Manager HR (02973) – ON HOLD

Manager HR (02973) – ON HOLD

Terug naar overzicht

Harmelen

32 - 36 uur

kandidaten zijn voorgesteld, reageren niet meer mogelijk

Stichting de Rijnhoven

Manager HR (02973) – ON HOLD

De functie

Als Manager HR ben je duidelijk zichtbaar en betrokken en sta je “midden in de organisatie” met een duidelijk tactisch strategische focus. Je bent een adviseur, sparringpartner en coach voor je collega leidinggevenden. Je denkt in oplossingen en praktische toepassingen, hebt een duidelijke visie op HR en weet de HR strategie uit te dragen. Je weet wat er speelt, signaleert, anticipeert en vertaalt dit naar creatieve oplossingen.

Je bent samen met het team creatief in het zoeken naar oplossingen t.b.v. de belangrijkste HR thema’s als arbeidsmarktpositionering, duurzame inzetbaarheid, vitaliteit, vakbekwame medewerkers en aansprekend werkgeverschap. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan het continu verbeteren van de kwaliteit van dienstverlening en van de organisatiecultuur.

Je pakt de onderwerpen en projecten waaraan jij werkt voortvarend op, je werkt voorstellen uit, brengt collega’s en diverse relaties en belanghebbenden binnen en buiten de organisatie  bij elkaar, houdt overzicht en weet de rust te bewaren als het even hectisch lijkt te worden. Je denkt in kansen en mogelijkheden maar houdt rekening met de beperkingen en kiest een realistische aanpak.

Lees minder

Functie-eisen en competenties

 • Een afgeronde relevante HBO/WO-opleiding, bij voorkeur op het gebied van HRM;
 • Minimaal 4 jaar ervaring als Manager HR;
 • Analytisch sterk, uitstekende adviesvaardigheden, teamspeler, proactief, coachend en zelfstandig;
 • Open houding en enthousiasme, probleemoplossend vermogen, resultaatgericht, besluitvaardig en durft zakelijk lef te tonen;
 • Motiverende en verbindende stijl van leidinggeven; 
 • Makkelijk schakelen op meerdere niveaus; een sparringpartner met een hoge mate van organisatiesensitiviteit en doorzettingsvermogen en 
  daardoor in staat is om effectief met weerstand om te gaan.
 • Behouden van het overzicht en in staat prioriteiten te stellen.
 • Ervaring in het opzetten, begeleiden en leiden van projecten
 • Hands-on mentaliteit

Je verbindende manier van werken en stijl van leidinggeven die gericht is op het versterken van jouw medewerkers op basis van vertrouwen, gelijkwaardigheid en met de nodige dosis humor, maken dat collega’s je graag zien komen en met je werken. Ook ben je proactief, pragmatisch en denk je out of de box.

Lees minder

Hoofdtaken en verantwoordelijkheden

 • Je bent de strategische partner van bestuur en directie op het gebied van Personeel en Organisatieontwikkeling.
 • Je draagt de organisatievisie uit, bent een ambassadeur van de verandering en pakt je rol hierin.
 • Je bent mede verantwoordelijk voor een gezond ontwikkel- en leerklimaat in de organisatie.
 • Je bent verantwoordelijk voor de professionalisering van onze HR-processen en waarborg je de naleving van arbeidsvoorschriften en –wetgeving.
 • Ervaring met projectmatig werken.

De Rijnhoven is op zoek naar een gedreven en visierijke Manager HR, een echte verbinder die zowel individueel als in teamverband een echte bijdrage levert aan de ontwikkeling van de organisatie en medewerkers.

Lees minder

De organisatie

De Rijnhoven is een ambitieuze organisatie in de verpleeghuiszorg en de thuiszorg waarbij de medewerkers continu in beweging zijn om de kwaliteit van het leven voor kwetsbare ouderen te verbeteren.

Op verschillende locaties aan de westkant van Utrecht biedt De Rijnhoven een samenhangend, vernieuwend en professioneel pakket van wonen, welzijn, zorg en/of behandeling aan ouderen. Zij bieden dit alles aan op diverse locaties in de regio’s Harmelen, Woerden, Vleuten/De Meern en Montfoort.

De Rijnhoven is bovendien bezig de academisering binnen de organisatie verder vorm te geven. Om optimaal gebruik te kunnen maken van de expertise die De Rijnhoven in huis heeft, werken zij met zelforganiserende (zorg)teams. Er werken ongeveer 650 medewerkers en er zijn ruim 300 vrijwilligers actief. De ambitie van De Rijnhoven is weergegeven in de beleidskoers 2019-2022 (‘ de beste zorg op de juiste plaats’) waarbij de kernwaarden verbinden, vertrouwen en vakbekwaam centraal staan. 

 

Voor verdere informatie over onze opdrachtgever kun je kijken op: https://www.rijnhoven.nl/

Lees minder

De afdeling

Als Manager HR maak je onderdeel uit van een hecht en enthousiast HR-team. Het team bestaat uit 3 HR adviseurs, 2 medewerkers HR, een casemanager verzuim en een coach voor de zelforganiserende teams.

De organisatie bevindt zich in een interessante fase van ontwikkeling. Een fase waarin je als Manager HR een goede bijdrage kunt leveren in het verder bouwen aan een ambitieuze organisatie met een belangrijke maatschappelijke bijdrage.

Ook HR zit in een interessante ontwikkelfase. Dit biedt je als Manager HR de mogelijkheid om invloed uit te oefenen op de implementatie van de HR strategie en het ontwikkelen van HR beleid en instrumenten om de organisatiedoelstellingen te bereiken. Deze fase betekent ook dat de lopende processen goed door moeten blijven lopen en je het leuk vindt om ook daarvoor je handen uit de mouwen te steken.

Lees minder

Opdrachtgever biedt

De Locatie Vijverhof, een modern gebouw aan de rand van Harmelen, waar jouw werkplek is gevestigd, voelt bij binnenkomst als een huiskamer. Bewoners doen daar, onder begeleiding en ondersteuning van medewerkers, verschillende activiteiten in huiselijke setting. De kantoren op de 1e verdieping stralen openheid en transparantie uit.
 

 • Het salaris is afhankelijk van competenties en ervaring o.b.v. CAO VVT schaal FWG 65 en bedraagt min. €3.873,56 max. € 5.395,82 bruto per maand (= €74 K bruto per jaar) o.b.v. een fulltime dienstverband (36 uur per week).

Lees minder

Overigen

 • Het betreft een functie voor 32-36 uur per week.
Lees minder

Procedure

 • Stuur ons jouw sollicitatie mèt motivatie door op “solliciteer” (rechtsboven de vacaturetekst op onze website) te klikken. Je kunt jouw sollicitatie met motivatie ook mailen naar cv@popartner.nl met vacaturenummer (02973);  
 • Als je nog vragen hebt over deze vacature, kun je deze naar ons mailen. Ook kun je ons telefonisch bereiken via het nummer 030 760 90 60 (kantoor P&O Partner).

Deze vacature is exclusief bij P&O Partner uitgezet, hetgeen inhoudt dat wij onder andere de voorselectie van kandidaten zullen verzorgen. Het benaderen van onze opdrachtgever door W&S bureaus en kandidaten wordt door onze opdrachtgever niet op prijs gesteld.

INLICHTINGEN EN SOLLICITATIE:

P&O Partner
Babette van Alebeek
Het Rond 7
3701 HS Zeist
Telefoon 030 760 90 60
Email: cv@popartner.nl
www.popartner.nl

Lees minder
Solliciteer
Deel deze vacature

Nieuwste vacatures