Mobiele functie: Senior HR Business Partner (03201)

Mobiele functie: Senior HR Business Partner (03201)

Terug naar overzicht

Holten / Amersfoort / Eindhoven

32 - 36 uur

50.000 - 60.000, 60.000 - 70.000

Reacties welkom

Aveco de Bondt

Mobiele functie: Senior HR Business Partner (03201)

De functie

Als HR Business Partner heb je een inhoudelijke en adviserende rol naar de lijn bij alle HR aangelegenheden. Je bent verantwoordelijk voor één Business Line en bent een proactieve sparringpartner en klankbord voor onze leidinggevenden. Je maakt echt contact, werkt snel en weet jouw advies of insteek uitstekend onder woorden te brengen. Je stelt de juiste vragen en plaatst de dingen in het juiste perspectief. Je schat goed in op welke manier je jouw managers het beste vanuit HR kan ondersteunen Je voelt je daarbij thuis in een dynamische omgeving. Daarnaast ben je samen met je collega’s van HR verantwoordelijk voor het (verder) ontwikkelen, implementeren en borgen van het HR beleid. Dit doen zij in een projectvorm waarbij je bepalend bent vanaf de start t/m een goede afronding.

Lees minder

Functie-eisen en competenties

Wij zijn op zoek naar een gedreven HR Business Partner met minimaal een aantal jaar ervaring binnen een vergelijkbare positie en minimaal 5 jaar ervaring binnen een HR-functie.

 • Een afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur in de richting van HRM of Bedrijfskunde;
 • Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het HR vakgebied;
 • Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden en hebt een klant- en servicegerichte instelling.
 • Je bent in staat bij anderen vertrouwen te wekken en creëert draagvlak vanuit je eigen ervaring, professionaliteit, integriteit en deskundigheid.
 • Een efficiënte en proactieve werkaanpak en kun je moeiteloos schakelen tussen werkzaamheden zonder de prioriteiten uit het oog te verliezen. Daarbij beheers je de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift;
 • Kennis van en ervaring met AFAS Profit is gewenst en je bent in het bezit van rijbewijs B.

Lees minder

Hoofdtaken en verantwoordelijkheden

Je pakt de HR-onderwerpen en projecten waaraan jij werkt voortvarend op; je werkt voorstellen uit, brengt collega’s bij elkaar en bent goed in staat het overzicht te behouden. Je levert een stevige, zichtbare en zinvolle inhoudelijke of sturende bijdrage aan de uitvoering van HR gerelateerde vraagstukken zoals o.a. het nieuw in te richten functiehuis en de modernisering van arbeidsvoorwaarden.

Je bent daarnaast verantwoordelijk voor:

 • Het adviseren en coachen van management en leidinggevenden bij alle voorkomende personele vraagstukken.
 • Draagvlak en commitment voor de uitvoering, wijziging of ontwikkeling van nieuwe of gewijzigde onderdelen van het HR beleid;
 • Een prettige samenwerking en communicatie met collega’s, jij deelt graag jouw kennis en ervaring en houdt jouw teamgenoten bovendien op de hoogte van relevante ontwikkelingen binnen jouw business line zodat ze daarop kunnen anticiperen.
 • Uitvoering van HR processen, en het signaleren en escaleren van trends en afwijkingen.
 • Presentatie en analyse van HR management informatie.

Jij denkt in kansen en mogelijkheden maar houdt ook rekening met de beperkingen en kiest een realistische aanpak. Je hebt vooral veel plezier in je vak en beschikt over een aanstekelijk enthousiasme, serieus en soms confronterend als de situatie daarom vraagt en je weet mensen vooral ook met humor in beweging te krijgen.

