Mobiele functie HR Adviseur – Elburg, Almere en Nieuw-Vennep (03057)

Mobiele functie HR Adviseur – Elburg, Almere en Nieuw-Vennep (03057)

Terug naar overzicht

Elburg

32 - 36 , 36 - 40 (5 dagen) uur

50.000 - 60.000

Kandidaten zijn voorgesteld, reageren is nog mogelijk

Van Gelder Groep B.V.

Mobiele functie HR Adviseur – Elburg, Almere en Nieuw-Vennep (03057)

De functie

Als P&O Adviseur sta je midden in de jouw toegewezen werkmaatschappij(en) en heb je een duidelijk tactisch strategische focus, maar wel met oog voor de mens. Je bent een adviseur en sparringpartner voor de medewerkers en het management. Je bent goed in staat te schakelen tussen de diverse niveaus en belangen.  Je denkt in oplossingen en praktische toepassingen, hebt een duidelijke visie op HR en weet het HR-beleid uit te dragen. Jij  bent op de hoogte van  wat er speelt, je signaleert, anticipeert en vertaalt dit naar de business. Je weet inhoudelijk complexe vraagstukken tot een goed einde te brengen, waarbij zowel het organisatie- als het werknemersbelang wordt meegewogen. Je zit dicht bij het vuur, weet goed te schakelen op alle niveaus en bent de verbindende factor.

Je adviseert hoe je de inzetbaarheid van medewerkers kunt vergroten door kwaliteiten, ambities en talenten in lijn te brengen met de groeiende vraag vanuit de organisatie. Je pakt tevens de HR-projecten, waar jij bij betrokken bent, voortvarend op. Je werkt voorstellen uit, brengt collega’s bij elkaar, houdt overzicht en weet de rust te bewaren als het even hectisch lijkt te worden. Je denkt in kansen en mogelijkheden maar houdt rekening met de beperkingen en kiest een realistische aanpak.

Lees minder

Functie-eisen en competenties

Jouw verbindende manier van werken en gezonde dosis humor maken dat collega’s graag met je samenwerken.. Ook ben je hands on, pragmatisch en denk je out of de box.

Daarnaast ben je in bezit van:

 • Minimaal een afgeronde relevante Hbo-opleiding (HRM, Bedrijfskunde);
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Kennis en ervaring met de bouw-cao en of klein metaal is een pré evenals relevante wet- en regelgeving;
 • Uitstekende adviesvaardigheden, teamspeler, proactief, coachend en zelfstandig;
 • Open houding en enthousiasme, probleemoplossend vermogen, resultaatgericht, besluitvaardig en durft zakelijk lef te tonen;
 • Organisatiesensitiviteit en goed kunnen schakelen in gedragsstijl en tussen verschillende gesprekspartners op alle niveaus
 • Behouden van het overzicht en in staat prioriteiten te stellen;
 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
 • Je hebt een stevige persoonlijkheid, bent initiatiefrijk en integer;
 • Ervaring met Afas is een pré.
Lees minder

Hoofdtaken en verantwoordelijkheden

 • Je ondersteunt en adviseert het management en medewerkers bij de uitvoering van het HR-beleid binnen de organisatie waarbij de nadruk onder andere ligt op:
  • Duurzame inzetbaarheid,
  • Strategische personeelsplanning
  • Werving & selectie van nieuwe medewerkers,
  • Arbeidsmarktcommunicatie (organiseren en deelnemen aan bedrijvendagen, banenmarkten en vakbeurzen),
  • Onboarding van nieuwe medewerkers.
 • Je draagt de organisatievisie uit, voert een eerlijke, eenduidige en efficiënte wijze van werken;
 • Je bent verantwoordelijk voor het mede opstellen van personeels- en organisatiebeleid, of onderdelen daarvan;
 • Je stimuleert de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers van Van Gelder en bent verantwoordelijk voor de behandeling van complexe personele vraagstukken o.a. op het gebied van functioneren, ontwikkeling, arbeidsconflicten en rechtspositionele kwesties;
 • Je levert een bijdrage in het verbinden van verschillende stijlen van leidinggeven en ziet mogelijkheden om ontwikkeling hierin te stimuleren.

Van Gelder Groep is op zoek naar een aanpakker die het leuk vindt om af en toe ook de mouwen op te stropen voor de administratieve taken. Kortom, een enthousiaste en resultaatgerichte P&O Adviseur die graag deze ambitieuze en op vakmanschap gerichte organisatie komt versterken!

