Terug naar overzicht

Manager HR (03870) – VERVULD

Utrecht

36 - 40 uur

80.000 - 90.000

Procedure is afgerond

Evidensia Nederland

Manager HR (03870) – VERVULD

De functie

Jij bent een echte People-manager! Je hebt ruime ervaring in het coachen en begeleiden van een zeer divers HR-team. Je bent charismatisch, gedreven en een voorbeeldfiguur voor je teamleden. Je stimuleert ze het beste uit zichzelf te halen en weet iedereen in hun kracht te zetten.

De grootste uitdaging in deze rol is om de organisatie de komende jaren te begeleiden bij de sterke groei. IVC Evidensia zoekt een getalenteerde Manager HR die het HR-team aanstuurt en de impact begrijpt van de organisatieveranderingen op de mensen en de cultuur van de organisatie.

Je bent kundig in het HR-vak, bij voorkeur handig met HR-analytics en goed thuis in complexe casuïstiek en beleidsontwikkeling, zodat je de HR-professionals inhoudelijk kunt aanvullen en ontwikkelen.

Deze rol past bij een ambitieuze professional die werkt vanuit een bedrijfskundige blik. Je brengt focus binnen de vele thema’s die spelen in de organisatie en draagt zorg voor het ontwikkelen van HR-beleid. Je bent besluitvaardig, je kunt goed hoofdzaken van bijzaken onderscheiden en je bent een ster in prioriteiten stellen. Je bent een echte people manager en geeft met aandacht leiding aan het HR-team van 14 fte.

De interne klanttevredenheid is goed. Desondanks is het nodig om verder te professionaliseren. Jouw inspanningen dragen direct bij aan het uniformeren van de HR-dienstverlening op de behoeften van de organisatie.

Je werkt nauw samen de Directeur HR, stafmanagers en collega’s van het supportkantoor om de HR-visie te vertalen naar strategie, beleid en compliance. In deze rol rapporteer je aan de Directeur HR.

Lees minder

Functie-eisen en competenties

 • Je bent een verbindende, motiverende en resultaatgerichte HR professional die graag uitdagingen aangaat in een no nonsens omgeving;
 • Je bent initiatiefrijk en kunt ideeën en cijfers vertalen naar concrete doelen en acties. Je bent in staat om de realisatie van de plannen te begeleiden en bij te sturen waar nodig;
 • Je bent een gedreven people manager, teamspeler, strategisch sterk maar ook “hands on” en goed in het aansturen van de operatie;
 • Stevige gesprekspartner voor managers met goed conceptueel denkvermogen, datadriven en kritisch analytische blik;
 • Je brengt HR-vakexpertise mee op operationeel, tactisch en strategisch niveau;
 • Je hebt een afgeronde WO opleiding, bijvoorbeeld Personeelsmanagement, Bedrijfskunde of Personeelswetenschappen;
 • Je hebt minimaal 7 jaar ervaring als leidinggevende van een HR-afdeling met 8-15 professionals;
 • Je hebt een steile leercurve en je werkervaring opgebouwd bij verschillende commerciële werkgevers.
Lees minder

Hoofdtaken en verantwoordelijkheden

 • Als echte people manager geeft je leiding aan het HR-team (14 fte);
 • Vertalen van de HR-visie naar strategie, beleid en compliance;
 • Uniformeren, professionaliseren en afstemmen van de HR-dienstverlening op de behoeften van onze klanten op de vele vestigingen;
 • Analyseren en onderbouwen van HR-thema’s en vraagstukken obv (financiële) data (budgetteren, rapporteren).
Lees minder

