Manager HR & Ontwikkeling (03391)

Manager HR & Ontwikkeling (03391)

Terug naar overzicht

Tiel

32 - 36 uur

Kandidaten zijn voorgesteld, reageren is nog mogelijk

Zorgcentra Rivierenland

Manager HR & Ontwikkeling (03391)

De functie

De Manager HR & LOK adviseert en ondersteunt de Raad van Bestuur en de Directie bij de ontwikkeling, implementatie en uitvoering van het HR-beleid. Je denkt hierbij mee over de vakgebieden heen. Je ontwikkelt beleid op tactisch en strategisch niveau, stelt op basis daarvan uitvoerbare organisatiebrede HR plannen op en je borgt de realisatie daarvan. Je levert een bijdrage aan SZR-brede opgaven en kan daarin optreden als trekker. Je bent strategisch gespreks- en sparringpartner van de directie op het HR-vlak.

Belangrijke uitdagingen zijn: een aantrekkelijke werkgever zijn binnen een krappe arbeidsmarkt en zorgen dat onze medewerkers gezond, met plezier en energie kunnen werken bij SZR nu en in de toekomst.

Ook het maken van een strategische personeelsplanning behoort tot jouw verantwoordelijkheid. Om onze lange termijn doelen te bereiken, blijf je vernieuwen en verbeteren en weet je anderen daarin mee te krijgen. Zo krijg je een belangrijke rol binnen de regionale samenwerking om leren in de zorg toekomstbestendig te maken.

Je hebt een duidelijke visie op het vak, maakt zaken bespreekbaar en weet anderen te overtuigen en te enthousiasmeren. Door de stijl van werken en gedreven doch tactvolle instelling ben je in staat een goed contact op te bouwen met mensen om je heen en gezamenlijk stappen voorwaarts te zetten.

Lees minder

Functie-eisen en competenties

 • Een academisch werk- en denkniveau, bij voorkeur een opleiding HR of Bedrijfskunde;
 • Meerjarige werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Kennis van en affiniteit met de werkzaamheden binnen de ouderenzorg;
 • Goed op de hoogte van trends en ontwikkelingen op de vakgebieden van LOK;
 • Leiderschapswaarden: verbinden, vertrouwen en daadkracht;
 • Overstijgend en richtinggevend kunnen denken, met oog voor zowel de boven- als onderstroom;
 • Duidelijke communicatiestijl, toegankelijk, coachend met een positieve visie op zelforganisatie;
 • Samenwerkingsgericht zowel binnen als buiten de organisatie;
 • Stevige en warme persoonlijkheid met gezonde zelfkennis en een aanstekelijk enthousiasme.

De geschikte kandidaat is toegankelijk en werkt met plezier samen. Kan inspireren, is ondernemend en authentiek. Luisteren, doorvragen, verbanden leggen op hoofdlijnen en een sterk ontwikkeld gevoel voor verhoudingen zullen bijdragen aan het succesvol invullen van deze functie.

Werkt resultaatgericht, is ambitieus in het stellen én realiseren van doelen. Hij/zij legt makkelijk contact op alle niveaus, is sensitief op de belangen die diverse partijen hebben en weet draagvlak te organiseren in een omgeving met sterk betrokken, autonome professionals. Op grond van vakmanschap is de geschikte kandidaat een gedegen sparringspartner op het HRM vakgebied. Heeft een uitstekend gevoel voor wat belangrijk is qua externe ontwikkelingen en weet dit te vertalen naar de organisatie en het HR vakgebied.

