P&O Adviseur (02803) – GEWIJZIGD PROFIEL

P&O Adviseur (02803) – GEWIJZIGD PROFIEL

Terug naar overzicht

Grave / Ede

24 - 32, 32 - 36 , 36 - 40 (5 dagen) uur

40.000 - 50.000, 50.000 - 60.000

Reacties welkom

Mooiland

P&O Adviseur (02803) – GEWIJZIGD PROFIEL

Functie omschrijving

Als P&O Adviseur bij Mooiland verricht je P&O werkzaamheden voor jouw “eigen” afdelingen. Je adviseert het lijnmanagement over de volle breedte van het P&O-vak. De nadruk ligt op de praktische advisering op operationeel en tactisch niveau, maar je draagt ook je steentje bij in de ontwikkeling én implementatie van P&O-beleid.

Bij de uitvoering van het P&O-beleid ben je een proactieve sparringpartner en een klankbord die relevante P&O-zaken signaleert, actief meedenkt over ontwikkelingen en organisatievraagstukken integraal benadert. Jouw ideeën vertaal je door naar gedegen P&O-adviezen, die je met enthousiasme en overtuiging overbrengt aan het team en het management binnen jouw aandachtgebied.

Het is de bedoeling dat, mede voor de doorontwikkeling van de organisatie Mooiland, de P&O functie binnen Mooiland zich de komende periode ontwikkelt van operationeel P&O naar volwaardig HR Business Partner.

Lees minder

Functie-eisen en competenties

 • Je beschikt over een goed werk- en denkniveau. Je hebt minimaal een HBO opleiding afgerond. Een afgeronde studie op het terrein van HRM, HEAO MER en/of Bedrijfskunde is een pré;
 • Je hebt minimaal vier jaar P&O ervaring als allround P&O Adviseur;
 • Je bent een integere, collegiale en verbindende persoonlijkheid. Een teamspeler die de samenwerking op zoekt, en ook zelfstandig opereert;
 • Je bent een positief ingestelde, enthousiaste persoonlijkheid die proactief en met gevoel voor humor en relativeringsvermogen aan de slag gaat;
 • Je beschikt over een dienstverlenende instelling en hebt plezier in advisering en in het praktische P&O-werk;
 • Je herkent je in de waarden van Mooiland: elke dag iets beter, gezond verstand, helder en attent;
 • Ervaring binnen de volkshuisvestingssector is mooi meegenomen, maar zeker geen must.

Onze opdrachtgever zoekt een P&O Adviseur met ervaring die kan luisteren en die soepel schakelt in stijl als het over advisering gaat. Je begrijpt dat in het werk de nadruk ligt op verbinding, maar gaat vooral ook ‘gewoon’ aan de slag. Je bent in staat om te beïnvloeden en te relativeren. Mooiland is in verandering en daarmee behoorlijk dynamisch. Je deelt kennis en ideeën en bent samenwerkingsgericht.

Lees minder

De organisatie

Onze opdrachtgever geeft thuis door te zorgen voor voldoende betaalbare, kwalitatief goede en duurzame sociale huurwoningen. Mooiland wil een corporatie zijn die herkenbaar, aanspreekbaar en bereikbaar is voor huurders en partners. Ze willen weten wat er speelt en hebben oog voor prettig wonen in de wijk.

Werken bij Mooiland is bijzonder veelzijdig en afwisselend. Geen dag is hetzelfde. Er wordt hard gewerkt aan het realiseren van een aantal gemaakte beleidskeuzes. Op dit moment beheert Mooiland zo’n 25.000 sociale huurwoningen in 120 gemeenten verspreid over heel Nederland. Besloten is woningen in goede staat over te dragen die buiten het kerngebied van Mooiland (Noordoost-Brabant en Gennep) liggen. In 2023 zal Mooiland nog aanwezig zijn in 23 gemeenten en circa 20.000 verhuureenheden bezitten. Verder investeert Mooiland flink in duur­zaamheid. In 2030 hebben alle huurwoningen gemiddeld energielabel A.

