Terug naar overzicht

Interim Sr. HR Adviseur (03899) – VERVULD

Leiden

Procedure is afgerond

Veiligheidsregio Hollands Midden

Interim Sr. HR Adviseur (03899) – VERVULD

De functie

Interim Sr. HR Adviseur (03899)

 

 

Leiden

 

De organisatie

 

Onze opdrachtgever, Veiligheidsregio Hollands Midden (VRHM), is één van de 25 veiligheidsregio’s van Nederland. De VRHM werkt samen met 18 gemeenten, de geneeskundige hulpverleningsorganisatie GHOR, brandweer, politie en andere partners aan een veilige samenleving. De kerntaken zijn brandweerzorg, risico- en crisisbeheersing en rampenbestrijding.

De organisatie bestaat uit circa 1400 medewerkers, waarvan 1000 brandweervrijwilligers die werken in 45 kazernes, 150 beroepsbrandweerlieden die werken in 4 kazernes en 250 kantoormedewerkers. De organisatie bestaat uit drie sectoren: Brandweerzorg, Risico- & Crisisbeheersing en Bedrijfsvoering.

De Veiligheidsregio Hollands Midden levert een bijdrage aan een veilige leefomgeving binnen de regio. De collega’s die werken voor de veiligheidsregio zijn behulpzaam, daadkrachtig en laagdrempelig. De lijnen zijn kort. Bij VHRM werken betekent: bouwen en verbeteren.

Bekijk voor meer informatie: www.vrhm.nl en www.hollandsmiddenveilig.nl
 

De afdeling

 • afdeling Personeel Organisatie & Communicatie (PO&C) bestaat uit 14 personen in 4 teams: P&O Advies & Beleid, Rechtspositie & Arbeidsvoorwaarden (R&A), Personeels- en Salarisadministratie (PSA) en Communicatie.
 •  

 • deze taken heeft de afdeling een belangrijke adviserende en ondersteunende rol richting leidinggevenden. De afdeling is in opbouw en ontwikkeling en er wordt gewerkt aan ‘het beste beleid voor iedereen’ in een open sfeer, met veel deskundigheid, een grote betrokkenheid en collegialiteit. De focus ligt op onderlinge afstemming en de borging van een integrale werkwijze. PO&C werkt intensief samen met de collega’s binnen de gehele organisatie.
 • Om als organisatie mee te kunnen bewegen met de snel veranderende omgeving is flexibiliteit van de bedrijfsvoering een must. Daarom is een transitie naar een veerkrachtige en flexibele bedrijfsvoering ingezet, waarbij speciale aandacht is voor diversiteit, exclusiviteit en de fysieke en mentale fitheid van de medewerkers.
   

  De functie
   

  In verband met ziektevervanging wordt een interim Sr. HR Adviseur gezocht.

  In deze functie maak je deel uit van het team P&O Advies & Beleid. Als bevlogen interim Sr. HR Adviseur (intern wordt HR, P&O genoemd) werk je nauw samen met het MT van jouw “eigen” organisatieonderdeel. Het gaat in dit geval om:

  • cluster Vrijwillige corpsen;
  • afdeling vakbekwaamheid (Academie).
    

  Taken en verantwoordelijkheden
   

  • Adviseren, ondersteunen en optreden als sparringpartner voor het management;
  • Bijdragen aan thema’s over de volle breedte van het P&O werkveld, zoals duurzame inzetbaarheid, (re)organisatie- en formatievraagstukken, werving & selectie en strategische personeelsplanning;
  • Adviseren over en ondersteunen bij complexe (individuele) casuïstiek en bij de begeleiding van gevoelige personele trajecten;
  • Meewerken aan de door ontwikkeling en uitvoering van P&O beleid en instrumenten;
  • Bijdragen aan de organisatie-brede ontwikkelopgave;
  • Adviseren en ondersteunen bij diverse sectorspecifieke thema’s zoals de tweede loopbaan van manschappen (na 20 jaar dienst) en het overgangsrecht van het functioneel leeftijdsontslag (FLO).

   

  De opdracht

   

  Locatie: Leiden;
  Inzet: 24-32 uur per week, hybride werken is mogelijk, wel minimaal twee dagen per week aanwezig zijn;
  Aanvang: zsm starten;
  Duur: drie maanden met optie op verlenging;
  Tarief voor jou: € 85,= per uur exclusief reiskostenvergoeding van € 0,28 p.km. en BTW.

  N.B.: ervaring bij (semi)overheid is een pre, geen must. Het is handig als je bekend bent met de CAO  Gemeenten / CAR UWO en/of CAO Veiligheidsregio’s).

  Planning:
  voorstellen kandidaten: 26-9
  1e gesprek: 27-9 13-14 of 29 okt 11-13u (is online, kan ook op locatie)

  Lees minder