Ondernemende HR Adviseur (02398)

Ondernemende HR Adviseur (02398)

Terug naar overzicht

Utrecht

32 - 36 uur

60-000 - 80.000

Kandidaten zijn voorgesteld, reageren is nog mogelijk

GGD GHOR Nederland

Ondernemende HR Adviseur (02398)

Functie omschrijving

Het gaat om een zelfstandige, allround brede HR-adviesfunctie. Er wordt nauw samengewerkt met de MT-leden, zodat zij optimaal ondersteund zijn in hun leidinggevende en HR-taken. Je bent aanspreekpunt voor medewerkers en je bent coach op het gebied van ontwikkel- en functioneringsvraagstukken. Je levert een belangrijke bijdrage aan het thema ‘aantrekkelijk werkgeverschap’ en je ontwikkelt beleid en voert dit ook uit. Daarnaast adviseer je over ontwikkeling, opleidingen en ziekteverzuim. ‘Persoonlijk Leiderschap’ is ook jouzelf niet onbekend.

De HR Adviseur is een inspirator en draagt bij aan een effectieve en efficiënte afdeling HR. Tegelijkertijd loopt het proces van het ontwikkelen van een strategisch personeelsplan wat ook weer kansen biedt voor het verder vormgeven van een bij de koers van de organisatie passend HR beleid. Onderwerpen die de komende tijd op de agenda staan, zijn professionalisering, leiderschapsontwikkeling en modern ‘goed werkgeverschap’.

Lees minder

Functie-eisen en competenties

 • Je beschikt over een goed werk- en denkniveau. Je hebt minimaal een HBO+ (HBO en Post-HBO) of academische opleiding afgerond. Een afgeronde studie op het terrein van HRM, Bedrijfskunde en/of Arbeids- en Organisatiepsychologie is een pré;
 • Je beschikt over minimaal vijf jaar HR-werkervaring op operationeel, tactisch en strategisch niveau;
 • Ervaring binnen een projectstructuur/ -organisatie in verandering is een grote pre, net zoals ervaring in een dienstverlenende organisatie met professionals;
 • Je bent gewend te werken met een OR;
 • Je bent analytisch sterk, kan meedenken en adviseren op strategisch niveau en weet de vertaalslag te maken naar tactisch/ operationeel niveau;
 • Je bent een toegankelijke gespreks-/ sparringpartner voor het management en HR collega’s en beschikt over een stevige persoonlijkheid met overtuigings-/ daadkracht en positieve energie;
 • Hands-on, selfstarting, creatief en met een frisse blik op het vakgebied en met oog voor het proces;
 • Initiatiefrijk, flexibele werkhouding, proactief en ondernemend.

Naast generalistische kennis van het vakgebied, is het belangrijk dat je coacht op (persoonlijk) leiderschap en ondersteunt in de besluitvorming. Daarom beschikt deze HR Adviseur over een brede HR-ervaring en spreek je aan op de relatie en weet tegelijkertijd professioneel, zakelijk te blijven.
Je kent je rol als adviseur, denkt in mogelijkheden en bent in staat om op een constructieve wijze feedback te geven en soepel te schakelen tussen alle geledingen van de organisatie. Dat is jouw tweede natuur.

Jouw ambitie voor de komende jaren is om op HR gebied binnen GGD GHOR Nederland verder te professionaliseren en te bouwen aan een organisatie die doordringt ‘tot in de haarvaten van de samenleving’. En ‘last but not least’, je bent een fijne, prettige collega die kan relativeren en met plezier het werk doet.   

Lees minder

De organisatie

Onze opdrachtgever, GGD GHOR Nederland, is de landelijke vereniging van 25 regionale GGD’en en GHOR-bureaus. GGD staat voor Gemeenschappelijke of Gemeenschappelijke Gezondheidsdienst en GHOR staat voor Geneeskundige Hulpverleningsorganisatie in de Regio. De GGD GHOR beschermt, bewaakt en bevordert de gezondheid en veiligheid van inwoners van Nederland.  

Het collectief behartigen van de belangen van de leden richting politiek, overheden, samenwerkingspartners en publiek is één van de kerntaken van onze opdrachtgever. Daarnaast worden landelijke projecten, veelal in opdracht van Ministeries, uitgevoerd op het gebied van publieke gezondheid en veiligheid. De organisatie staat midden in de samenleving en houdt zich met actuele thema’s bezig op het gebied van onze gezamenlijke veiligheid en gezondheid. Hierin is GGD GHOR Nederland de ‘verbinder’ tussen mens, maatschappij en politiek. Bij het landelijk bureau van GGD GHOR Nederland wordt door ca. 110 medewerkers verder gebouwd aan de organisatie.  

GGD GHOR Nederland bevindt zich in een transitiefase. Men wil nog meer omgevingsgericht werken, meer verbinding maken en proactiever de belangen van haar leden behartigen. Om dit te realiseren wordt de HR basis verder op orde gebracht. Anderzijds zal uitvoering worden gegeven aan het strategisch HR beleidsplan. Voor een ondernemende, ervaren HR Adviseur is het nu een mooi moment om in dienst te treden en zijn/haar bijdrage daaraan te leveren.

Voor verdere informatie over onze opdrachtgever zie: www.ggdghor.nl

Lees minder

De afdeling

De HR afdeling is sterk in ontwikkeling waarin veel mogelijk, en te doen is. De HR Adviseur ressorteert rechtstreeks onder de Manager Bedrijfsvoering, wordt ondersteund door een HR Medewerker en werkt nauw samen met de interim HR Manager.

Lees minder

Opdrachtgever biedt

 • GGD GHOR Nederland kent een eigen arbeidsvoorwaardenregeling en is aangesloten bij het pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • De functie is ingedeeld in schaal 11 met een maximum van € 5.001,= bruto per maand op basis van 40 uur per week.
 • Werken bij GGD GHOR Nederland is afwisselend, uitdagend en bijzonder. Samen met vakkundige en betrokken collega’s draag jij bij aan de gezondheid en veiligheid van alle Nederlanders.
Lees minder

Overig

 • Het betreft een functie voor 32 of 36 uur per week. Werkdagen en –tijden zijn in overleg te bepalen;
Lees minder

Procedure

 • Graag ontvangen wij jouw sollicitatie door op de knop “solliciteer” (onderaan de vacaturetekst op onze website) te klikken. Ook kun je jouw sollicitatie mailen naar cv@popartner.nl onder vermelding van het vacaturenummer (02398);
 • Als je binnenkort op vakantie gaat, verzoeken wij je dit aan te geven;
 • De planning van de W&S procedure zullen wij binnenkort bekend maken op onze website;
 • De actuele status van de procedure is te vinden op onze site www.popartner.nl bij de betreffende procedure;
 • Als je nog vragen hebt over deze vacature, kun je deze naar ons mailen. Ook kun je ons telefonisch bereiken via het nummer 030 – 760 9060 (kantoor P&O Partner).
   

Deze vacature is exclusief bij P&O Partner uitgezet, hetgeen inhoudt dat wij onder andere de voorselectie van kandidaten zullen verzorgen. Het benaderen van onze opdrachtgever door W&S bureaus en kandidaten wordt door onze opdrachtgever niet op prijs gesteld.

INLICHTINGEN EN SOLLICITATIE:

P&O Partner
Patrick Dybiona
Het Rond 7
3701 HS  ZEIST
Telefoon 030 – 760 9060
E-mail cv@popartner.nl
www.popartner.nl

Lees minder
Solliciteer
Deel deze vacature

Nieuwste vacatures