Mooiland (250 medewerkers) maakt haar ambities op verschillende manieren waar. Door het werk elke dag iets beter te doen, de dienstverlening op orde te brengen en te werken aan tevreden huurders. Maar ook door helder te zijn over ieders verantwoordelijkheden en over Mooilands taak als woningcorporatie. Regels zijn er om te volgen, maar bij Mooiland wordt ook hun gezond verstand gevolgd en wordt van regels afgestapt als dat nodig is om huurders echt te helpen. Er wordt geluisterd naar huurders om te weten wat leeft en speelt. Ze denken mee en zijn attent. Zo geeft Mooiland thuis.

Voor verdere informatie over onze opdrachtgever zie: www.mooiland.nl

Lees minder

De afdeling

De P&O Adviseur maakt deel uit van het P&O team dat verder bestaat uit één Senior P&O Adviseur (dagelijks, functionele aansturing tactisch operationele HRM processen), twee P&O Adviseurs en één Medewerker P&O. Het P&O team valt onder de Directeur Bedrijfsvoering.

Lees minder

Opdrachtgever biedt

 • Het aanvangssalaris is afhankelijk van kennis en ervaring. De functie van P&O Adviseur is ingeschaald in schaal J met een minimum van € 3.590,= en een maximum van € 4.850,= per maand bij een fulltime dienstverband.
 • Als medewerker van Mooiland krijg je een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden. De arbeidsvoorwaarden zijn voor een groot gedeelte vastgelegd in de CAO Woondiensten. Daarnaast biedt Mooiland je de mogelijkheid om arbeidsvoorwaarden te ruilen door middel van een flexibel pakket (Woondiensten Cafetaria Systeem), een uitstekend pensioen (via pensioenfonds voor Woningcorporaties), collectieve (ziektekosten)verzekeringen bij diverse (zorg)verzekeraars en mag je je eigen smartphone en/of laptop die je nodig hebt, kiezen.
 • Bovendien biedt Mooiland je volop opleidingd-, ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden. Ook krijg je alle kans om flexibel te werken, zodat je werk en privé optimaal in balans kunt houden.
 • Werken bij Mooiland betekent dat je in een dynamische en afwisselende werkomgeving terecht komt met een fijne, informele werksfeer en leuke collega’s. Er zijn regelmatig  bijeenkomsten met elkaar, waaronder een “elke maand iets beter borrel”, een Mooilanddag en  inspiratiesessies
Lees minder

Overig

 • De standplaats van deze functie is Ede. Regelmatig ben je ook werkzaam vanuit de locatie Grave.
 • Het betreft een functie voor 24-36 uur per week, voorkeur 32-36 uur.
 • Bij indiensttreding wordt in eerste instantie een jaarcontract aangeboden. Continuïteit in deze functie is voor onze opdrachtgever zeer gewenst. Wij zoeken dan ook een kandidaat die de komende jaren in deze functie wil werken.

Lees minder

Procedure

 • Graag ontvangen wij jouw sollicitatie door op de knop “solliciteer” (onderaan de vacaturetekst op onze website) te klikken. Ook kun je jouw sollicitatie mailen naar cv@popartner.nl onder vermelding van het vacaturenummer (02803);
 • Als je binnenkort op vakantie gaat, verzoeken wij je dit aan te geven;
 • Medio week 43 zullen we kandidaten voorstellen aan onze opdrachtgever. In de weken 44 en 45 vinden gesprekken plaats bij onze opdrachtgever;
 • De actuele status van de procedure is te vinden op onze site www.popartner.nl bij de betreffende procedure;
 • Als je nog vragen hebt over deze vacature, kun je deze naar ons mailen. Ook kun je ons telefonisch bereiken via het nummer 030 760 90 60 (kantoor P&O Partner).

Deze vacature is exclusief bij P&O Partner uitgezet, hetgeen inhoudt dat wij onder andere de voorselectie van kandidaten zullen verzorgen. Het benaderen van onze opdrachtgever door W&S bureaus en kandidaten wordt door onze opdrachtgever niet op prijs gesteld.


INLICHTINGEN EN SOLLICITATIE:

P&O Partner
Jan-Willem van den Dungen
Het Rond 7
3701 HS Zeist
Telefoon 030 760 90 60
Email: cv@popartner.nl
www.popartner.nl

Lees minder
Solliciteer
Deel deze vacature

Nieuwste vacatures