Mobiele HR Adviseur (03162)

Mobiele HR Adviseur (03162)

Terug naar overzicht

Breda / Waalwijk / Bunschoten / Kerkrade

50.000 - 60.000, 60.000 - 70.000

Kandidaten zijn voorgesteld, reageren is nog mogelijk

Ploeger Logistics Harderwijk BV

Mobiele HR Adviseur (03162)

De functie

Vanuit een proactieve en pragmatische instelling draag je bij aan de verdere ontwikkeling van de organisatie, er zijn inmiddels veel stappen gemaakt….maar er is nog meer te doen! Wil jij de handen uit de mouwen steken om HR binnen Ploeger Logistics verder te professionaliseren? Dan is dit jouw baan!

Je bent een echte sparringpartner voor de leidinggevenden op de locaties in het zuiden van het land en goed in staat zelfstandig en in teamverband resultaten te boeken, je kent de organisatie onderdelen waar jij aan verbonden bent en kiest een praktische insteek. Je denkt in oplossingen en praktische toepassingen. Je voelt je daarbij thuis in een dynamische omgeving. Je vangt de juiste signalen op, gaat daar proactief mee aan de slag en toont eigenaarschap.

Je hebt een inhoudelijke, adviserende en coachende rol naar de lijn bij alle HR aangelegenheden. Denk hierbij aan (innovatieve wijze van) recruitment, verzuimmanagement (preventie), (bieden van eigen) opleiding en ontwikkeling (mede door inzet van ervaren collega’s), coachen van leidinggevenden, opzet en uitvoering van MTO, cultuurverandering, etc. Daarnaast ben je samen met je collega’s van HR verantwoordelijk voor het (verder) ontwikkelen, implementeren en borgen van het HR beleid.

Je bent voor de organisatie een sterke gesprekspartner en een klankbord, je maakt echt contact waardoor je bij andere vertrouwen wekt. Je werkt snel en weet jouw advies of insteek uitstekend onder woorden te brengen. Je stelt de juiste vragen en plaatst de dingen in het juiste perspectief waardoor je draagvlak weet te creëren. Je schat goed in op welke manier je de organisatie het beste vanuit HR kan ondersteunen rondom de verschillende HR thema’s.

Je hebt vooral veel plezier in je vak en straalt dit ook uit. Jouw aanstekelijke enthousiasme zorgt ervoor dat op de soms serieuze en confronterende momenten je mensen met jouw humor in beweging krijgt. Je laat je daarnaast, in de vrij directe transport wereld, niet van de wijs brengen.

Lees minder

Functie-eisen en competenties

 • Een gedreven HR Adviseur met 5 tot 10 jaar ervaring en minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare adviserende positie.
 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het HR vakgebied;
 • Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden en hebt een klant- en servicegerichte instelling.
 • Je bent in staat bij anderen vertrouwen te wekken en creëert draagvlak vanuit je eigen ervaring, professionaliteit, integriteit en deskundigheid.
 • Je hebt een efficiënte werkaanpak en kunt moeiteloos schakelen tussen werkzaamheden zonder de prioriteiten uit het oog te verliezen.
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift;
 • Kennis van en ervaring met AFAS Profit is gewenst en je bent in het bezit van rijbewijs B.

Lees minder

De organisatie

Onze opdrachtgever Ploeger Logistics verzorgt voor haar klanten contract logistiek en contract vervoer, zowel nationaal als internationaal. Daaronder vallen onder andere opslag en voorraadbeheer, handling en verzendklaar maken, groupage, expeditie, crossdocking en dedicated transport. Hun specialismen liggen in het logistiek ontzorgen van klanten op diverse posities binnen de supply chain. Als logistiek dienstverlener bieden zij klanten vanuit verschillende locaties in het land, met als hoofdkantoor Harderwijk, geïntegreerde concepten aan waarbij de focus ligt op synergievoordelen door bundeling van volume, zowel op regio- als afleverniveau. Ploeger is een familiebedrijf waar een open en betrokken sfeer heerst. Die sfeer zorgt voor gepassioneerde medewerkers (>300), die iedere dag het verschil voor en bij de klanten willen maken. Naast passie streven zij naar continue innovatie, verantwoorde duurzaamheid en meetbare resultaten.Voor verdere informatie over Ploeger zie: http://www.ploeger.nl

Lees minder

De afdeling

Je werkt binnen het HR-team samen met je collega Sr. HR Adviseur en HR Officer. De Salarisadministrateur valt onder de afdeling Finance. De afgelopen paar jaar heeft de afdeling reeds flinke stappen gezet in het digitaliseren en optimaliseren van de HR-dienstverlening. Zo hebben zij de nieuwe versie van AFAS Profit geïmplementeerd met MSS en ESS, een nieuwe digitale werkwijze.

Lees minder

Opdrachtgever biedt

Als HR Adviseur biedt Ploeger Logistics je een zeer uitdagende en zelfstandige functie binnen een professionele, vooruitstrevende en dynamische organisatie. Je komt te werken in een informele omgeving binnen een familiebedrijf, waarin resultaat telt en successen met elkaar gedeeld en gevierd worden.

 • Het geboden maandsalaris is bij aanvang afhankelijk van ervaring en bedraagt maximaal €4.500,= bruto/mnd obv 40 uur/wk, exclusief 8% vakantiegeld.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:
  – Leaseauto met tankpas geldig binnen Europa,
  – Laptop en mobiele telefoon;
 • Mogelijkheid tot een verhoging van jaarlijks maximaal 3% (afhankelijk van je beoordeling);
 • Alle mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen. Want één ding is zeker: bij Ploeger Logistics sta je nooit stil!

Lees minder

Overigen

 • De functie betreft de verschillende locaties in het zuiden van het land te weten Breda, Waalwijk, Bunschoten, waar je wekelijks aanwezig zult zijn en Kerkrade (aanwezigheid 1x in de twee weken) en ben je met enige regelmaat aanwezig op het hoofdkantoor in Harderwijk;
 • Een uitdagende en veelzijdige functie met grote mate van zelfstandigheid;
 • Het betreft een parttime functie (32 uur per week), meer uren werken (36 – 40 uur) is bespreekbaar;
 • Bij indiensttreding wordt in eerste instantie een jaarcontract aangeboden. Continuïteit in deze functie is voor onze opdrachtgever zeer gewenst. Wij zoeken dan ook een kandidaat die de komende jaren in deze functie wil werken.

Lees minder

Procedure

 • Stuur ons jouw sollicitatie met motivatie door op “solliciteer” (rechtsboven de vacaturetekst op onze website) te klikken. Je kunt jouw sollicitatie en motivatie ook mailen naar cv@popartner.nl met vacaturenummer 03162;
 • Als je binnenkort op vakantie gaat, zet dat er dan even bij;
 • Zodra de data voor de 1e en 2e gespreksronde bij Ploeger Logistics bekend zijn dan vermelden wij dit op onze website;
 • Indien je nog vragen hebt, bel Babette van Alebeek op telefoonnummer 030 76090 60 of mail je vraag naar info@popartner.nl;
 • De actuele status van deze procedure vind je op onze site www.popartner.nl

Deze vacature is exclusief bij P&O Partner uitgezet. Het benaderen van onze opdrachtgever door kandidaten wordt door onze opdrachtgever niet op prijs gesteld.

INLICHTINGEN EN SOLLICITATIE:

P&O Partner
Babette van Alebeek
Het Rond 7
3701 HS ZEIST
www.popartner.nl
E-mail: cv@popartner.nl

Lees minder
Solliciteer
Deel deze vacature

Nieuwste vacatures