Lees minder

De organisatie

Aveco de Bondt (100% dochter van VolkerWessels) is een onafhankelijk ingenieursbedrijf. Zij combineren gespecialiseerde technische expertise met een pragmatische kijk op ruimtelijke (her)ontwikkelingen. Aveco de Bondt levert onderzoeks- en advieswerk in de markten: ruimtelijke ontwikkeling, gebouwen, infrastructuur & mobiliteit, energie & duurzaamheid, water en industrie. In iedere fase van een project; van planvorming, ontwerp en engineering tot en met realisatie, beheer en onderhoud.Aveco de Bondt werkt voor Rijkswaterstaat, waterschappen, gemeenten en voor bouwondernemingen, ontwikkelaars en investeerders. Zo’n 400 specialisten werken met grote betrokkenheid en liefde voor hun vak aan maakbare, duurzame oplossingen. Dichtbij en samen met de opdrachtgever vanuit vestigingen in Holten, Amersfoort, Amstelveen, Eindhoven en Breda.Het hoofdkantoor in Holten heeft een moderne en open uitstraling. De organisatie heeft een 'platte' organisatiestructuur en bestaat uit hoogopgeleide denkers, creatieve dromers, nuchtere doeners. De kracht ligt in deze diversiteit en het delen en benutten van elkaars kennis. Hoe verschillend zij misschien ook zijn, zij hebben ook veel gemeen. De liefde voor het vak, een grote betrokkenheid en dezelfde mentaliteit. Zij staan voor kwaliteit en gaan voor het beste resultaat!

Voor verdere informatie over onze opdrachtgever zie: https://www.avecodebondt.nl/

Lees minder

De afdeling

De HR-organisatie van Aveco de Bondt, bestaat uit een team van 4 HR-collega’s met ieder hun eigen aandachtsgebied en specialisme. Je rapporteert direct aan de HR Manager. Je standplaats is Holten en met enige regelmaat ben je aanwezig op de overige vestigingen in Amersfoort en Eindhoven.

Lees minder

Opdrachtgever biedt

Aveco de Bondt doet er alles aan een positieve en prettige werkomgeving te creëren, waarin medewerkers het uiterste uit zichzelf kunnen halen en ‘in hun element’ kunnen zijn. Zij bieden de vrijheid om eigen ideeën uit te werken en te investeren in vernieuwing, persoonlijke ontwikkeling en het begeleiden van jong talent. Regelmatig stappen ze ook samen uit de werkomgeving voor een feestje of een sportieve uitdaging. Zij geloven dat medewerkers die zich thuis voelen, zichzelf blijven uitdagen en daarmee de beste prestaties leveren voor klanten.

Aveco de Bondt biedt:

 • een uitdagende functie in een dynamische omgeving;
 • een marktconform salaris, maximaal €65 K B/Jr;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Lees minder

Overigen

 • Je standplaats is Holten en met enige regelmaat ben je aanwezig op de overige vestigingen in Amersfoort en Eindhoven. Je woonplaats ligt hierdoor idealiter binnen deze regio.
 • Het betreft een parttime functie (32 uur per week), 36 uur is bespreekbaar;
 • Bij indiensttreding wordt een jaarcontract aangeboden. Continuïteit in deze functie is voor onze opdrachtgever zeer gewenst. Wij zoeken dan ook een kandidaat die de komende jaren in deze functie wil werken.

Lees minder

Procedure

 • Stuur ons jouw sollicitatie met motivatie door op “solliciteer” (rechtsboven de vacaturetekst op onze website) te klikken. Je kunt jouw sollicitatie met motivatie ook mailen naar cv@popartner.nl met vacaturenummer 03118;
 • Informatie over de 1e en 2e ronde bij onze opdrachtgever maken wij zsm op onze website bekend. 
 • Indien je nog vragen hebt, bel ons dan op telefoonnummer 030 7 60 90 60 of mail je vraag naar info@popartner.nl;
 • De actuele status van deze procedure vind je op onze site www.popartner.nl

Deze vacature is exclusief bij P&O Partner uitgezet. Het benaderen van onze opdrachtgever door kandidaten wordt door onze opdrachtgever niet op prijs gesteld.

INLICHTINGEN EN SOLLICITATIE:
P&O Partner
Babette van Alebeek
Het Rond 7
3701 HS ZEIST
www.popartner.nl
E-mail: cv@popartner.nl

Lees minder
Solliciteer
Deel deze vacature

Nieuwste vacatures