Medior HR Adviseur (02492)

Medior HR Adviseur (02492)

Terug naar overzicht

Harderwijk

36 - 40 uur

50.000 - 60.000

Reacties welkom

Trivest Software Group

Medior HR Adviseur (02492)

Functie omschrijving

Als medior HR Adviseur rapporteer je aan de Manager HR en ben je sparringpartner voor o.a. de collega’s van Ridder Data Systems. Je adviseert en ondersteunt het management over alle HR gerelateerde zaken m.b.t. organisatievraagstukken, HR-beleid, instrumenten en procedures.
Je hebt al een aantal jaren ervaring als allround adviseur, maar mag in deze functie ook nog verder groeien. In deze functie adviseer je m.n. op operationeel/tactisch niveau en denk je mee over de verdere ontwikkelingen van HR. Voor de Manager HR ben je een pro-actieve sparringpartner, die ook kritisch durft te zijn.

Lees minder

Functie-eisen en competenties

 • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van HRM of Bedrijfskunde;
 • Minimaal 3 tot 5 jaar ervaring in een vergelijkbare adviesfunctie;
 • Bij voorkeur enige ervaring met het ontwikkelen van HR-beleid, HR-projecten en verbeteren van HR-processen;
 • Actuele kennis van sociale wetgeving, arbeidsrecht en ontwikkelingen in het vakgebied;
 • Communicatief sterk en sociaal vaardig;
 • Beschikken over overtuigingskracht en persoonlijke stevigheid;
 • Hands –on in combinatie met analytisch, conceptueel denkvermogen;
 • Zichtbaar zijn in de organisatie, pro-actief en zakelijkheid en menskant weten te combineren;
 • De wil hebben om met energie en ambitie te bouwen, te veranderen en te moderniseren.

 

Bij Ridder Data Systems sta je niet aan de zijlijn. Je bent verantwoordelijk voor jouw aandachtgebied en als HR Adviseur kun jij jezelf ontwikkelen. Het management van Trivest inspireert. Dat geeft energie en stimuleert verdere groei, ook persoonlijk.
Er is binnen de organisatie aandacht voor de menselijke verhoudingen. Er wordt samen gebouwd vanuit sterke collegialiteit; ook jij denkt mee over de toekomst.   

Lees minder

Hoofdtaken en verantwoordelijkheden

 • Aanspreekpunt voor advies en ondersteuning van het management en medewerkers voor het eigen aandachtgebied;
 • (mede) Uitvoeren van verbetertrajecten passend binnen de ontwikkeling van de organisatie en het HR plan;
 • Ondersteuning en uitvoering geven aan HR projecten ter ontwikkeling en implementatie van de HR strategie op o.a. de gebieden van e-HRM, integraal HR, persoonlijk leiderschap en recruitment in het kader van de groeiambitie;
 • Zorgdragen voor de ondersteuning bij Werving & Selectie, inzet Social media, employer branding, opleiding & ontwikkeling, verzuim(begeleiding), ontwikkeling managementrapportages en administratieve processen;
 • Actief bijdragen aan de ontwikkeling en realisatie van HR beleid, werkprocessen en HR instrumenten;
 • Zelfstandig en procesgericht bouwen aan effectieve relaties met belangrijke stakeholders, met inzicht in hun zakelijke prioriteiten en levering van een passende dienstverlening op het brede gebied van HR;
 • Fungeren als kritische sparringpartner voor de Manager HR en de managers in de business.
Lees minder

De organisatie

Onze opdrachtgever, Ridder Data Systems, is onderdeel van Trivest Software Group en ontwikkelt, implementeert en integreert softwareproducten voor bedrijven binnen de maakindustrie. Trivest Software Group bestaat uit toonaangevende softwareontwikkelaars die samen met 2800 bedrijven en 35.000 gebruikers in Europa en Amerika dagelijks ondersteunen.

Op dit moment werken er ruim 100 collega’s bij Ridder Data Systems in Nederland en België en in totaal ongeveer 300 bij Trivest. De groep is erop gericht om organisaties succesvoller te laten werken. De doorgaans hoog opgeleide collega’s zijn sterk betrokken, relatief jong (gemiddelde leeftijd is medio dertig), gedreven en weten op een collegiale manier samen te werken bij het behalen van de doelstellingen.Deze medior HR Adviseur zal zich in eerste instantie vooral focussen op Ridder Data Systems.      

Bekijk de website voor meer informatie: www.trivestsoftwaregroup.nl en www.ridder.nl    

Lees minder

De afdeling

De HR afdeling is in opbouw en binnen Trivest is er een sterke ambitie om HR verder te professionaliseren. Het HR-team is verder in opbouw en de speerpunten voor de komende periode zijn o.a. het optimaliseren van HR-processen, de verdere ontwikkeling van HR binnen de verschillende bedrijven, leiderschapsontwikkeling en het recruitmentproces.
De afdeling HR biedt een adviserende, ondersteunende rol en ontwikkelt zich in de richting van ‘partner in business’. De leidinggevenden in de lijn zijn integraal verantwoordelijk voor de uitvoering van het HR-beleid.

Lees minder

Opdrachtgever biedt

 • De opdrachtgever biedt een passend salaris dat afhankelijk is van opleiding en ervaring, kent concurrerende secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief een winstdeling, en ruimte voor persoonlijke ontwikkel- en groeimogelijkheden;
 • Je komt te werken in een prettige, collegiale werkomgeving die zich kenmerkt door een informele en gedreven werksfeer.  
Lees minder

Overig

 • De functie is voor 32 tot 40 uur per week, fulltime heeft de voorkeur, maar een dag minder werken is beslist bespreekbaar zodat de combinatie met een opleiding en/of gezin mogelijk is;
 • Bij Trivest kun je jouw verantwoordelijkheid nemen waardoor er de mogelijkheid ontstaat om flexibel met je agenda om te gaan;
 • In deze functie kun je bouwen aan HR en jezelf, zowel inhoudelijk als persoonlijk. Je denkt mee over hoe HR naar een hoger plan komt en de dagelijkse praktijk vraagt er tevens om dat je ‘de mouwen opstroopt’.
Lees minder

Procedure

 • Wij ontvangen jouw sollicitatie graag op korte termijn door op de knop “solliciteer” (onderaan de vacaturetekst op onze website) te klikken;
 • Als je binnenkort op vakantie gaat, verzoeken wij je dit aan te geven;
 • Wij verzoeken je om eventuele vragen over deze vacature per mail te stellen via dybiona@popartner.nl;
 • De actuele status van de procedure is te vinden op onze site www.popartner.nl bij de betreffende procedure.

 

Deze vacature is exclusief bij P&O Partner uitgezet. Het benaderen van onze opdrachtgever door W&S bureaus of kandidaten wordt door onze opdrachtgever niet op prijs gesteld.

 

 

 

 

INLICHTINGEN EN SOLLICITATIE:
 

P&O Partner 
T.a.v. Patrick Dybiona
Het Rond 7 
3701 HS  Zeist 
tel. 030 – 760 9060
www.popartner.nl
E-mail: cv@popartner.nl

Lees minder
Solliciteer
Deel deze vacature

Nieuwste vacatures