Terug naar overzicht

Manager HR (04104) – VERVULD

Heiloo

32 - 36 uur

75.000 - 85.000

Procedure is afgerond

De BUCH

Manager HR (04104) – VERVULD

De functie

De organisatie is volop in beweging en jij speelt een belangrijke rol in het versterken en het doorontwikkelen van het HR-team in een nieuwe structuur. Je bent een verbinder die medewerkers optimaal weet in te zetten. Het coachen en ontwikkelen van je team is voor jou vanzelfsprekend. Daarnaast ben je strategisch sparringpartner voor het management, directie en bestuur.

Als Manager HR is het jouw uitdaging om samen met de HR-specialisten, het HR-beleid en de HR-thema's nog beter te laten aansluiten bij de strategische doelen. Voor de komende twee jaar staan onder andere de onderwerpen leren en ontwikkelen, vitaliteit & verzuim, analytics en verdere digitalisering van de HR-processen en de Personeels- & Salarisadministratie op de agenda. Je bent verantwoordelijk voor het verder implementeren van dit ontwikkelplan.

Lees minder

Functie-eisen en competenties

 • Een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in de richting HRM aangevuld met minimaal vijf jaar ervaring in een leidinggevende rol;
 • Beschikt over professionele en bestuurlijke sensitiviteit;
 • Je bent daadkrachtig met oog voor zowel het proces als de mens;
 • Je geeft richting vanuit een visie op HR en organisatieontwikkeling;
 • Je geeft leiding op basis van je ervaring en vertrouwen. Jij weet wat individuele medewerkers en teams nodig hebben en past je leiderschapsstijl daarop aan;
 • Je kunt strategisch meedenken over en actief bijdragen aan de doorontwikkeling van bedrijfsvoering binnen onze organisatie.
Lees minder

Hoofdtaken en verantwoordelijkheden

Je geeft leiding aan 20-25 medewerkers van het team HR in een nieuwe samenstelling en je bent verantwoordelijk voor het realiseren van teamdoelstellingen en -resultaten. Daarnaast:

 • Fungeer je als strategisch gesprekspartner voor domeinmanagers, directie en bestuurders;
 • Beschik je over voldoende bagage om medewerkers te kunnen coachen, waarbij je kunt vertrouwen en kunt voortbouwen op de aanwezige kennis binnen de teams;
 • Heb je aandacht voor de mens en levert een actieve bijdrage aan een open resultaatgerichte cultuur waarin medewerkers zich veilig kunnen voelen en elkaar aanspreken;
 • Breng je strategische denkkracht in binnen het MT van het domein Bedrijfsvoering.
Lees minder

De organisatie

De BUCH is de werkorganisatie voor de gemeenten Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo. Vanuit drie gemeentehuizen werken ruim 800 medewerkers bij de BUCH. Zij werken samen aan een fijne woon-, werk- en leefomgeving voor de inwoners, ondernemers en bezoekers van de vier gemeenten. De gemeenten hebben hun eigen college, raad en manier van werken. Door samen te werken in de ondersteunende diensten leveren zij meer kwaliteit en kunnen zij processen efficiënter inrichten. De BUCH werkt vanuit vier domeinen: Bedrijfsvoering, Beheer Openbare Ruimte, Ruimtelijke Ontwikkeling en Dienstverlening & Samenleven.    

De organisatie kenmerkt zich door samenwerking, oog voor de omgeving hebben en een ondernemende houding. Collega’s helpen elkaar graag en de deur staat altijd open.

Lees minder

De afdeling

Het HR-team valt onder het domein Bedrijfsvoering samen met de afdelingen Financiën & Control, Informatisering, Informatiebeheer, Digitaal, Juridische zaken & Inkoop, Ondersteuning en Regie. De Manager HR rapporteert aan de domeinmanager Bedrijfsvoering en is lid van het MT.

Lees minder

Opdrachtgever biedt

 • Voor deze functie geldt, afhankelijk van opleiding en ervaring, een aanvangssalaris tussen € 75.000,= en € 85.000,= o.b.v. een fulltime dienstverband van 36 uur (schaal 12 Gemeente CAO);
 • Een individueel keuzebudget van 17,05% van het bruto jaarsalaris;
 • Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door onder meer cursussen en opleidingen te doen.
Lees minder

Overigen

 • Bij De BUCH wordt tijd- en plaatsonafhankelijk gewerkt;
 • Dit is een functie voor 32-36 uur per week. Minder uren werken is niet mogelijk.
Lees minder

Procedure

Deze vacature hebben wij succesvol ingevuld. Ben je benieuwd welke HR-vacatures op dit moment bij ons openstaan? Ga dan via het menu naar ‘HR-vacatures’.
Heb je andere vragen? We helpen je graag! Opdrachtgevers met het vinden van HR-talent, kandidaten met een volgende stap in hun HR-loopbaan. Vast en interim. Wil je kennis met ons maken of bijpraten? Neem gerust contact met ons op. We zijn bereikbaar op 030 7 60 90 60 of per e-mail: info@popartner.nl.

Lees minder