Terug naar overzicht

Parttime HR Adviseur (04288)

Arnhem

24 - 32 uur

50.000 - 65.000

Kandidaten zijn voorgesteld, reageren is nog mogelijk

Omroep Gelderland

Parttime HR Adviseur (04288)

De functie

Vanuit je rol als HR Adviseur ondersteun en begeleid je de managers bij de uitvoering van het HR-beleid. Je houdt het management scherp en bent een volwaardige gesprekspartner. Leidinggevenden kunnen bij jou terecht voor vragen over HR-zaken en jij helpt hen op weg om dit zelfstandig op te pakken. Het advieswerk is voornamelijk operationeel en tactisch van aard. Er is ruimte om jouw HR-expertise in te zetten, in samenspraak met jouw collega HR Adviseur. Ook beleidsmatig help je de HR Manager mee bij het verder vormgeven van het HR-beleid. In deze rol krijg je veel vrijheid in de uitvoering van je werk, waarbij verbinding centraal staat. Input en pro activiteit worden gewaardeerd!

Functie-eisen en competenties

 • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau. Bij voorkeur beschik je over een afgeronde HR-opleiding;
 • Je hebt twee tot vier jaar ervaring als HR Adviseur of HR Business Partner;
 • Je hebt actuele kennis van de Nederlandse wet- en regelgeving;
 • Je werkt vanuit eigenaarschap, jij bent het aanspreekpunt voor leidinggevenden;
 • Je weet overtuigend HR op de kaart te zetten door je vernieuwende ideeën en daadkracht.

Hoofdtaken en verantwoordelijkheden

 • Je houdt je bezig met tactisch en operationele vraagstukken op het gebied van HR;
 • Je bent sparringpartner voor leidinggevenden en adviseert en coacht op het gebied van HR;
 • Je staat stevig in je schoenen, bent een gedegen gesprekspartner en proactief;
 • Je voert goede dialogen waarbij je de belangen van de medewerkers en het management samen brengt, met aandacht voor proces en relatie;
 • Je ondersteunt bij de werving en selectie van nieuwe medewerkers van a tot z;
 • Je draagt zorg voor een werkomgeving waarin medewerkers zich optimaal kunnen ontwikkelen en met plezier naar hun werk komen;
 • Je draagt zorg voor het ziekteverzuimbeleid, anticipeert op ziekmeldingen, ondersteunt de leidinggevenden in de rol van casemanager.

De organisatie

Omroep Gelderland is de publieke omroep voor de grootste provincie van Nederland. Vanuit de missie “door verhalen te maken en publiek te verbinden” bereikt deze voor de provincie belangrijke omroep via tv, radio, website, app en sociale media, dagelijks honderdduizenden Gelderlanders.

Het ambitieuze bedrijf is volop in beweging door voortdurend te bouwen, uit te breiden en te vernieuwen. Omroep Gelderland staat voor de uitdaging om in een snel veranderend medialandschap haar positie te behouden en te versterken.

Naast openstaan én gebruik maken van innovatieve technieken zijn mensen de belangrijkste factor die succes bepalen bij dit toekomstgerichte mediabedrijf in Arnhem. Er werken ongeveer 150 medewerkers en 100 freelancers bij Omroep Gelderland. Dit zijn gepassioneerde redacteuren en medewerkers die met toewijding en plezier werken aan actualiteit, achtergronden bij het nieuws en mooie Gelderse verhalen.

Voor verdere informatie over Omroep Gelderland zie: www.gld.nl

Of bekijk de korte video ‘Ode aan Gelderland', ter ere van het 35-jarig bestaan van Omroep Gelderland.

De afdeling

Omroep Gelderland heeft recent het Ulrich-model als leidraad voor de afdelingsstructuur geïmplementeerd. Het HR-team bestaat nu uit vier mensen, elk met specifieke verantwoordelijkheden:

 • De HR Manager fungeert als de schakel tussen het management en het HR-team. Zij zit zelf ook in het MT.
 • De HR Project Manager is verantwoordelijk voor alle overkoepelende HR-projecten op het gebied van organisatieontwikkeling, cultuur en training & ontwikkeling.
 • De HR Adviseur is tactisch en operationeel HR-verantwoordelijk.
 • De HR Medewerker zorgt voor efficiënte en gestroomlijnde HR-processen en diensten. Zij is verantwoordelijk voor de personeelsadministratie via HR2day en verzorgt een deel van de Werving & Selectie administratie via Recruitee.

Deze rol voor HR Adviseur is ontstaan als uitbreiding op het team en wordt de 5e collega.

Opdrachtgever biedt

Omroep Gelderland is aangesloten bij de CAO voor het Omroeppersoneel. Deze functie is ingeschaald in schaal G, die loopt van € 3.118,48 tot max € 4.757,41 op basis van 36 uur per week. Er is 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 6%.

Daarnaast zijn er prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een bijdrage aan je premie zorgverzekering, fitness & fietsregeling en volop opleidingsmogelijkheden om jezelf te ontwikkelen als professional en persoon. Hybride werken is mogelijk, hiervoor krijg je een laptop en een mobiele telefoon. Je pensioen wordt geregeld via Stichting Bedrijfstakpensioenfonds voor de Media PNO.

Overigen

 • De standplaats van deze functie is Arnhem.
 • Dit is een parttime functie voor 24-32 uur per week. Meer werken is niet mogelijk.
 • Bij indiensttreding wordt in eerste instantie een jaarcontract aangeboden. Continuïteit in deze functie is voor onze opdrachtgever zeer gewenst. Wij zoeken dan ook een kandidaat die de komende jaren in deze functie wil werken.

Procedure

 • Voor vragen, of om te sparren of dit de volgende stap voor jou is, kun je direct bellen, appen of mailen met Susanne Prins van Wijngaarden via +316 2825 6346 of susanne@popartner.nl. In deze vakantieweek neemt collega Jan-Willem van den Dungen de honneurs waar;
 • Reageren op deze vacature kan via de solliciteerknop rechtsboven de vacaturetekst. Het toevoegen van een korte motivatie wordt extra gewaardeerd;
 • Een online persoonlijkheids assessment, VOG aanvraag alsmede een referentieonderzoek maken deel uit van de W&S procedure;
 • De actuele status van deze procedure vind je op onze site www.popartner.nl

 

Deze vacature is exclusief bij P&O Partner uitgezet. Het benaderen van onze opdrachtgever door kandidaten wordt door onze opdrachtgever niet op prijs gesteld.

 

VRAGEN OF SOLLICITEREN:

Susanne Prins van Wijngaarden

+316 2825 6346 | susanne@popartner.nl

 

P&O Partner 

Het Rond 7

3701 HS Zeist

 

tel. 030 – 760 9060

www.popartner.nl