Terug naar overzicht

Interim Sr. HR Adviseur (03932) – VERVULD

Enschede

Procedure is afgerond

ArtEZ hogeschool voor de kunsten

Interim Sr. HR Adviseur (03932) – VERVULD

De functie

Interim Sr. HR Adviseur (03932)

Enschede

 

 

De organisatie
 

Onze opdrachtgever, Kunsthogeschool en kennisinstituut ArtEZ, staat voor onderwijs dat naar internationale maatstaven van erkend hoge kwaliteit is. ArtEZ leidt jaarlijks zo’n 3000 ambitieuze, talentvolle studenten op in beeldende kunst, dans, theater, muziek, architectuur en design. Veel master- en bachelor opleidingen zijn van topkwaliteit en genieten nationaal en internationaal aanzien, onder studenten én bij professionals. Innovatie, samenwerken en excellentie staan centraal bij ArtEZ.

ArtEZ heeft circa 3000 studenten en 885 docenten en andere medewerkers. Het onderwijs wordt verzorgd in Arnhem, Enschede en Zwolle. Het College van Bestuur en de ondersteunende diensten zijn geconcentreerd in Arnhem.

 

De afdeling
 

De afdeling HR is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van het HR-beleid en een breed scala aan operationele taken met betrekking tot de instroom, doorstroom en uitstroom van medewerkers. Het HR-team bestaat, naast het hoofd, uit: drie administratief medewerkers, drie HR-medewerkers en vier HR-adviseurs.

 

Samen met de ondersteunende afdelingen Financieel Economische Zaken en Salarisadministratie, Studentenzaken, ICT, Facilitaire Zaken, Onderwijs & Kwaliteit, Mediatheek en Communicatie maakt de afdeling HR onderdeel uit van het Servicebedrijf.

 

De functie
 

Voor de locatie Enschede (ca. 80 medewerkers) zijn we op zoek naar een interim Sr. HR Adviseur. De interim Sr. HR Adviseur fungeert als centraal aanspreekpunt voor deze locatie en als sparring-/ gesprekspartner voor de Directie en het management.  

 

Taken en verantwoordelijkheden
 

  • medeverantwoordelijk voor het personeelsbeheer binnen de organisatie, waar de HR Adviseur advies, ondersteuning en begeleiding geeft aan het lijnmanagement bij personele en organisatorische onderwerpen en veranderingen op het gebied van arbeidsinhoud, -omstandigheden, -voorwaarden en organisatorische regelingen.
  • bijdrage leveren aan de ontwikkeling van HRM beleid
  • verantwoordelijk voor de adequate toepassing van personeelsinstrumenten, waarbij de nadruk ligt op verankering van het personeelsmanagement in de lijn.
  • werving en selectie, beoordelings- en functioneringsprocedure, ziekteverzuim, arbeidsvoorwaarden, ontslag, formatiebeheer en managementinformatie.
  • bijdragen aan een verdere invulling van de professionalisering van de HR afdeling.

 

 

Jouw profiel
 

Wij zoeken een stevige Sr. HR Adviseur met een nuchtere persoonlijkheid, minimaal HBO-werk- en denkniveau en een relevante opleidingsachtergrond. Je hebt aantoonbaar ruime  allround HR advieservaring opgedaan binnen organisaties in beweging. Je bent goed op de hoogte van relevante wet- en regelgeving. Daarnaast heb je een scherp oog voor de actuele ontwikkelingen binnen het vakgebied.

 

Je hebt een overstijgende manier van kijken en denken, die een verfrissende en kritische bijdrage levert aan de ontwikkeling van mensen en organisaties. Omdat je sensitiviteit combineert met analytisch vermogen, weet je de juiste vragen te stellen. Door je transparante manier van communiceren, zowel mondeling als schriftelijk, vind je op basis van je persoonlijkheid en ervaring op natuurlijke wijze aansluiting op ieder niveau. Dit zorgt er mede voor dat je adequaat afstemt met de directie, managers en HR collega’s.

 

Als je al deze kwaliteiten combineert met gevoel voor humor, een positieve grondhouding. Affiniteit met kunst en kunstonderwijs is een pre.

Achtergrond: er is crisis geweest binnen de directie tbv locatie Enschede. De oud directieleden zijn vertrokken en onlangs is een nieuwe Directeur gestart die oog heeft voor leiderschap, sociale veiligheid en integraal management. Zij gaat zaken aan en pakt ze op. Het is fijn met haar te werken. Gezocht wordt een stevige HR Adviseur qua persoonlijkheid. Weerbaar, iemand die aanpakt en durf heeft. 
 

Overigen

 

  • Aanvang: zsm;
  • Duur: 4-6 maanden met een optie op verlenging;
  • Aantal uren per week: 24-32 uur per week;
  • Het tarief voor jou bedraagt € 85,= per uur exclusief reiskostenvergoeding van € 0,19 p.km. en BTW.

 

 

INLICHTINGEN EN SOLLICITATIE:
 

P&O Partner 

Jan-Willem van den Dungen

Het Rond 7
3701 HS  ZEIST
www.popartner.nl
E-mail: cv@popartner.nl
Tel. 030 760 9060 / 06 5050 0958

 

Lees minder