De organisatie

Onze opdrachtgever, De IVC Evidensia groep is een snel groeiende organisatie waarbij inmiddels meer dan 300 dierenartspraktijken, -ziekenhuizen en -crematoria zich in Nederland hebben aangesloten. Iedere vestiging is uniek en heeft haar eigen identiteit. Als groep levert IVC Evidensia hoge kwaliteit zorg door samen te werken met aandacht voor lokale identiteit en ondernemerschap. IVC Evidensia wil gezonde huisdieren en gelukkige eigenaren. Hun netwerk verbindt eerste- en tweedelijns vestigingen met de meest geavanceerde specialistische zorg in de IVC Evidensia Dierenziekenhuizen. “Samen beter, bouwen aan de diergeneeskundige zorg voor morgen” is de visie van IVC Evidensia. Deze sterk groeiende organisatie wil de meest aantrekkelijke werkgever in de veterinaire sector zijn door het aantrekken en behouden van medewerkers met goede arbeidsvoorwaarden en door veel ruimte voor groei en eigen initiatief te bieden. IVC Evidensia biedt uitgebreide ontwikkelmogelijkheden in hun Academy en het supportteam ondersteunt de organisatie van vestigingen. Als groep is IVC Evidensia samen beter en wil zij in alle vestigingen kwalitatief hoogwaardige zorg en service leveren. De veterinaire zorg ontwikkelt zich sneller dan ooit. IVC Evidensia wil hierin een actieve rol spelen door continu te onderzoeken en te ontwikkelen. 

Kijk voor meer informatie op de website: www.ivcevidensia.nl

Lees minder

De afdeling

Het HR-team ondersteunt IVC Evidensia vestigingen in heel Nederland op alle vlakken van het HR-vakgebied. De afdeling bestaat uit ongeveer 30 collega’s, verdeeld over verschillende teams: Management, HR Business Partners, SSC HR, Arbo en Verzuim, Recruitment en de Salarisadministratie. De Manager HR geeft leiding aan het HR-team dat bestaat uit 14 professionals:7 HR Business Partners, 3 SCC HR medewerkers, 1 specialist Arbo & Verzuim en 3 Recruiters. 

Het HR-adviesteam en Shared Service Center zijn begin 2022 een mooie uitdaging aangegaan in een vernieuwde setting, met een uitdagend HR-jaarplan en volledig mobiele functies. Het supportkantoor is gevestigd in Vleuten waar team- en landelijke activiteiten plaatsvinden.

Lees minder

Opdrachtgever biedt

IVC Evidensia biedt je een zelfstandige en veelzijdige functie in een sterk groeiende organisatie met de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Een dynamische omgeving en waarin je ruimte krijgt om met initiatieven te komen;
 • Een passend salaris tussen de €75k en €85k bruto per jaar, afhankelijk van je opleiding en ervaring;
 • Een prestatieafhankelijke bonus;
 • Laptop en telefoonvergoeding;
 • Prima pensioenregeling;
 • Leaseauto;
 • 25 vakantiedagen;
 • Flexibiliteit in werktijden; er is de mogelijkheid om (deels) vanuit huis te werken;
 • Er is ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling; per jaar is er een individueel ontwikkelbudget beschikbaar;
 • Je kunt je hond meebrengen naar kantoor;
 • Collectiviteitsvoordeel en voordeel op de producten en diensten van onze klinieken.
Lees minder

Overigen

 • De standplaats van deze functie is Vleuten (regio Utrecht);
 • Dit is een functie voor 32-40 uur per week. Minder uren werken is niet mogelijk;
 • Bij indiensttreding wordt in eerste instantie een jaarcontract aangeboden. Continuïteit in deze functie is voor onze opdrachtgever zeer gewenst. Wij zoeken dan ook een kandidaat die de komende jaren in deze functie wil werken.
Lees minder

Procedure

Deze vacature hebben wij succesvol ingevuld. Ben je benieuwd welke HR-vacatures op dit moment bij ons openstaan? Ga dan via het menu naar ‘HR-vacatures’.
Heb je andere vragen? We helpen je graag! Opdrachtgevers met het vinden van HR-talent, kandidaten met een volgende stap in hun HR-loopbaan. Vast en interim. Wil je kennis met ons maken of bijpraten? Neem gerust contact met ons op. We zijn bereikbaar op 030 7 60 90 60 of per e-mail: info@popartner.nl.

Lees minder