Terug naar overzicht

Interim Personeelsadviseur (03959) -VERVULD

Barendrecht

Procedure is afgerond

De functie

Personeelsadviseur (0,5 fte)

OZHW is met ingang van 1 december 2022 op zoek naar een personeelsadviseur.
Wil jij samen met ons in beweging zijn en onze leidinggevenden ondersteunen bij vraagstukken rondom personeelsbeleid? Wij werken vanuit onze kernwaarden: toekomstgericht, geluk, lef en professioneel. Durf je verantwoordelijkheid te nemen? Ben je servicegericht en ligt je hart bij de uitvoering van HR-werk? Reageer dan vooral!

Voor wie kom je te werken?
Je gaat onderdeel uitmaken van het onderwijsservicebureau van de Stichting Onderwijsgroep Zuid-Hollandse Waarden voor Primair en Voortgezet Onderwijs (OZHW). Wij verzorgen openbaar onderwijs voor 16 PO-scholen en voor 9 VO-scholen. We bieden met 1500 medewerkers onderwijs aan bijna 10.000 leerlingen op 28 locaties in de regio Barendrecht, Krimpenerwaard, Ridderkerk, Papendrecht, Alblasserdam en Zwijndrecht. Het onderwijsservicebureau is gevestigd in Barendrecht en biedt met ongeveer 45 collega’s ondersteuning aan schooldirecties en bestuur op de bedrijfsprocessen. Er zijn diverse expertisegebieden ondergebracht: algemeen en bestuurlijk beleid, huisvesting en facilitair, ICT, administratie en control, HR en onderwijskwaliteit. 
De personeelsadviseur werkt intensief samen met de leidinggevenden op de scholen, de afdeling PZ, de onderwijsjurist en de HR-beleidsmedewerker.

Wat ga je doen? 
Als personeelsadviseur bij OZHW houd je je voornamelijk bezig met de operationele kant van HR. Het accent ligt op de werving, selectie en planning van medewerkers. Dit doe je samen met een collega personeelsadviseur waarmee je de werkzaamheden plant en organiseert. Het goed invullen van vervangingen is een belangrijke taak, zeker met het huidige lerarentekort. Je hebt een coördinerende rol bij werving en selectie. Je adviseert en ondersteunt schooldirecteuren, afdelingsleiders en ook het College van Bestuur bij vraagstukken over in-, door- en uitstroom, waarbij je binnen de kaders van wet- en regelgeving naar mogelijkheden en oplossingen zoekt. Je bent vraagbaak en aanspreekpunt voor alle medewerkers, beantwoordt vragen over regelingen en andere HR-zaken en adviseert daar waar nodig op individuele basis. Je lost ad hoc zaken op. 

Waarom kun jij verschil maken?
We zoeken iemand die in staat is zelfstandig te werken en eigen verantwoordelijkheid neemt met energie en inspiratie! Met jouw hands-on mentaliteit ben je in staat om HR beleid te vertalen naar oplossingen voor de praktijk. Je sluit aan bij de ontwikkelingen binnen het onderwijs, geeft HR vorm vanuit praktische situaties en je bent iemand die initiatieven toont en ideeën oppert. Je bent servicegericht naar medewerkers en leidinggevenden. Je bent pragmatisch ingesteld, proactief en staat stevig in je schoenen. Je denkt creatief bij het plaatsen van vacatures in de moderne media en bij het zoeken van de juiste medewerkers. 
Je beschikt over een hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur door een bachelor in HR. Je hebt werkervaring binnen het HR-vakgebied bij een onderwijsinstelling. 

Wat krijg je bij ons?
•    Een boeiende functie van 0,5 fte met een bijbehorende salarisschaal 8 (cao VO). Het salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring (arbeidsverleden) en bedraagt van minimaal €2294 en maximaal €3467 bruto per maand bij een volledige aanstelling. 
•    Een tijdelijk contract voor een jaar, met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. 
•    Een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een ruime vakantieregeling en eindejaarsuitkering en uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden. Blijven leren vinden we binnen OZHW niet alleen belangrijk voor onze leerlingen, maar ook voor onze medewerkers.

Lees minder