Bezoek www.levvel.nl en bekijk de organisatievideo.

De afdeling

Het P&O team bestaat uit ongeveer dertig gedreven professionals met diverse specialisaties. Er zijn P&O Adviseurs, een beleidsadviseur P&O, experts op het gebied van vitaliteit en verzuim en Arbo, recruiters, een loopbaanadviseur, en medewerkers voor de personeels- en salarisadministratie, de flexpool en het stagebureau.

Als één van de zes P&O Adviseurs werk je direct onder de Teamleider P&O Advies, Vitaliteit & Verzuim. Je vormt een P&O team rondom een directeur en verschillende teamleiders, samen met een Adviseur Vitaliteit & Verzuim en een Recruiter.

Opdrachtgever biedt

Levvel biedt aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Jeugdzorg. Deze functie valt in schaal 10, met een salaris dat varieert van €3.352,22 tot maximaal €5.036,05 op basis van een 36-urige werkweek. Daarnaast ontvang je 8% vakantiegeld en een 13e maand van 8,3% van je jaarsalaris. Dit komt neer op een maximaal jaarsalaris van ruim € 78.000 op basis van een 40-urige werkweek.

Naast het salaris biedt Levvel onbeperkt toegang tot de opleidingen van GoodHabbitz. Je hebt de mogelijkheid om een standaard feestdag in te ruilen voor een zelfgekozen feestdag. Om hybride te werken, krijg je een laptop en een mobiele telefoon. Voor meer informatie over de secundaire arbeidsvoorwaarden, raadpleeg de CAO Jeugzorg online.

Overigen

 • Flexibel werken op locatie in Amsterdam en vanuit huis.
 • Dit is een functie voor 28-32 uur per week.
 • Bij indiensttreding krijg je eerst een jaarcontract. We zoeken iemand die zich voor de langere termijn aan Levvel wil verbinden, want continuïteit is essentieel.

Procedure

Deze vacature hebben wij succesvol ingevuld. Ben je benieuwd welke HR-vacatures op dit moment bij ons openstaan? Ga dan via het menu naar ‘HR-vacatures’.
Heb je andere vragen? We helpen je graag! Opdrachtgevers met het vinden van HR-talent, kandidaten met een volgende stap in hun HR-loopbaan. Vast en interim. Wil je kennis met ons maken of bijpraten? Neem gerust contact met ons op. We zijn bereikbaar op 030 7 60 90 60 of per e-mail: info@popartner.nl.