Manager HR (03361) – VERVULD

Manager HR (03361) – VERVULD

Terug naar overzicht

Woerden

32 - 36 , 36 - 40 (5 dagen) uur

70.000 - 80.000

Procedure is afgerond

Intratuin Nederland B.V.

Manager HR (03361) – VERVULD

De functie

Bedankt voor je interesse in deze vacature. Helaas is deze al vervuld. Ben je benieuwd welke vacatures op dit moment bij ons openstaan? Ga dan terug naar het overzicht en klik op de rode button ‘Toon openstaande vacatures’.

Heb je nog vragen, neem dan contact met ons op via cv@popartner.nl

Lees minder

Functie-eisen en competenties

 • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur in de richting HRM of Bedrijfskunde;
 • Minimaal 5 jaar ervaring als Manager HR, bij voorkeur binnen de Retail of Logistiek;
 • Ervaring in een grotere, complexe en commercieel gedreven en dynamische organisatie, met meerdere stakeholders;
 • Beschikken over leidinggevende, coachende vaardigheden en ervaring met veranderprocessen;
 • Stevig in de schoenen staan en anderen mee weten te nemen in jouw visie;
 • Open en constructief kunnen communiceren en sterk in de afstemming, verbinding en samenwerking met collega’s;
 • Je hebt een stevige persoonlijkheid en neemt graag het voortouw;
 • Je hebt een flexibele werkhouding en bent bereid, en in staat, om mee te bewegen.

Om in deze functie van Manager HR op je plek te zijn, is het noodzakelijk dat je inhoudelijk kennis en ervaring meebrengt, een bepaalde mate van senioriteit. Met jouw coachende, inspirerende stijl ben je in staat om je afwisselend op te stellen als manager, businesspartner, klankbord of uitvoerder. Je bent bereid om ook ‘met de voeten in de klei te staan’.

Lees minder

Hoofdtaken en verantwoordelijkheden

In deze uitdagende functie gaat de aandacht uit naar:

 • de eindverantwoordelijkheid voor het professionaliseren en verder door ontwikkelen van de HR afdeling;
 • de rol van sparringpartner en strategisch adviseur van directie en management op allerlei HR thema’s, waaronder leiderschap, lerende organisatie, cultuur en performance management;
 • het begeleiden, coachen, motiveren en ontwikkelen van het HR-team;
 • initiëren van organisatieontwikkeling en het leiden van de daaruit voortkomende verandertrajecten;
 • vanuit verbinding, zichtbaarheid en overzicht sturing geven aan de strategische HR agenda;
 • aanjagen van goed en aantrekkelijk werkgeverschap.

Lees minder

De organisatie

Onze opdrachtgever, Intratuin, is dé toonaangevende unieke landelijke (internationale) winkelformule waar de groenbeleving het centrale middelpunt is. De marktleider die de consument telkens inspireert met betaalbare innovatie, gemaksconcepten en met overtreffende assortimenten voor huis, tuin & dier.

 

Bij Intratuin werken in totaal zo'n 3.300 mensen, waarvan ongeveer 220 op de Servicekantoren in Woerden en Aalsmeer. Intratuin is een organisatie waar de medewerkers ‘met hart en ziel’ werken, vaak jarenlang, met veel passie en plezier.

 

De Algemeen Directeur verwoordt het als volgt: “We hebben een krachtig merk. Een ijzersterk verhaal. Betrokken en ondernemende medewerkers. Een succesvolle formule die niet te imiteren valt. Een naamsbekendheid van bijna 100%! En een positie als marktleider, met een aandeel van bijna 40% in de totale tuinbranche.

 

Gelukkig zijn we nuchter genoeg om niet meteen naast onze schoenen te gaan lopen. En ondernemend genoeg om te beseffen dat we niet achterover moeten leunen…. Wat mij betreft staan we voor een groene én gouden toekomst!”

 

Voor verdere informatie over onze opdrachtgever zie: www.intratuin.nl/over-intratuin

Lees minder

De afdeling

Tot voor kort viel de afdeling nog onder de verantwoordelijkheid van de Manager Financiën & Controle, maar door de groei van de organisatie en de wens om HR verder te professionaliseren is recent de keuze gemaakt om een Manager HR aan te stellen. In deze nieuwe functie stuur je het HR team aan dat bestaat uit twee HR adviseurs en een Medewerker HR. Het team faciliteert de servicecentra in Woerden en Aalsmeer.
HR staat binnen de organisatie op de kaart maar is toe aan een update richting de toekomst. De HR collega’s zijn ambitieus en willen verder professionaliseren om zo te kunnen anticiperen op de ontwikkelingen waar de organisatie en de omgeving mee te maken heeft.
Als vertegenwoordiger van de afdeling is de Manager HR een strategisch partner voor de directie en het management. De afdeling draagt actief en concreet bij aan de verwezenlijking van de korte, middellange en lange termijn doelen van de organisatie. De leidinggevenden in de lijn zijn verantwoordelijk voor de uitvoering van het HR beleid en de afdeling vervult daarbij een adviserende en ondersteunende rol.

Lees minder

Opdrachtgever biedt

 • Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring en bedraagt bij aanvang rond de € 6.000,= bruto per maand op basis van een fulltime werkweek van 40 uur;
 • Onze opdrachtgever kent verder concurrerende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een leaseauto, ruimte voor persoonlijke ontwikkel- en groeimogelijkheden, 31 vakantiedagen, personeelskorting, een fietsplanregeling en collectieve verzekeringen;
 • Intratuin biedt een dynamische en informele werksfeer waarin zelfstandigheid, collegialiteit, betrokkenheid, aandacht voor ontwikkeling en passie voor ‘het groene’ vanzelfsprekend zijn.

Lees minder

Overigen

 • De functie wordt bij voorkeur voor 40 uur per week ingevuld, maar vanaf 32 uur per week werken is bespreekbaar;
 • In deze functie ga je ‘hybride werken’, kun je invloed uitoefenen, jezelf verder ontwikkelen en nauw samenwerken met de directie van Intratuin;
 • Een assessment kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

Lees minder

Procedure

Procedure is afgerond

Lees minder
Solliciteer
Deel deze vacature

Nieuwste vacatures