Terug naar overzicht

Manager HR (03462) – VERVULD

Apeldoorn

32 - 36 , 36 - 40 (5 dagen) uur

70.000 - 80.000

Procedure is afgerond

Veluwse Onderwijsgroep

Manager HR (03462) – VERVULD

De functie

Bedankt voor je interesse in deze vacature. Helaas is deze al vervuld. Ben je benieuwd welke vacatures op dit moment bij ons openstaan? Ga dan terug naar het overzicht en klik op de rode button ‘Toon openstaande vacatures’.

Heb je nog vragen, neem dan contact met ons op via cv@popartner.nl

Lees minder

Functie-eisen en competenties

 • HBO/WO werk- en denkniveau met een relevante afgeronde opleiding bij voorkeur op het gebied van HRM en/of Bedrijfskunde;
 • Minimaal 5 jaar werkervaring, eventueel in een vergelijkbare leidinggevende functie, en een sterke wil om te leren;
 • Affiniteit met de publieke sector is een must, ervaring een pre, evenals ervaring binnen het onderwijs;
 • Ruime theoretische en praktische kennis van HR en een visie op het vakgebied en leiderschap in het bijzonder;
 • Affiniteit met organisatie-brede vraagstukken en disciplines;
 • Organisatiesensitief en in staat verbinding te maken;
 • In staat om verschillende leiderschaps- en gedragsstijlen toe te passen;
 • Inspirerend, motiverend en daadkrachtig;
 • Creatief in oplossingen en kunnen ‘omdenken’;
 • Overtuigingskracht en écht willen samenwerken;
 • Een werkstijl die menselijk prettig en zakelijk realistisch is.

De geschikte kandidaat kan een ‘groeier’ zijn of een ervaren Manager HR. Je inspireert en weet de collega’s van het Servicebureau en van de scholen mee te nemen in deze nieuwe, opbouwende fase van professionele ontwikkeling. Je hebt aandacht voor de mensen in jouw team en weet je leiderschapsstijl aan te passen aan de verschillende behoeftes van de medewerkers en het team. Je zorgt ervoor dat collega’s zich verder kunnen ontwikkelen en de verbinding tussen (de mensen van) de verschillende vakgebieden. Van jou wordt verwacht dat je het initiatief neemt om de vertaling te maken naar de mogelijkheden voor de scholen en de organisatie.
Behalve dat je kunt luisteren, doorvragen en verbanden weet te leggen, heb je een sterk ontwikkeld gevoel voor verhoudingen. Je werkt resultaatgericht en bent gezond ambitieus in het stellen én realiseren van doelen. Door jouw authentieke optreden weet je organisatie-breed draagvlak te creëren in een omgeving met sterk betrokken medewerkers.

Lees minder

De organisatie

Onze opdrachtgever, de Veluwse Onderwijsgroep (VOG), is een door talent en ambitie gedreven organisatie, die er in de eerste plaats is voor de leerling. Zij geeft leerlingen de ruimte en de mogelijkheden hun talenten te ontdekken en zichzelf zodanig te ontwikkelen dat zij daar nu en later zo optimaal mogelijk gebruik van kunnen maken. De Veluwse Onderwijsgroep bestaat uit een onderwijsnetwerk van 27 scholen in Apeldoorn en omgeving en een Servicebureau waar collega’s dezelfde passie delen: het beste onderwijs bieden aan hun ruim 13.000 leerlingen. Met scholen voor (speciaal) basisonderwijs en voortgezet onderwijs met unieke onderwijsconcepten heeft VOG veel smaken in huis. Elk van de 27 scholen heeft een eigen identiteit (katholiek, protestant, openbaar), kracht en uitdagingen.

Voor meer informatie bekijk de website: www.veluwseonderwijsgroep.nl

Lees minder

De afdeling

Het Servicebureau ondersteunt de scholen en de organisatie. Met ongeveer 60 collega’s wordt er samen iedere dag aan gewerkt om de scholen en de organisatie te faciliteren op de terreinen van HRM, ICT, Financiën, Inkoop, Huisvesting Facilitair, Communicatie en Onderwijskwaliteit. Dit wordt gedaan vanuit de overtuiging dat onderwijs en ondersteuning onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Het Servicebureau streeft naar hoge kwaliteit en staat onder leiding van 4 managers en de Directeur Bedrijfsvoering.
Het Servicebureau beweegt zich qua samenwerking en aansturing in de overgangsfase van een traditionele lijnstructuur naar meer een matrixorganisatie. Er wordt multidisciplinair samengewerkt in proces- of projectteams om zo de dienstverlening te optimaliseren en slagvaardig te blijven. Dit varieert van operationele dienstverlening tot en met adviseren op strategisch niveau.

De Manager HR stuurt een team HR aan, een team van 4 secretaresses en 2 adviseurs onderwijs kwaliteit. Het team van HR bestaat uit 17 medewerkers, waarvan 9 HR adviseurs en 8 deskundigen op het terrein van personeels- en salarisadministratie. De collega’s werken nauw samen, zowel met elkaar, met de medewerkers van de andere teams van het Servicebureau alsook met de collega’s op de scholen. Het HR team ondersteunt in de reguliere HR-dienstverlening en in de verandering van de nieuwe, lerende organisatie. Dit is een pittige opgave omdat het team van HR zelf ook een veranderingsproces doormaakt. De portfolio van de organisatie is de komende jaren onder meer gericht op het versterken van de positie als werkgever voor zittende en nieuwe professionals. Dit betekent dat er veel HR gerelateerde projecten en programma’s zijn.

Lees minder

Opdrachtgever biedt

 • De functie is ingedeeld in schaal 12 van de CAO VO. Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring en bedraagt maximaal € 5.784,= bruto per maand, op basis van een fulltime werkweek (40 uur);
 • 11 weken per jaar verlof, met name in de schoolvakanties!;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (in uren en in geld);
 • Onze opdrachtgever kent verder goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO VO waaronder 8,3% eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, laptop en mobiele telefoon, cafetariaregeling met o.a. een vitaliteitsbudget, een fietsplan en een goede ABP-pensioenregeling;
 • Er wordt in eerste instantie een contract voor een jaar geboden, met de intentie om dat om te zetten in een vaste aanstelling.

Lees minder

Overigen

 • Het betreft een functie van 0,8 of 1,0 fte;
 • Onze opdrachtgever is goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer;
 • Je komt te werken in een maatschappelijk relevante omgeving die midden in de samenleving staat en die continu in beweging is;
 • Je gaat samenwerken met leuke, gedreven collega’s die uitkijken naar jouw komst!

Lees minder

Procedure

Procedure is afgerond

Lees minder