Lees minder

De organisatie

Onze opdrachtgever, Stichting Zorgcentra Rivierenland (hierna genoemd: SZR), helpt ouderen om zo zelfstandig mogelijk te leven, zowel thuis als in onze vijf woonzorgcentra. Zij bieden zorg en behandeling aan mensen met een langdurige lichamelijke zorgvraag, dementie, niet aangeboren hersenletsel en palliatieve zorg (hospice). Daarnaast bieden ze Zorg thuis, dagvoorzieningen, behandeling en revalidatie voor cliënten die thuis wonen in de regio Rivierenland. De kernwaarden van SZR zijn: gastvrij, betrokken en deskundig.De ambities van SZR zijn vastgelegd in een strategische koers 2020-2025, die bestaat uit zes doelstellingen waaronder dat zowel cliënten als medewerkers zich gezien en gehoord voelen. SZR is een efficiënte organisatie waar vooruit gekeken wordt naar de toekomst.Voor verdere informatie over onze opdrachtgever zie de websites: www.szr.nl en www.werkenbijszr.nl

 

Lees minder

De afdeling

De Manager HR & LOK ressorteert rechtstreeks onder de Directeur en geeft integraal leiding aan het ondersteunende team LOK (Leren en ontwikkelen van kwaliteiten).

Dit team bestaat uit 30 enthousiaste medewerkers die zelforganiserend werken. Het team LOK bestaat uit de onderdelen: HR, arbo en preventie, arbeidsmobiliteit, recruitment, opleiden en ontwikkelen, teamcoaching, flexpool, productspecialist, klachtenfunctionaris, ondersteuning Cliëntenraad, ondersteuning OR en managementassistenten.

Lees minder

Opdrachtgever biedt

 • Onze opdrachtgever biedt een goed salaris en bijkomende regelingen volgens de CAO VVT. Het maandsalaris bedraagt maximaal € 6.942,30 bij een 36-urige werkweek (afhankelijk van jouw werkervaring / FWG 70) en wordt aangevuld met onder andere een eindejaarsuitkering van 8,33 % en een reiskostenvergoeding.
 • SZR wil de eigen regie van cliënten, eigen regelruimte voor medewerkers en eigen verantwoordelijkheid de boventoon laten voeren;
 • Een omgeving in beweging, waarin men samen wil blijven leren, verbeteren en vernieuwen. Kortom een organisatie waarbij persoonlijke groei hoog in het vaandel staat.

Lees minder

Overigen

 • De standplaats van deze functie is Tiel;
 • Een contract voor 32 tot 36 uur per week in overleg vast te stellen. Minder uren werken dan 32 uur is niet mogelijk;
 • Het betreft een structurele functie, startend met een jaarcontract. Continuïteit in deze functie is voor onze opdrachtgever zeer gewenst. Wij zoeken dan ook een kandidaat die de komende jaren in deze functie wil werken.

Lees minder

Procedure

 • Je kunt op deze vacature reageren via de solliciteerknop rechtsboven de vacaturetekst. Het toevoegen van een motivatie wordt extra gewaardeerd. Je kunt je cv en motivatie ook mailen naar cv@popartner.nl onder vermelding van vacaturenummer 03391;
 • Indien je binnenkort op vakantie gaat, zet dat er dan even bij;
 • De eerste gespreksronde bij onze opdrachtgever vindt plaats op 6 oktober;
 • Een assessment alsmede een referentieonderzoek maken zeer waarschijnlijk deel uit van de W&S procedure. Voor alle nieuwe medewerkers wordt door SZR een VOG verklaring aangevraagd;
 • Indien je nog vragen hebt, bel ons op telefoonnummer 030 7 60 90 60 of mail je vraag naar info@popartner.nl;
 • De actuele status van deze procedure vind je op onze site www.popartner.nl

Deze vacature is exclusief bij P&O Partner uitgezet. Het benaderen van onze opdrachtgever door kandidaten wordt door onze opdrachtgever niet op prijs gesteld.

INLICHTINGEN EN SOLLICITATIE:

P&O Partner
Jan-Willem van den Dungen
Het Rond 7
3701 HS ZEIST
www.popartner.nl
E-mail: cv@popartner.nl

Lees minder
Solliciteer
Deel deze vacature

Nieuwste vacatures