Lees minder

De organisatie

Van Gelder is één van de meest veelzijdige infrabouwers van Nederland. Van Gelder realiseert, met ruim 1100 werknemers, boven- en ondergrondse infrastructuur. Denk hierbij aan asfalt en wegen, kabels en leidingen, verkeerstechniek en verlichting, telecom en rail. Zij zijn actief in heel Nederland en ook daarbuiten.

Voor de oorsprong van het bedrijf gaan we terug naar 1916. In dat jaar kreeg Derk Kroeze de kans om met zijn familie de kabels aan te leggen voor de IJsselcentrale in Zwolle, maar daar bleef het vervolgens niet bij. Onder leiding van zijn schoonzoon Hendrik Van Gelder bleef het bedrijf doorgroeien. In deze periode van grote groei heeft Van Gelder het ‘familiegevoel’ weten vast te houden.

De heldere missie van Van Gelder is om projecten te realiseren door gedrevenheid en toewijding, op basis van betrouwbaarheid en wederzijdse waardering. Bij Van Gelder werken vakmensen voornamelijk in vaste teams, met korte lijnen, die constant meedenken met de opdrachtgever. De werknemers blijven Van Gelder trouw, omdat ze de ruimte krijgen te groeien en omdat er wederzijds respect is door alle lagen van het bedrijf. Het is een bedrijf met werknemers die altijd op zoek gaan naar een betere oplossing dan de vraag en sterk gericht zijn op een constante communicatie richting de opdrachtgever.

Doordat Van Gelder een familiebedrijf is gebleven, zijn zij niet afhankelijk van anderen. Zo blijven zij hun eigen koers varen en blijven zij ondernemen, zelfs wanneer de economie in een dip zit. Zo gaan zij in alle bescheidenheid, maar zeker met ambitie, vertrouwd verder.

Voor verdere informatie over onze opdrachtgever kun je kijken op: https://vangelder.com/

Lees minder

De afdeling

De P&O afdeling is in transitie en daarbij verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en uitvoeren van het HR-beleid binnen de gehele onderneming. Als P&O Adviseur ben je onderdeel van dit team en ben je verantwoordelijk voor de jouw toegewezen werkmaatschappij(en).

De P&O afdeling van Van Gelder bestaat uit 15 P&O specialisten (waarvan 6 P&O Adviseurs) en is gevestigd op het hoofdkantoor in Elburg, echter zal je in het kader van je functie 1 á 2 dagen per week aanwezig zijn op andere locaties o.a. in Nieuw-Vennep en Almere.

Lees minder

Opdrachtgever biedt

Van Gelder Groep biedt een fijne werkomgeving waarin je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Niet alleen inhoudelijk, maar ook persoonlijk. Daarnaast kenmerkt Van Gelder zich door zijn informele sfeer en korte communicatielijnen.

Bij Van Gelder werken vakmensen voornamelijk in vaste teams, die constant meedenken met de opdrachtgever. De werknemers  werken graag bij Van Gelder , omdat ze de ruimte krijgen te groeien en omdat er wederzijds respect is door alle lagen van het bedrijf.
 

 • Het salaris is afhankelijk van competenties en werkervaring en bedraagt maximaal 58 K bruto per jaar exclusief een variabele bonus regeling;
 • Van Gelder Groep bied je daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Onder andere 25 vakantiedagen en 10 ADV dagen (obv fulltime).

Lees minder

Overigen

 • Het betreft een functie voor 32-40 uur per week.
Lees minder

Procedure

 • Je kunt jouw sollicitatie mét motivatie mailen naar cv@popartner.nl met vacaturenummer (03057);
 • De 1e gesprekken (online) met van Gelder Groep vinden plaats op: donderdag 26-11 tussen 10.00 – 15.00 uur of  vrijdag 27-11 tussen 10.00 – 15.00 uur. De 2e gesprekken bij van Gelder Groep zullen plaats vinden op dinsdag 1 december tussen 14.00 – 17.00 uur of donderdag 3 december tussen 9.00 – 12.00 uur.
 • Als je nog vragen hebt over deze vacature, kun je deze naar ons mailen. Ook kun je ons telefonisch bereiken via het nummer 030 760 90 60 (kantoor P&O Partner).

 

Deze vacature is exclusief bij P&O Partner uitgezet, hetgeen inhoudt dat wij onder andere de voorselectie van kandidaten zullen verzorgen. Het benaderen van onze opdrachtgever door W&S bureaus en kandidaten wordt door onze opdrachtgever niet op prijs gesteld.

 

INLICHTINGEN EN SOLLICITATIE:

P&O Partner
Babette van Alebeek
Het Rond 7
3701 HS Zeist
Telefoon 030 760 90 60
Email: cv@popartner.nl
www.popartner.nl

Lees minder
Solliciteer
Deel deze vacature

Nieuwste vacatures